05 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa yangın

Gaziosmanpaşa yangın

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa, Karayolları Mahallesi, Hekimsuyu Caddesi' ndeki yaklaşık 600 metrekarelik tek katlı stor perde üreten bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı...

TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? Konut ihalesi ne zaman yapılacak?

TOKİ, Gaziosmanpaşa konutların satışı hakkında sorular sorulmaya başlandı. Peki TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? İşte detaylar!

TGÜB'ten Taksim İlkyardım Hastanesi Yangını açıklaması!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 5 Nisan Perşembe günü İstanbul Gaziosmanpaşa’daki Taksim İlkyardım Hastanesi’nde meydana gelen yangın felaketine ilişkin basın açıklaması yaptı..

Kentsel dönüşüm Gaziosmanpaşa’ya marka değeri katacak!

Marka Şehirler Zirvesi'ne katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Biz önce insanların ihtiyaçlarını karşılayacak onları mutlu edecek ama daha çok konfor sunacak bir şehir oluşturmalıyız" dedi.

Gaziosmanpaşa'nın yüzde 40'ı dönüşümle yeniden inşa ediliyor!

2023 vizyon hedefleri doğrultusunda Gaziosmanpaşa'yı geleceğe hazırlama gayretinde olduklarını belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "İnançlıyız ve iddialıyız. Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümle birlikte İstanbul'un tercih edilen ilk 10 ilçesi arasında yerini alacaktır" diye konuşt

We Haliç Gaziosmanpaşa'nın temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin yüzde 40’ını yenileyecek olan kentsel dönüşüm projelerinden ilkinin temeli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da katıldığı törenle atıldı.

We Haliç Gaziosmanpaşa'nın temeli Salı günü atılacak!

"We Haliç Gaziosmanpaşa" Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreni 4 Ekim 2016 Salı Günü saat 11:30'da Gaziosmanpaşa Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

We Haliç Gaziosmanpaşa'nın temeli 4 Ekim'de atılacak!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, “We Haliç Gaziosmanpaşa” Kentsel Dönüşüm Projesinin temel atma töreni, 4 Ekim 2016 Salı Günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirecek.

Yangın merdivenleri TAKS’a ve KAKS’a (Emsal) dahil midir?

Tüm yapıların yangın veya diğer acil durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılması gerekiyor. Peki, yangın merdivenleri TAKS’a ve KAKS’a (Emsal) dahil midir?

İzmir'e yangın havuzları inşa ediliyor!

Yaz aylarında artan orman yangınlarıyla mücadele etmek için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, ormanların derinliklerine yangın havuzları inşa ediyor. Yaklaşık 4 bin hektarlık ormanlık alana can simidi olacak Alaniçi Yangın Havuzu önümüzdeki hafta sonuna kadar hizmete girecek.

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yaptığı açıklamada, “Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm hız kazanacak” dedi.

TOKİ Gaziosmanpaşa arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi 6619 ada 8 parsel ve 10086 ada 1 parselde arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'de acele kamulaştırma kararınına tepki!

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm için “Acele Kamulaştırma” kararıyla ilgili yapılan basın açıklamasında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, “acele ranta ihtiyacı var" dedi.

Gaziosmanpaşa'nın kaldırımları yenileniyor!

Gaziosmanpaşa sokaklarının daha güzel ve kullanılabilir bir hale gelmesi için çalışmalar aralıksız sürüyor. Belediye ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi 774 Sokak’taki kaldırımlarda sorun olduğunu tespit ederek harekete geçti.

Gaziosmanpaşa yangın Haberi

Gaziosmanpaşa yangın

Kısa sürede büyüyen fabrikadaki yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.


Yangına ilk müdahaleyi yapan Sultangazi ve Alibeyköy itfaiye ekipleri yetersiz kalınca olay yerine Gaziosmanpaşa, Fatih,  Bayrampaşa, Bağcılar, Habipler, Şişli, İstinye, Seyrantepe ve Turgut Reis itfaiye ekipleri sevk edildi. 


Ekipler fabrikanın dış duvarını balyozlarla kırarak alevlere müdahale ederken, itfaiye merpeniyle de yangını söndürmeye çalıştı.  


Fabrikadaki yangın yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu söndürüldü.


Fabrikanın kullanılamaz hale geldiği, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlatıldığı...