27 / 04 / 2024

gazipaşa yolu ne zaman kapanacak

gazipaşa yolu ne zaman kapanacak

GAZİPAŞA Belediyesi eski Başkanı Cemburak Özgenç, D-400 Antalya-Mersin karayolu ile Gazipaşa Havalimanı yolunun birleştiği noktada yapılan sıcak asfalt, kaldırım ve yol çalışmalarının tapulu araziler üzerinde yapıldığım savundu.

Memur maaşı ne kadar olacak? Öğretmenler ne kadar maaş alacak? Peş peşe açıklandı!

Memur ve memur emeklisinin iki senelik zam oranı ne olacak? Bundan sonraki süreçte neler yaşanacak? Taraflardan açıklamalar ne zaman gelecek? Zam oranı belli oldu mu? Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Halil Erdem Gültekin, katıldığı bir canlı yayında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altını çizerek açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıların 2023 yılında en kazançlı çıkacakları yatırım aracını altını çizerek açıkladı. Ne altın en dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! 

Merkez Bankası dolar beklentisini resmen açıkladı! Ne 20 TL ne de 35 TL! Dolar yıl sonunda  tam olarak bu kadar olacak

Merkez Bankası dün mayıs ayı piyasa anketini açıkladı. Ankette yıl sonu dolar beklentisinin ne kadar olacağı yer aldı. Ne 20 TL ne de 35 TL! Dolar yıl sonunda  tam olarak bu kadar olacak.

İslam Memiş peş peşe açıkladı! Buna yatırım yapan çok kazanacak! Ne altın ne de dolar!

Altın  ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bu sene yatırımcılarına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Ne altın ne de dolar! Gümüş bu sene yatırımcısına kazandıracak.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Kaç ay kira ödenmezse icralık olunur? Kira öderken açıklamaya ne yazılır?

Kira, bir mülkün, konutun, bir taşıtın ya da benzeri şeylerin sahibi tarafından, bir süre için ve belli bir bedel karşılığında, başkasının kullanımına verilmesine denilmektedir. Peki Kira öderken açıklamaya ne yazılır? İşte detaylar!

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan üç beş kat fazla kazanacak! Yatırım uzmanı Mert Başaran peş peşe açıkladı! 

Milyonlarca yatırımcı yatırım için ''ev, arsa, altın, dolar'' arasında kalırken, yatırım Uzmanı Mert Başaran yatırımcıların üç beş kat fazla kazanacağı en doğru yatırım aracını resmen açıkladı. Ne altın ne dolar buna yatırım yapan kazanacak....

Mercedes-Benz A Serisi'ne 116 bin TL zam! İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz’in A Serisi’nin Aralık ayı fiyatları belli oldu. A serisinin Kasım ayı fiyatları dikkate alındığında oldukça fazla zamlandığı dikkatlerden kaçmadı. İşte, Mercedes-Benz A Serisi'ne gelen zamlar ve 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Mercedes Benz A serisi fiyatı ne kadar? İşte Mercedes Benz A serisi 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Otomobil almak isteyen milyonlarca kişi araba fiyat listelerini araştırmaya başladı. En çok merak edilenlerden biri olan Mercedes A serisinin fiyatı sorgulatılıyor. Peki Mercedes Benz A serisi ne kadar? Mercedes Benz A serisi fiyatı kaç lira? İşte Mercedes Benz A serisi 8 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Mercedes Benz A serisi tüm özellikleri ile çok orijinal! Peki Mercedes Benz A serisi fiyatı ne kadar?

Yaz aylarının gelmesi ile otomobil almak isteyen milyonlarca kişi araba fiyat listelerini araştırmaya başladı. Peki Mercedes Benz A serisi ne kadar? Mercedes Benz A serisi fiyatı kaç lira? İşte Mercedes Benz A serisi 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mars'ta görüntülenen gizemli yapı görenleri şaşırttı! Ne olduğunu kimse açıklayamadı

İnsanlığın merakını günden güne celbeden Mars'ta görüntülenen gizemli yapı esrarını koruyor. Mars'ta yaşayan bir tür ya da canlının var olup olmadığını merak eden araştırmacıların karşısına çıkan gizemli bölgenin ne olduğuna ilişkin kesin bir açıklama yapılamadı.

gazipaşa yolu ne zaman kapanacak Haberi

gazipaşa yolu ne zaman kapanacak

Hak sahibi vatandaşların yakın zamanda bu kavşağı kapatabileceğini ileri süren Özgenç, yerel yönetimleri uyardı. Kendi dönemlerinde bölgeye ilişkin yapılan imar planının, kapanan Kahyalar Belediyesi tarafından onaylanmadığını hatırlatan Özgenç, şöyle dedi: "Şimdi bu belediye kapatıldı. Engel kalktı, ancak yerel seçimlerin üzerinden yaklaşık 6 ay geçmesine rağmen, imar planı ve 3194 sayılı yasarım 18'inci maddesi halen uygulanmadı. Bunun yasal altlığı olan 1/25 bin ölçekli çevre düzeni planı da dönemimizde onaylanmıştı. Eğer bunlar yapılmazsa kısa sürede bu yolun tel çitlerle kapatılabileceği konusunda yetkilileri dostane bir şekilde uyarıyorum." DHA Gazipaşa Belediyesi eski Başkanı Cemburak Özgenç, Alanya-Gazipaşa Havalimanı yolunun kamulaştırma sorunu nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu savundu. 


Akdeniz'de Yeni...