07 / 05 / 2024

gazintep valisi ziyaret

gazintep valisi ziyaret

Malatya Kadastro Müdürü olarak görev yapmakta iken 24 Kasım 2014 tarih ve 77832 sayılı Bakanlık oluru ile Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Mustafa Aslan, Vali Tapsız’ı ziyaret etti.

Aydın Baruş depremde hasar görünce bina değiştiren okulları ziyaret etti!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde hasar görüp binalarını değiştiren Hafize Özal Kız Meslek Lisesi ile Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu'nu ziyaret etti...

İMO Bitlis temsilciliği Bitlis Valisi'ni ziyaret etti!

TMMOB İMO Bitlis İl Temsilciliği, Bitlis Valisi Ahmet Çınar’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.Cengiz Şahin , Vali Çınar’ı yeni görevinden dolayı kutlayarak, Bitlis’in gelişmesi için tüm üyeleri ile çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini ifade

Ardahan Valisi "Benim de bir evim var" projesini ziyaret etti!

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan'ın merkeze bağlı Hoçvan bölgesinde ki köylerde aile ziyaretlerinde bulundu ve yol çalışmalarını denetledi.

Kaunos Antik Kenti yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı!

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı olan Kaunos Antik Kenti, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.Muğla Valisi Amir Çiçek, antik kenti gezerek, kazı başkanı Prof. Dr. Cengiz Işık'tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İMO Heyeti Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti!

İMO heyeti, Yerlikaya'yı ziyaret etti Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri inşaat sektöründe yaşanan sorunlar konusunda bilgiler sundular.

İstanbul, en çok ziyaret edilen ilk 5 arasına girdi!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla 19'uncu kez kapılarını ziyaretçilere açtı.

Çanakkale Valisi 18 Mart Stadı inşaatını inceledi!

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünü ziyaret eden Çanakkale Valisi Ahmet Çınar yapımı devam eden 18 Mart Stadı’nda incelemelerde bulundu...

Hakan Yusuf Güner termal otelleri ziyaret etti!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iadei ziyaretleri kapsamında sırasıyla Çakmak Otel, Budan Termal Otel, Güral Termal Otel ve daha birçok termal oteli ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, İstanbul Valisi Vasip Şahin'i ağırladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Vali Yardımcısı Haluk Nadir ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç'i makamında ziyaret ederek İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Erdoğan Bektaş Nihai Akçura Otelcilik ve Turizm Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Nihai Akçura Otelcilik ve Turizm Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Erdoğan Bektaş'a hayırsever İşadamı İsmail Akçura da eşlik etti.

Fatih Somuncu ve Sağlık Çalıştayı Üyeleri Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’i ziyaret etti!

Ankara Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Dr. Fatih Somuncu ile Sağlık Çalıştayı Üyelerinden oluşan heyet Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’i makamında ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Seramiksan'ı ziyaret etti!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Seramiksan'ı ziyaret etti. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki heyet ile Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'ne gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Seramiksan fabrikalarında incelemelerde bulundu.

gazintep valisi ziyaret Haberi

gazintep valisi ziyaret

Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürü Mustafa Aslan, Vali Süleyman Tapsız’ı ziyaret etti.

Malatya Kadastro Müdürü olarak görev yapmakta iken 24 Kasım 2014 tarih ve 77832 sayılı Bakanlık oluru ile Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Mustafa Aslan, Vali Tapsız’ı ziyaret etti.

1 Aralık 2014 tarihinde yeni görevine başlayan ve nezaket ziyaretinde bulunan Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürü Aslan, yapılacak çalışmalar hakkında Vali Tapsız’ı bilgilendirdi.

Vali Tapsız, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, yeni atanan Bölge Müdürü Aslan’a görevinde başarılar...