06 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa yatırım planları

Gaziosmanpaşa yatırım planları

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “İlçedeki kentsel dönüşüm ve ulaşım ağının yaygınlaşması ile ilçemizi yaşanabilir modern bir şehre dönüştüreceğiz” dedi.

Kazançlı toprak yatırımının tek sırrı! Hikaye; olmuşa değil, olacağa yatırım yapın!

Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımı yapmak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken tek şeyin, yatırım yapılan yerin hikayesi olduğunu belirtti. 

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Yatırım ve tasarruf planları yapanlar dikkat! İşte ekonomistlerin 2023 yılı tahminleri

2023 yılı hesaplarınızı, yatırım ve tasarruf planlarınızı yaparken bu rakamlara dikkat edin! Ekonomistler, en önemli ekonomik parametrelerden ikisi hakkında tahminlerini açıkladı. İşte ekonomistlerin 2023 yılı sonu için dolar ve enflasyon tahminleri.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa  Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Turhan, Ceylan Turhan ve Yılmaz Turhan ortaklığında kuruldu.

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

Artaş İnşaat 2019 yılı yatırım planlarını hazırladı!

Yılı anahtar teslim süreciyle kapatan Artaş İnşaat, 2019 için de yatırım planlarını hazırladı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tam gaz çalışmaya devam” dedi...

Kiralarda TL'ye dönüş ile sektör yeni yatırım imkanına kavuştu!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Kira maliyetleri nedeniyle yurtiçi yatırım planlarını erteleyen markalarımız yeni yatırım ve yeni istihdam imkânına kavuşuyor. Maliyetlerdeki düşüşle birlikte tüketicilerimiz de ürünlere daha uygun fiyatla erişim imkânı bulacak" dedi..

Ulaştırma Bakanlığı'nın Kütahya'daki yatırım planları mecliste!

Kütahya'da Ulaştırma Bakanlığının 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları meclis gündeminde konu oldu...

İnşaatta markalaşmış firmalar Bodrum'a yatırım yapıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bölgedeki yatırım ve projelerden bahsetti. Kocadon, Bodrum'un kentsel kimliğine uygun evler yapıldığını söyledi. 

Kırgızistan'dan TAV'a yatırım daveti!

Kırgızistan Başbakanı Sapar İsakov, TAV'ı, Kırgızistan'ın Bişkek ve Oş kentlerindeki iki uluslararası havaalanının modernizasyonuna yatırım yapmaya davet etti. 

Başboğa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başboğa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Baran Başboğa tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gaziosmanpaşa yatırım planları Haberi

Gaziosmanpaşa yatırım planları

Milliyet Gazetesi'nden Eren Aka'nın haberine göre;  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta bölgedeki gelişmelerden bahsetti. Başkan Usta, “İstedik ki ilçeye gelen her misafir bu kentsel dönüşümü görsün” dedi.


- İlçedeki ulaşım sorunu için ürettiğiniz projeler nelerdir?

Kuşkusuz şehirleşmenin en büyük sorunu ulaşımdır. Bu durumda yerel yönetimler olarak bize düşende bu sorunları çözmek. Biz metroyu çok önemsiyoruz bu metro ağı sayesinde ilçemizde yaşan vatandaşlar veya ilçemizi gezmeye gelen misafirlerin en kolay şekilde gidecekleri yere ulaşmasını sağlamak birinci önceliğimizdir. Projeleri devam eden 3 önemli Metro hattı ilçemizi çok ilgilendiriyor. Hatta bir metro ağı çemberine alıyor. Şuanda yapımı devam eden Kabataş-Mecidiyeköy, Eyüp Gaziosmanpaşa Mahmutbey metro hattının 4 istasyonu ilçemizde. Metrolar sadece ulaşım problemini çözmüyor şehri diğer ilçeleriyle birleştiriyor. Bu metro hatlarının 2019 yılının...