15 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa hakkında bilgi

Gaziosmanpaşa hakkında bilgi

1963 yılında Taşlıtarla, Gaziosmanpaşa adıyla ilçe olacakmış. Haberi alan Taşlıtarla sakinleri davullu zurnalı şenliklerle kutlama yapmışlar. 18 bin haneli ilçe halkı, fahri kaymakamlığı Hıfzı Oğuz Bekata'ya vermişler.

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. Kanun kapsamında 3194 sayılı İmar Kanunu'nda düzenlemeler yapılması, arazi ve arsa düzenleme işlemlerine karşı açılan davaların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulabilmesi amaçlanıyor.

Süleyman Soylu konteyner kent hakkında bilgi verdi!

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum katıldı. Soylu ve Kurum Elazığ depremi sonrası yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu...

GABORAS, dünya gayrimenkul piyasasına yeni bir model sunacak!

Türkiye Varlık Fonu yöneticilerine, MÜSİAD tarafından kurulan Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ hakkında bilgi verilerek, borsanın hedefleri hakkında sunum yapıldı...

Neo Yapı hakkında iflas davası açıldı!

Göktürk ve Arnavutköy’de inşa ettiği konut ve villa projeleri ile adından söz ettiren Neo Yapı AŞ hakkında iflas davası açıldı...

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çinli yatırımcılar Esenler'deki dönüşüm hakkında bilgi aldı!

Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling ve beraberindeki heyet, Esenler Yeni Şehir projesi hakkında bilgi aldı

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Bilgi Evi açıldı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bu yıl ilk defa eğitim verecek olan Fevzi Çakmak Bilgi Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

We Haliç Gaziosmanpaşa'nın temeli Salı günü atılacak!

"We Haliç Gaziosmanpaşa" Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreni 4 Ekim 2016 Salı Günü saat 11:30'da Gaziosmanpaşa Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Murat Yücel dükkan projeleri hakkında bilgi verdi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çayarası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yücel, Çayarası’nda yapılacak olan yeni dükkân projeleri hakkında bilgi verdi

Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali bitme aşamasında!

Firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Barakazi, burada yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından Simani Mahallesinde yaptırılan Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin (Otogar) bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Yüksel Coşkunyürek İskenderun projeleri hakkında bilgi aldı!

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı

Antalya Mandırlar sakinlerine imar hakkında bilgi verildi!

İmar çalışmalarında halkın isteklerine büyük önem veren ve halktan gelen istekler doğrultusunda çalışmalar yapmaya gayret gösteren Şahin, Mandırlar Mahalle sakinlerini makamında kabul ederek imar çalışmaları hakkında vatandaşa bilgiler verdi.

Gaziosmanpaşa hakkında bilgi Haberi

Gaziosmanpaşa hakkında bilgi



TAŞLITARLA, diğer ismiyle Gaziosmanpaşa sakinleri, ilçe teşkilatının kurulacağına dair İnönü'nün vaadini getiren heyetin verdiği haberleri, dün davullu zurnalı şenliklerle yukarıda görüldüğü gibi kutlamışlardır.


Taşlıtarlı'nın yeni ismi Gaziosmanpaşa oluyor.


18 bin haneli ve 150 bin nüfuslu ilçenin halkı, fahri kaymakamlığı Hıfzı Oğuz Bekata'ya verdiler.


  Başbakan İnönü'nün, kendisini ziyaret eden 40 kişilik heyeti vaadi üzerine, dün Taşlıtarla'da ''artık ilçe teşkilatı kurulacağı'' haberi, davullu zurnalı ekiplerin şenlikleriyle kutlanmıştır.


 8 YILDAN BERİ


 Diğer ismiyle Göçtepe olan Taşlıtarla'yı ilçe merkezi haline getirmek için sekiz seneden beri faaliyette bulunan cemiyet üyelerinden 40 kişilik heyet, Rıfat Tacettinoğlu isimli bir iş adamının başkanlığında bir haftadan beri Ankara'da çeşitli temaslar yapmaktaydı....