14 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa miras kavgası

Gaziosmanpaşa miras kavgası

Gaziosmanpaşa'da aile arasında çıkan miras kavgasında silahla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Polis ateş açan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Gaziosmanpaşa'da miras kavgası: 1 ölü, 3 yaralı!

Gaziosmanpaşa'da aile arasında çıkan miras kavgasında silahla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Polis ateş açan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Eyüboğlu İnşaat'ta miras kavgası başladı!

Demir çelik ve inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası yaşanıyor. 10 milyar liralık ciroya sahip grubun ortakları, malları paylaşamadı ve dava açtı.

Düzce’de miras kavgası: 1 ölü!

Düzce'de iki kardeş arasında miras kavgası çıktı. Hasan Akça, ağabeyi Mevlüt Akça'nın evine pencereden girip yatağında uyurken tüfek ile vurarak öldürdü.

Mustafa Bayrak'tan 'miras kavgası' açıklaması!

Sancak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayrak, geçtiğimiz günlerde basında çıkan 'kardeşler arasında miras kavgası' haberleriyle ilgili açıklama yaptı. 

Yıldırım Holding'te miras kavgası!

10 bini aşkın çalışanı bulunan Yıldırım Holding'te miras kavgası başladı.Mehmet Yıldırım'ın vefatı sonrasında  Hüseyin Can ve Sahra Cansu Yıldırım, kendilerine ait malların tespiti ve hisse devirleri için dava açtı. 

Cevahir Holding'de başlayan miras kavgasında sular durulmuyor!

İbrahim Cevahir’in ölümü üzerine Cevahir Holding’de başlayan miras kavgası sürüyor. Aysun Cevahir Greenall’a karşı annesi ve dört kardeşi de Greenall’ın akıl sağlının yerinde olmadığı iddiasıyla vasi atanması için dava açtı.

Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri nerede?

Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri nerede? Seçkinler İnşaat'ın projesi Keçesuyu Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa'da Yenimahalle 507 Sok. No:4 Küçükköy, Gaziosmanpaşa, İstanbul adresinde yer alıyor. Keçesuyu Evleri'nde satışlar tamamlandı...

Keçesuyu evleri gaziosmanpaşa satılık daire!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa bölgesinde yükselen Keçesuyu evleri, Seçkin İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Keçesuyu evleri gaziosmanpaşa satılık daire fiyatları ve diğer bilgiler için haberimizi inceleyin...

Gaziosmanpaşa Alo Kentsel Dönüşüm hattı hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm projesinin sürdüğü Gaziosmanpaşa'da, vatandaşın her türlü sorusunu yanıtlamak üzere "Alo Kentsel Dönüşüm" hattı hizmete girdi. Vatandaşlar bu hat üzerinden kentsel dönüşüm projeleriyle ilgi bilgi alabilecek...

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa minimum 321 bin TL!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia Gaziosmanpaşa Evlerinde fiyat listesi 321 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Viaport Venezia projesi kapsamında 2 bin 200 adet konut bulunuyor...

Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa satılık daire!

Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa satılık daire fiyatları 1 oda 1 salon daireler için 173 bin 974 TL'den başlangıç gösteriyor. Gaziosmanpaşa Yıldız Park Modern İstanbul-Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor...

Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri nerede!

Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri nerede sorusuna İstanbul Gaziosmanpaşa' da cevabı veriliyor. Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri' nde tüm dairelerin satışları tamamlandı. Projede konutların bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Gaziosmanpaşa miras kavgası Haberi

Gaziosmanpaşa miras kavgası

Gaziosmanpaşa'da aile arasında çıkan miras kavgasında silahla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Polis ateş açan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Sözcü'de yer alan habere göre; olay, Hürriyet Mahallesi 279 Sokak’ta saat 19.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Kerim Özdemirel ile amcası Turan Özdemirel arasında miras nedeniyle tartışma çıktı.

SİLAHI ATEŞLEDİ

Turan Özdemirel, konuşmak için ağabeyi olan Ramazan Özdemirel’in evine gitti. Tartışma burada büyüyerek kavgaya döndü. 68 yaşındaki Turan Özdemirel yanında getirdiği silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucunda Ramazan Özdemirel(72) ile oğlu Kerim Özdemirel, torunları Kerem Özdemirel ve Ömer Özdemirel yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Ateş açan Turan Özdemirel ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 4 kişi ambulanslarla çevre...