28 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşaya metro yapılacak mı

Gaziosmanpaşaya metro yapılacak mı

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı ziyaret eden Başkan Kadir Topbaş, başarılar diledi ve her iki ilçeye de desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Yaş çaya kilogram başına fark ödemesi yapılacak!

Yaş çay ürünü için fark ödemesi desteği yapılmasına ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kapsamda Yaş çaya kilogram başına fark ödemesi yapılacak.

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Ayaş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Ayaş'ta da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Ayaş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 ucuz konut projesi...

Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak?

Çılgın proje Kanal İstanbul, 2011'den beri Türkiye'nin gündeminde. Son günlerde yetkili isimlerinde açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen proje dikkat çekiyor. Peki Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak? İşte detaylar...

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı bugün yapılacak! 

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için geri sayım başladı. İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak yeni projenin son kesimin kazısı bugün yapılacak. 

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

2019 Eylül'de kiraya ne kadar zam yapılacak?

TÜFE'de (2003=100) 2019 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,86, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 7,35, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 15,01 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 19,62 artış gerçekleşti. Peki 2019 Eylül'de kiraya ne kadar zam yapılacak?

Bahçelievler'e millet bahçesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Bahçelievler'de düzenlediği mitingde vatandaşlardan bir kez daha destek istedi. Erdoğan, bölgeye yapılacak metro çalışmalarından bahsetti.

Konya'da Yüksek Hızlı Tren Garı için acele kamulaştırma yapılacak!

Konya Selçuklu'da yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içerisinde yer alan Yüksek Hızlı Tren Garı ve metro hatları için acele kamulaştırma yapılacak....

İstanbul'da 6 yeni metro ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak!

İstanbul’un metro çalışmalarını zirveye çıkaracak altı farklı hattın ihalesi tek seferde yapılacak. 14 Aralık’ta 10 milyar liralık Bahçeşehir, Sultanbeyli, Yenidoğan, Halkalı, Kayaşehir, Göztepe ve Tuzla metro ihaleleri düzenlenecek.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kurası yarın yapılacak!

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kurası yarın yapılacak. Ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar varan taksit sağlanan projede 500 adet daire emekli kategorisinde satışta.

TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekilişi bugün yapılacak!

Toplam 33 adet dairenin emekliler için kura çekilişi ile satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Edirne Lalapaşa kura çekilişi bugün yapılacak.

Gaziosmanpaşaya metro yapılacak mı Haberi

Gaziosmanpaşaya metro yapılacak mı


Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı ziyaret eden Başkan Kadir Topbaş, başarılar diledi ve her iki ilçeye de desteklerinin devam edeceğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı ziyaret ederek başarılar diledi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner’i ziyaretinde konuşan Başkan Kadir Topbaş, her iki belediye başkanının da seçim sonrası kendisini ziyaret ederek tebrik ettiğini hatırlattı.


Bayrampaşa’da yeniden başkan seçilen Aydıner’e başarılar dileyen Başkan Topbaş, ilçe belediyesinin doğru olan her talebine destek verdiklerini ve iki koldan Bayrampaşa’ya büyük yatırımlar gerçekleştirildiğini vurgulayan Topbaş, “Zaten Bayrampaşalılar da seçimlerde ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyemizde bize verdikleri oyla memnuniyetlerini gösterdiler. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Atilla Aydıner de “Dünya...