30 / 04 / 2024

Gaziler Dağı Mesire Alanı kiralık kafeterya

Gaziler Dağı Mesire Alanı kiralık kafeterya

Kocaeli Büyükşehir Beledeyisi tarafından Gaziler Mahallesi Mesire Alanı içindeki çay bahçesi, kafeterya ve sosyal tesis kiraya verilecek. Kapalı teklif usulüyle gerçeleşek olan ihale 20 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:00 da yapılacak.

Çatalca'da 21.6 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık mesire yeri!

Çatalca Orman İşletme Müdürlüğü İstanbul Çatalca'daki Fındıkdere B Tipi Mesire Yeri işletme hakkını 20 yıl süre ve 21 milyon 600 bin TL bedelle kiraya verecek.

Hünerci Konaklama Mesire Gıda Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hünerci Konaklama Mesire Gıda Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hünerci tarafından kuruldu.

Mesire yerleri 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs salgınıyle gerçekleşen mücadelede uzun zamandır kapalı olan mesire alanları, sosyal hayatta normalleşmenin kademeli olarak başlamasıyler beraber 1 Haziran'da yeniden kapılarını açılıyor.

Gaziler Dağı Mesire Alanı sosyal tesisleri kiraya verilecek!

Kocaeli Büyükşehir Beledeyisi tarafından Gaziler Mahallesi Mesire Alanı içindeki çay bahçesi, kafeterya ve sosyal tesis kiraya verilecek. Kapalı teklif usulüyle gerçeleşek olan ihale 20 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:00 da yapılacak.

Kilis'te 16.5 milyon TL'lik mesire alanı yapılıyor!

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Resul Osman Dağı'nın Kilis Belediyesine devredildiğini ifade eden Kilis Belediye Başkanı Kara, Resul Osman Dağı mesire alanında 16 milyon 500 bin lira civarında yatırım yapıldığını söyledi.

Başiskele Soğuksu Tesis İşletmeleri ve Mesire Alanı Kiralama İhalesi 27 Nisan'da!

Başiskele Belediyesi, Soğuksu Tesis İşletmeleri ve Mesire Alanını, hali hazır mevcut durumuyla 20 yıl süreliğine kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarttı..

Kumluca Beykonak Mesire Alanı’nın temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kumluca ve Finike’nin ortak kullanacağı Mezbaha’nın açılışını gerçekleştiren büyükşehir, Beykonak Mesire Alanı'nın da temelini attı.

Fethiye Babadağ teleferik ihalesi 3 Nisan'da!

Babadağ mesire yeri ve hava sporları merkezinin teleferik ve telesiyej hatları dahil günübirlik ve sosyal tesislerinin yapım ve işletilmesi işi ihale için tarih açıklandı.Babadağ teleferik ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

Kilis Recep Tayyip Erdoğan Mesire Alanı'nda sona gelindi!

Kilis Belediyesine devredilen ismi Recep Tayyip Erdoğan mesire alanı olarak değiştirilen Resul Osman Dağı mesire yeri çalışmalarında sona gelindi

Kozan Belediyesi Dağılcak Tesisleri yenileniyor!

Kozan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kozan Şefliği’nin desteği ile Dağılcak mesire alanındaki oturma gruplarını, masaları ve mangal ızgaralarını (ocakları) yeniliyor.

Göksu 15 Temmuz Gaziler Köprüsü açıldı!

Beykoz Belediyesi tarafından Göksu’da yapımı tamamlanan, 15 Temmuz Gaziler Köprüsü ve bağlantı yolları hizmete girdi. Göksu, Yenimahalle ve Göztepe’yi bir birine bağlayan köprüyle ulaşıma alternatif, hız ve kolaylık geldi.

Beykoz 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, yarın açılıyor!

15 Temmuz Gaziler Köprüsü açılıyor. 15 Temmuz’da vatan uğruna şehit olmayı göze alarak yola çıkan ve gazilik mertebesine erişenlere adanan 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, Beykoz’da açılıyor.

Şanlıurfa Hilvan'a mesire alanı geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeşil alan çalışmaları kapsamında Hilvan'da yapımı süren mesire alanını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Amacımız her ilçede vatandaşlarımızın buluşma adresi olacak yeşil alanları halkımıza kazandırmaktır" dedi.

Gaziler Dağı Mesire Alanı kiralık kafeterya Haberi

Gaziler Dağı Mesire Alanı kiralık kafeterya

Belde A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin mülkiyetinde/tasarrufunda bulunan Gaziler Mahallesi,Gaziler Dağı Mesire Alanı içindeki  kafeterya, çay bahçesi ve sosyal tesis kiraya verilecek. 

İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a, 36 ve devamı maddeleri kapsamında kapalı teklif usulüyle 20 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:00'da Belde A.Ş. Genel Müdürlük Toplantı Salonunda yapılacak.

İhale ilanı: 

İhaleyi Yapan İdare: Belde Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sosyal Hizmetler Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama ve Ticaret A.Ş.
a) Adresi: Belde A.Ş. Genel Müdürlüğü, Sanayi Mahallesi, Ömer Türkçakal Bulvarı, No:40 İzmit/KOCAELİ
b) Telefon No: 0 (262) 335 13 07 - 0 (262) 335 15 88
c) Faks No: 0 (262) 335 55 40 - 0 (262) 335 41 86
d) web/e-mail: www.beldeas.com / [email protected]
İhalenin Konusu: Kocaeli...