29 / 04 / 2024

Gaziemir Kahverengi ne zaman teslim

Gaziemir Kahverengi ne zaman teslim

Kahverengi Gaziemir projesi İzmir Gaziemir/Sarnıç'ta hayata geçiriliyor. Kahverengi ile estetik ve doğallık algısını sanat ile yeniden canlandıran projede fiyatlar 695 bin TL'den başlıyor. 

Landor Gaziemir ne zaman teslim?

Landor Gaziemir projesi Çetmen, By Kepi ve Konfor ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Landor Gaziemir ne zaman teslim edilecek?

Landor Gaziemir fiyatları ne kadar?

Landor Gaziemir fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelere yer veriliyor.

Landor Gaziemir ev fiyatları!

Satışların devam ettiği ve yaşamın 2019 yılının Aralık ayında başlayacağı Landor Gaziemir'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Pek projede ev fiyatları ne kadardan başlıyor?

Kahverengi Gaziemir'de 695 bin TL'ye!

Kahverengi Gaziemir projesi İzmir Gaziemir/Sarnıç'ta hayata geçiriliyor. Kahverengi ile estetik ve doğallık algısını sanat ile yeniden canlandıran projede fiyatlar 695 bin TL'den başlıyor. 

İzmir Gaziemir'de alt yapı çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

İzmir'in Gaziemir ilçesi Beyazevler semtinde vatandaşlar, alt yapı çalışması tamamlanan yolların haftalardır asfaltlanmamasına tepki gösterdi. Haftalardır asfalt bekleyen yol, bu süreçte trafik kazalarına da davetiye çıkarıyor. 

Gaziemir'de zeytinliklerin imara açılmasına tepki geldi!

Halil İbrahim Şenol'un kentteki çevre sorunlarına dikkat çekmesi ve destek istemesi üzerine 'Susma haykır, taş ocağına hayır' sloganıyla örgütlenen Gaziemir Çevre Platformu, yaşanan çevre katliamının önüne geçmek için harekete geçti

Gaziemir'deki Hotel by Kepi Mayıs'ta açılıyor!

Mobilyadan sonra turizm sektörüne de yönelen By Kepi markasının sahibi, işadamı Mustafa Kepi, yaklaşık 10 milyon dolar yatırımla Gaziemir Sarnıç'a 4 yıldızlı otel yaptıracak. İnşaatı devam eden otel, mayıs ayında hizmete başlayacak.

Gaziemir Yeni Fuar Alanı açıldığında Kültürpark ne olacak?

Gaziemir ’deki yeni fuar alanı açıldığında Kültürpark ’ın durumu İzmirli’yi meraklandırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise faaliyetteki hollerin işlevi hakkında henüz karar verilmediğini söylüyor

Gaziemir'de 4 milyon 403 bin TL'ye satılık dubleks işyeri!

İzmir İli Gaziemir İlçesi'nde bulunan 339.95 metrekare yüzölçümüne sahip olan dubleks işyeri Gaziemir Belediyesi tarafından 18 Aralık 2014 günü saat 10:30'da ihaleye çıkıyor.

İzmir Gaziemir Fuar Alanı ne zaman açılacak?

İzmir Gaziemir Fuar Alanı projesi ne zaman tamamlanacak? Gaziemir Fuar Merkezi ne zaman hizmete açılacak? İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir Fuar Alanı'nda neler olacak? İzmir Fuarı, Gaziemir'e mi taşınıyor? İşte cevaplar...

Adana Karaisalı Eğlence Köyüne ilköğretim okulu yaptırılacak

Adana İl Özel İdaresi, Adana-Karaisalı Eğlence Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

Güneş Park Evleri'nde 255 bin TL'ye! Hemen teslim!

Halkalı'da hayata geçirilen Güneş Park Evleri'nde fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor

Gaziemir Kahverengi ne zaman teslim Haberi

Gaziemir Kahverengi ne zaman teslim

Bask Yapı imzasıyla yükselen Kahverengi Gaziemir projesinde dairelerin hepsi özel mimari tasarıma sahip.  Kahverengi Gaziemir projesinde 47 adet 4+1 ve 5+1 tripleks villa bulunuyor. 

Teslimlerin 2018 yılının Ekim ayında yapılacağı projede fiyatlar 695 bin TL-1 milyon 149 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 

İzmir Gaziemir/Sarnıç'ta inşa edilen Kahverengi Gaziemir projesinde daire alanları  292 metrekare ile 340 metrekare arasında değişiyor. 

Birçok imkanın sunulduğu Kahverengi Gaziemir'de akıllı ev sistemleri, lamine cam korkuluklar, yerden ısıtma sistemi, ankastre takımı, doğalgaz ısınma sistemi, kapalı otopark, yüzme havuzu, 7/24 güvenlik ve kamera kontrol sistemi, hamam, sauna ve spor salonu mevcut.
  


Web: http://www.kahverengigaziemir.com/
Tel: 0533 033 96 66  / 0850 228 84 04

Ezgi...