18 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa bisiklet yolu

Gaziosmanpaşa bisiklet yolu

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Karayolları Parkı’na 350 metrelik bir bisiklet yolu yaparak, bisikletseverlerin hizmetine sundu.

Gaziosmanpaşa’dan Eminönü’ne 15 kilometrelik bisiklet yolu!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın, ilçeye bisikletle güvenli bir ulaşımı mümkün kılmak amacıyla yaptığı çalışmalar sonucu Gaziosmanpaşa - Eminönü arasında bir bisiklet yolu kullanıma açıldı.

Tokat Turhal'da bisiklet yolu uzunluğu 32 kilometreye çıkacak!

Tokat'a bağlı Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler ilçede bisiklet yolu uzunluğunun 32 kilometreye çıkacağını dile getirdi. 

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

İstanbul Aymama Deresi'ne bisiklet yolu inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aymama Deresi'nde ıslah çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye proje dahilinde bisiklet yolu inşa edilecek.

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde menfez inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, inşaatı devam eden Ünye Bisiklet Yolu Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Trabzon Araklı'ya bisiklet yolu müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısında kent genelinde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Zorluoğlu kente inşa edilecek bisiklet yolu için 10 Mart'ta ihale yapılacağını dile getirdi. 

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

Ankara'ya 39.27 kilometre bisiklet yolu yapılacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, hayata geçirdiği mega projeler ile fark oluşturuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilecek olan bisiklet yolu projesinin detaylarını anlatan Şimşek “Ankara’ya bisiklet köprüsü kuruyoruz. Ankaralılar doğa ile iç içe pedallarını çevire

Murat Kurum'dan Yalova'ya millet bahçesi ve bisiklet yolu müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yalova'da 20 kilometrelik bir bisiklet yolu ve Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki 113 dönümlük alanda millet bahçesi yapılacağını belirtti. Kurum, 400 yataklı devlet hastanesinin de 2021'de bitirileceğini dile getirdi...

Murat Kurum: 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 2023 yılına kadar ülke genelinde 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacaklarını söyledi.

Ankara'da 56 kilometrelik bir bisiklet yolu inşaatına başlandı!

Ankara Ulaşım Çalıştayı'nın açılışında konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "56 kilometrelik bir bisiklet yolu inşaatına başladık" dedi...

Gaziosmanpaşa bisiklet yolu Haberi

Gaziosmanpaşa bisiklet yolu


Gaziosmanpaşa Belediyesi, Karayolları Parkı’na 350 metrelik bir bisiklet yolu yaparak, bisikletseverlerin hizmetine sundu.


Gaziosmanpaşa Belediyesi, bisiklet kültürünün yaygınlaşması amacıyla Karayolları Parkı’na 350 metrelik bir bisiklet yolu yaptı. Vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan yolda artık çocuklar ve gençler gönül rahatlığıyla bisiklet kullanarak, keyfini çıkarabiliyor. Konuyla ilgili konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,  bisiklet kültürünü geliştirmeyi amaçladıklarını belirterek, “İlçemizde bisiklet kültürünü yaygınlaştırmak için çalışmalarımız sürüyor. Küçükköy’den Alibeyköy’e uzanan bisiklet yolumuz 15 kilometrelik bir mesafeyi katederek Eminönü’e kadar gidecek. Bisikletseverler için tahsis ettiğimiz bu yolu halkımızın hizmetine sunduk. Geçtiğimiz yıl 500’den fazla bisikletseverin Gaziosmanpaşa Bisiklet Şenliği’ni gerçekleştirdik. Biz topoğrafik yapımız el verdiğince sokaklarımızı, caddelerimizi ve parklarımızı bisiklet kullanımına uygun hale getireceğiz. Bisikletin bir spor dalı olarak da gelişmesini sağlamak istiyoruz” dedi....