08 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa dönüşümün fitilini ateşledi

Gaziosmanpaşa dönüşümün fitilini ateşledi

Essenora Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Öz İstanbul Gaziosmanpaşa, kamu, özel sektör ve sivil toplum işbirliğiyle dev bir . 'Riskli alan' ilan edilen 4 milyon metrekarelik alan için kentsel dönüşüme hazırlanıyor.

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

Vivo'dan okula dönüş kampanyası! Vivo Y53S'ye indirim! 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vivo "Okul'a Dönüş" kampanyasına özel olarak Vivo Y53s'ye indirim yaptı. Yeni fiyatını görenler şoke oldu. Peki, Vivo Y53s fiyatları ne kadar? İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? Konut ihalesi ne zaman yapılacak?

TOKİ, Gaziosmanpaşa konutların satışı hakkında sorular sorulmaya başlandı. Peki TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? İşte detaylar!

Metevarse'de emlakçılık mesleği sanal uzmanlığa dönüşüyor!

Geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen Metevarse'de meslekler dönüşmeye başladı. Cem Sütçü, "Emlakçılık gibi interaktif ortamda görülen işler de ‘sanal’ uzmanlıklara dönüşecek."

Gaziosmanpaşa'da 796 konutun tapusu teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapu teslimleri yapıldı. 

A D Zemin Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A D Zemin Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eray Adalı ve Veli Düzen ortaklığında kuruldu.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekilişi yarın!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da devam eden Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyacanı başladı. Proje dahilinde hak sahipleri yarın belirlenecek.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ile binalar yenilendi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları ile binaları yenilemeye devam ediyor. 

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi 12 Şubat'ta!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da devam eden Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyacanı başladı. Proje dahilinde hak sahipleri 12 Şubat tarihinde belirlenecek.

Gaziosmanpaşa'da 15.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gaziosmanpaşa 2. Satış Müdürlüğü, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Durusu Mahallesi, 115 ada 1 parselde yer alan arsayı milyon 745 bin 557 TL'ye satıyor...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gaziosmanpaşa dönüşümün fitilini ateşledi Haberi

Gaziosmanpaşa dönüşümün fitilini ateşledi

Essenora Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Öz İstanbul Gaziosmanpaşa, kamu, özel sektör ve sivil toplum işbirliğiyle dev bir kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Bakanlar Kurulu kararıyla 'riskli alan' ilan edilen 4 milyon metrekarelik alan için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gaziosmanpaşa Belediyesi öncülüğünde hummalı bir çalşma sürüyor. Bölgenin master plan çalışmaları ise Kentsel Yenileme Merkezi ve ünlü mimar Norman Foster tarafından yürütülüyor.

758 KONUT YER ALIYOR 


4 milyon metrekarelik kentsel dönüşüm alanının dışında yer alan 60 bin metrekarelik alanda başlayan Essenora projesi, Gaziosmanpaşa'nın dönüşümüne öncülük ediyor.

ATİK&AKIN, ENGA, YİMTA ortaklığı tarafından kurulan Essenora A.Ş.'nin geliştirdiği Essenora projesinde 6 kule bloğu ve 5 adet kat bahçeli villa bloğunda toplam 758 daire yer alıyor. Türkiye'nin en büyük ilçesi Gaziosmanpaşa'nın, yepyeni bir çağa adım attığını vurgulayan Essenora Yönetim Kurulu...