28 / 04 / 2024

Gaziosmapaşa Venedik Konutları ulaşım bilgileri

Gaziosmapaşa Venedik Konutları ulaşım bilgileri

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede spor alanları, fitness center, çocuk oyun alanları, su kanalları, alışveriş alanları, yüzme havuzu, otopark, güvenlik, sauna bulunuyor...

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları telefon numarası!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları telefon numarası 444 88 42 olarak belirlendi. 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Venedik Sarayları 900 adet konut ve 211 ofisten meydana geliyor

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika açıklaması! Yeni konutlar işte böyle yapılacak!

Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremden etkilenen vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hem son acı bilançoyu bildirdi hem de deprem bölgesinde yeniden inşa edilecek konutların ne şekilde yapılacağı hakkında bilgiler verdi.

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı...

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem konutlarının teslimi yapıldı!

Arnavutluk'ta yaşanan 6.3 şiddetindeki depremde 17 bin kişi evlerini terk etmişti. Türkiye, Arnavutluk'ta yaşanan deprem sonrasında 522 adet deprem konutu inşa etti. Konutların teslimleri gerçekleştirildi.

Denize sıfır inşa edilen konutlar kıyılara zarar veriyor!

İçişleri Bakanlığı’nın sahil raporuna göre, deniz kenarına inşa edilen konutların kıyılara büyük zarar verdiği ortaya çıktı. 

Rize'de yöresel mimariye uygun yeni konutlar inşa edilecek!

Rize'de yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgeye ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yıkılan konutlar yerine inşa edilecek konutlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

TOKİ'den Elazığ deprem konutları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Elazığ depreminden sonra inşa edilen konutları yapan firmanın, Kamu İhale Kanunu'na uygun olarak "pazarlık usulü" ile belirlendiğini duyurdu.

TOKİ'den Bayraklı deprem konutları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Bayraklı ilçesine inşa edilecek konutları yapacak firma ile ilgili açıklama yaptı.

Elazığ depreminde hasar gören 18 köyde yeni konutlar inşa ediliyor!

Elazığ depreminde ağır hasar gören 18 köyde konut yapımına devam ediliyor. TOKİ tarafından inşa edilen konutların 2 ay sonra tamamlanması planlanıyor.

Malatya'da depremzedeler için inşa edilecek konutların çalışmasına başlandı!

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilecek konutlar için çalışmalar başladı.

Elazığ'da inşa edilecek konutlar için zemin etüt çalışmaları başladı!

Elazığ'da yaşanan depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bölgede inşa edilecek konutlar için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Selimpaşa Emlak Konutları gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Selimpaşa Emlak Konutları projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Gaziosmapaşa Venedik Konutları ulaşım bilgileri Haberi

Gaziosmapaşa Venedik Konutları ulaşım bilgileri


Venedik Sarayları Bayraktar ve Gürsoy ortaklığında inşa ediliyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor. Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödemeleri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Venedik Sarayları projesi Viaport Venezia'nın etabı olarak yükseliyor. Proje 25 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Venedik Sarayları ne zaman teslim edilir?

Projenin teslimlerin 2015 yılın Mayıs ayında yapılması planlanıyor. 


Venedik Sarayları 900 adet konut ve 211 ofisten meydana geliyor. Ayrıca projede 200 mağazadan oluşan Viaport AVM'de yer alıyor.


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödemeleri!

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.


Venedik Evleri 'nde; spor alanları, fitness center, yüzme havuzu, otopark, çocuk oyun alanları, su kanalları, alışveriş alanları, güvenlik, sauna yer alıyor.


Gaziosmapaşa Venedik Konutları ulaşım bilgileri!

Gaziosmanpaşa Viaport Venedik Evleri adres: Eski Edirne...