04 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa satılık gayrimenkul

Gaziosmanpaşa satılık gayrimenkul

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Sarıgöl Mahallesi - Piyale Sokak, Haşim Yılmaz caddesi cepheli gayrimenkulü satıyor. İhale 22 Haziran'da gerçekleşecek..

Gaziosmanpaşa'da 8.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, Gaziosmanpaşa'da bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 14 Şubat'ta gerçekleşecek gayrimenkulün 8 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

Gaziosmanpaşa'da icradan 5.7 milyon TL'ye satılık bina!

Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu, İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam satış bedeli 5 milyon 790 bin 848 TL olarak belirlendi.

Gaziosmanpaşa 'da satılık bina: 1 milyon 451 bin liraya!

Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mahallesi 'nde yer alan bodrum, zemin, üç normal ve çatı katlı B.A.K. sistemle inşa edilmiş bina satışa çıkacak. İhale 17 Aralık 2013 tarihinde saat 11:30 'da gerçekleştirilecek...

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017'de 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık etti!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017'yi 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık ederek kapattı. 

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa'da altı blok olarak hayata geçirildi. Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Beykoz'da 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Beykoz İli Göksu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 172 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 13 Aralık 2017 olarak belirlendi.

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları!

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen projede 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Gaziosmanpaşa'da 13.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Sarıgöl Mahallesi - Piyale Sokak, Haşim Yılmaz caddesi cepheli gayrimenkulü satıyor. İhale 22 Haziran'da gerçekleşecek..

Gaziosmanpaşa'da 8.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, Gaziosmanpaşa'da bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 14 Şubat'ta gerçekleşecek gayrimenkulün 8 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

Gaziosmanpaşa satılık gayrimenkul Haberi

Gaziosmanpaşa satılık gayrimenkul

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı tarafından Sarıgöl Mahallesi - Piyale Sokak, Haşim Yılmaz caddesi cepheli gayrimenkul satışa sunuyor. 13.5 milyon TL'den satışa sunulacak taşınmaz için ihale 22 Haziran'da yapılacak.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR

İstanbul İli Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığından:


Aşağıda özellikleri belirtilen taşınmaz tapuda Belediyemiz adına kayıtlı olup, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.



1 - Niteliği: Taşınmaz üzeri boştur.

2 - İmar Durumu : Gaziosmanpaşa İlçesi, Bağlarbaşı Mah., 1420 Ada, 6 Parselin de içerisinde bulunduğu alan 24.12.2012 tarihli ve 2012/4099 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına istinaden 26.01.2013 tarihli ve 28540 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında “Riskli Alan” ilan edilmiştir.

Söz konusu yasa kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 06.03.2013 tarih ve 944 sayılı oluru...