06 / 05 / 2024

Gazipaşa-Alanya Havalimanı ulaşım

Gazipaşa-Alanya Havalimanı ulaşım

14 Aralık 2013'te Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği ve tören esnasında 2 bin metre olan pistin 2 bin 500 metreye çıkarılması talimatı verdiği Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda pist uzatma çalışmaları tamamlandı.

İki inşaat arasında kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözüm ağızları açık bıraktı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden iki inşaat arasındaki kesintisiz ulaşım için işçilerin bulduğu çözümü paylaştı. Söz konusu çözüm adeta ağızları açık bıraktı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

Emekliler çileden çıktı! Bakan Göktaş’a ‘ücretsiz toplu ulaşım’ mektubu yazdı!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a ücretsiz ulaşıma ilişkin mektup yazdı. 65 yaş ve üzerindekilerin şehir içi ücretsiz toplu taşıma hakkını kullanırken yaşadığı aksaklıkların giderilmesini talep eden Ergün, Bakan Göktaş’a mek

Ulaşım sorununa en keyifli çözüm elektrikli scooter’lar kaç TL? 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Özellikle büyük kentlerde trafiği aşmak, toplu ulaşımı beklememek ve kalabalık yolculuk etmemek gibi pek çok artısı bulunan scooter’lar değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Peki bütçenize uygun bir elektrikli scooter ne kadar? Özellikleri neler?

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

İETT toplu taşıma ulaşım ücretleri tarifesinde son durum ne? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

İstanbul trafiğinde her gün kullandığımız otobüs, metrobüs, metro, marmaray, gemi gibi ulaşım araçlarının ücret tarifesi herkesin gündeminde. Yakın zamanda açıklacak olan okullarla birlikte gözler bilet fiyatlarında. İşte, 31 Ağustos 2022 fiyat listesi

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Adil Karaismailoğlu: Havalimanı sayımızı 56'ya çıkarttık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Havalimanı sayımızı 56'ya çıkarttık" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Havalimanı sayımızı 56'ya yükselttik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada  "2003 yılında 26 olan havalimanı sayımızı 56'ya yükselttik" dedi.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi açıldı!

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi Beylikdüzü'nde 727 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ünsal tarafından açıldı.

Gazipaşa-Alanya Havalimanı ulaşım Haberi

Gazipaşa-Alanya Havalimanı ulaşım

14 Aralık 2013 tarihinde dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği ve tören esnasında 2 bin metre olan pistin 2 bin 500 metreye çıkarılması talimatı verdiği Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda pist uzatma çalışmaları tamamlandı.


Altından D400 Karayolu geçen pistin üzerine inen uçaklar, yolu kullanan sürücüleri ilk etapta korkutsa da, Türkiye'de bir ilk olan pist ilginç görüntüler ilginç görüntülere sahne oldu.


20 Ekim 2014 tarihinde başlanan pist uzatma ve alt geçit çalışması yaklaşık 1 yıl gibi bir sürede tamamlandı.Uçak trafiğine açılmasının ardından dün ilk uçak piste teker koydu. Pistin uçuş trafiğine açılmasını TAV Havalimanları’nın İcra Kurulu Başkanı Sani Şener Facebook hesabından paylaştığı bir fotoğrafta duyurdu.


Yolu sürekli olarak kullanan Sıtkı Altuner, yolun üstüne uçak indiğini ilk gördüğünde korktuğunu belirterek, “Bu tür bir olayı ancak filmlerde...