28 / 04 / 2024

gazipaşa havalimanından hangi ülkelere uçuş var

gazipaşa havalimanından hangi ülkelere uçuş var

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Antalya'mız turizmin başkentidir ama Gazipaşa'yı da havaalanıyla, yat limanlarıyla, yollarla, otobanlarla Avrupa'ya açılan yeni bir kapı yapıyoruz." dedi...

Merakla beklenen Esenboğa Havalimanı ihalesini kim ne kadar teklifle kazandı?

Türkiye’nen en önemli havalimanlarından Ankara’da bulunan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin geliştirilmesi ve 2025-2050 yıllarını kapsayan işletme hakkı için düzenlenen ihalenin kazananı belli oldu.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

2 bin 202 hizmet binası deprem dayanıklılığı açısından incelendi!

İnşaat Emlak Birimleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2007 öncesinde yapılan 2 bin 202 hizmet binasını deprem dayanıklılığı açısından inceledik" dedi.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden Antalya Gazipaşa'daki yapılaşmaya tepki!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden, Gazipaşa ilçesinin 3. derece doğal sit olarak tescilli kıyı şeridinin 'Turizm Tesis Alanı' olarak planlanmasına tepki gösterildi...

GYODER'in 'COVID-19 sürecinin iş hukuku ve işveren çalışan açısından etkileri' semineri 21 Mayıs'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'COVID-19 sürecinin iş hukuku ve işveren çalışan açısından etkileri' başlıklı seminer 21 Mayıs'ta ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Gazipaşa'da imar planına tepki gösterenler eylem yaptı!

Gazipaşa ve Antalya Belediyesi tarafından onaylanan Gazipaşa'da yapılan imar planına tepki gösteren vatandaşlar, "Yapılan planlama ile ilçe halkı, sahilleri kullanamayacak" dedi...

Antalya Gazipaşa Belediyesi'nin imar değişikliği tepki yarattı!

Antalya Gazipaşa Belediyesi, yaptığı skandal imar değişikliği ile vatandaşın sahildeki arsalarını bir yatırımcının arazisi ile birleştirdi. Yaklaşık 1.7 milyar liralık gelir elde edildi...

Ed Parker: Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız!

Fitch Ratings'in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Ülke Notları Grubu Direktörü Ed Parker, "Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız. Düşük kamu borcu ve dinamik bir ekonomi olması güçlü yanları." ifadesini kullandı.

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

Gazipaşa Kombi Tatil Sitesi'nin arazisi için satış tepkisi!

Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz, 55 milyon liralık borç için 130 milyon liralık Kombi arazisini satmayı planladığını açıkladı. Satış kararı tepkilere neden oldu.

Antalya Gazipaşa'daki Kahyalar Köprüsü restore ediliyor!

Antalya Gazipaşa'da beylikler dönemine ait olan ve yıllar önce sel sularından dolayı büyük hasar gören tarihi Kahyalar Köprüsü'nde restorasyon çalışmasına başlandı.

gazipaşa havalimanından hangi ülkelere uçuş var Haberi

gazipaşa havalimanından hangi ülkelere uçuş var


AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Gazipaşa, Alanya ile beraber Türkiye'nin ve Avrupa'nın en önemli turizm merkezi olacaktır" dedi.


Çavuşoğlu, Gazipaşa Belediye Başkan adayı Adil Çelik için belediye fuar alanında düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, yönetenlerin ilçeyi yeni kurulmuş bir kasaba gibi yönetmeye çalıştıklarını öne sürerek, Gazipaşa'nın bunu hak etmediğini söyledi.


Gazipaşalıların hizmetin en iyisi hak ettiğini dile getiren Çavuşoğlu, "Gazipaşa'yı dünya kenti yapmaya çalışıyoruz. Antalya'mız turizmin başkentidir ama Gazipaşa'yı da havaalanıyla, yat limanlarıyla, yollarla, otobanlarla Avrupa'ya açılan yeni bir kapı yapıyoruz. Gazipaşa Havaalanı'nın tarihini bir hatırlayınız. 7-8 sene önce havaalanında inekler otluyordu. 'Burası havaalanı olmaz, buraya uçaklar inmez' deniyordu. Bugün çok şükür Başbakanımızın desteğiyle arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalarla Gazipaşa Havaalanı'na Avrupa'nın her yerinden uçaklar geliyor" diye konuştu.


Başbakanın iki defa Gazipaşa...