12 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa meydan

Gaziosmanpaşa meydan

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Daha çok metro, daha çok iş, aş ve istihdam için ‘Evet’ demek lazım” dedi.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı imar planı askıya çıktı!

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı ve Çevresi Yol, Kavşak Revize Ön Projesine ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Gaziosmanpaşa'ya 45 bin metrekarelik dev meydan!

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Daha çok metro, daha çok iş, aş ve istihdam için ‘Evet’ demek lazım” dedi.

We Haliç Gaziosmanpaşa'nın temeli Salı günü atılacak!

"We Haliç Gaziosmanpaşa" Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreni 4 Ekim 2016 Salı Günü saat 11:30'da Gaziosmanpaşa Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Gaziosmanpaşa Mahalleler Birliği kamulaştırma kararına dava açacak!

Gaziosmanpaşa Mahalleler Birliği acele kamulaştırma kararını protesto edecek. Bugün saat 12:00'de Gaziosmanpaşa Meydanı'ndan buluşacak birlik basın açıklamasıyla davalarını açacaklar.

Gaziosmanpaşa'ya kent meydanı ve spor kompleksi geliyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa stadı yerine yapılacak spor kompleksi ve akıllı stat projesi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı peyzaj düzenleme çalışmaları sürüyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek için bir peyzaj düzenlemesi projesi yürütüyor. Büyük bir hızla süren projede sona yaklaşıldı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı çalışmalarında son durum!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek için bir peyzaj düzenlemesi projesi yürütüyor. Büyük bir hızla süren projede sona yaklaşıldı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı yeniden düzenleniyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçeyi cazibe merkezi haline getirmek için hayata geçirdiği projelere bir yenisi ekleniyor. Küçükköy Meydanı’nda yapılacak yeni düzenleme ile trafik yer altına alınacak ve meydan tamamen yayaların kullanımına sunulacak.

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim!

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM iletişim numarası 0212 618 10 84 olarak belirlendi. 142 adet seçkin markanın yer aldığı proje San Marco Meydanı'nın yanında bulunuyor.

1964 yılında Zeytinburnu, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane'nin imarına başlanacakmış!

1964 yılında Beyazıt Meydanı iki ay içinde son şeklini alacakmış. Zeytinburnu, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane'nin imarına da başlanacakmış. Sadece 3 ilçenin su derdinin halli için 3 milyon lira harcanacakmış.

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa minimum 321 bin TL!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia Gaziosmanpaşa Evlerinde fiyat listesi 321 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia projesi kapsamında 2 bin 200 adet konut bulunuyor...

Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa satılık daire!

Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa satılık daire fiyatları 1 oda 1 salon daireler için 173 bin 974 TL'den başlangıç gösteriyor. Gaziosmanpaşa Yıldız Park Modern İstanbul-Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor...

Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri nerede!

Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri nerede sorusuna İstanbul Gaziosmanpaşa' da cevabı veriliyor. Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri' nde tüm dairelerin satışları tamamlandı. Projede konutların bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Gaziosmanpaşa meydan Haberi

Gaziosmanpaşa meydan


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Gaziosmanpaşa’da 4 meydanı birbirine bağlayarak 45 bin 500 metrekarelik dev bir meydan oluşturuyor. Atatürk Büstü Meydanı, Hükümet Konağı Meydanı, Kültür Merkezi Belediye Meydanı ve Cami Meydanı, İBB’nin hayata geçireceği 6 milyon 665 bin liralık projeyle birleşiyor. Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Gaziosmanpaşa Meydanı’nda düzenlenen törende İstanbul Milletvekili Recep Koral, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay, İBB Bürokratları, İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanı Temel Başalan, İBB Meclisi Üyeleri, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Gaziosmanpaşa sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar da yer aldı.Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, 13 yılda İstanbul’a 98 milyar lira yatırım yaptıklarını, bu yılda 16,5 milyar...