17 / 05 / 2024

gazipaşa belediyesine neden haciz kondu

gazipaşa belediyesine neden haciz kondu

Antalya'da, inşaat halindeki sitedeki dairelerinin tapularının iptal edilmesi üzerine açtıkları davayı kazanan kişiler tarafından, Gazipaşa Belediye binasında Belediye Başkanının makam odasındaki klima da dahil olmak üzere bazı eşyalar haczedildi...

Prof. Şener Üşümezsoy'dan son dakika Marmara depremi açıklaması: Neden 6.5'ten büyük deprem olmaz?

Prof. Şener Üşümezsoy, beklenen 'büyük İstanbul depremi'nin neden 6.5 üzerinde olmayacağı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşe o açıklamalar... 

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Gazipaşa Selinus Bölgesi'nin imara açıldığı iddiası mecliste!

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde bulunan Selinus Bölgesinin imara açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Zonguldak'ta binanın 4’üncü katına çıkan iş makinesi görenleri şaşırttı!

Zonguldak Gazipaşa Caddesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binanın 4’üncü katına çıkan paletli iş makinesi görenleri şaşırttı. 

Kapalı Maraş hakkında merak edilenler! Açılması neden önemli?

​​​​​​​KKTC Başbakanı Ersin Tatar, 1974'ten bu yana kapalı olan kıyı beldesi Maraş'ın sahillerinin Perşembe günü yeniden açılacağını açıkladı. Peki Maraş, 1974'ten bu yana neden kapalı kaldı ve açılması neden önemli?

Şırnak Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Millet Bahçeleri Projeleri kapsamında da Şırnak'ta çalışmalar yürütüldüğünü dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Şırnak'ta Gazipaşa Mahallesi'ndeki 120 bin metrekarelik alanda Millet Bahçesi'ni projelendiriyoruz" dedi.

gazipaşa belediyesine neden haciz kondu Haberi

gazipaşa belediyesine neden haciz kondu


Gazipaşa Belediyesi aleyhine tapularının iptal edilmesi üzerine açtıkları davayı kazanan bazı kişiler, belediye binasında haciz işlemi gerçekleştirdi.


Gazipaşa'nın Pazarcı Mahallesi'nde bir firma tarafından yapılan Kombi Tatil Sitesi inşaatı, 1997 yılında Ali Güzel'in belediye başkanlığı döneminde 5 katlı 16 blok olarak ruhsatlandırılmıştı. Belediyenin de hissesi bulunan inşaat, daha sonra anlaşmazlık çıkınca belediye tarafından mühürlenmiş ve sitenin arazisinin tapu iptali için dava açılmıştı. Açılan davanın kazanılması üzerine mevcut Belediye Başkanı Cemburak Özgenç döneminde site inşaatının yapıldığı arazinin tapu tescili, belediye adına kaydedilmişti.


Bu arada siteden daire satın alan ve çoğunluğu Konya'da bulunan vatandaşlar, Gazipaşa Belediyesi aleyhine ödedikleri paranın iadesi için Konya Asliye Hukuk Mahkemesi'ne dava açtı. Mahkemenin, dava açan vatandaşlar lehine verdiği karar, Yargıtay tarafından da onandı.


Kararın ardından alacağı olan bazı kişiler, avukatları...