02 / 05 / 2024

Gaziray projesi

Gaziray projesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye'nin TCDD ile birlikte hayata geçirmeyi planladığı Gaziray Projesi, yine ertelendi. 17 Eylül'de yapılması planlanan ihale bu kez 1 Ekim 2015'e ertelendi.

Feridun Bilgin: Gaziantep'e Gaziray projemiz var!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İstanbul’da düzenlenen ‘Kent İçi Ulaşım Çalıştayı’na katıldı. Bilgin, kent içi raylı taşımacılığa daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirtti..

Milli Banliyö Tren Seti 2024 yılında hizmet verecek!

Milli Banliyö Tren Seti'nın 2024 yılında tamamlanması ve ilk setlerin Gaziray Projesi'nde kullanılması hedefleniyor.

Gaziray Projesi'nde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziray Projesi'ndeki son durumu inceledi.

Gaziray Projesi'nde imzalar yarın atılacak!

TÜRASAŞ tarafından 'Gaziray Banliyö Hattı ve Hafif Raylı Ulaşım Projesi' kapsamında 8 elektrikli tren setinin (32 araç) tasarım, temin ve montajını gerçekleştirmesi işiyle ilgili imzalar yarın düzenlenecek törenle atılıyor.

Gaziray sözleşmesi imza töreni ertelendi!

Gaziray Banliyö Hattı ve Hafif Raylı Ulaşım Projesi'nde 8 elektrikli tren setinin (32 araç) tasarım, temin ve montajı için yapılacak sözleşmenin imza töreninin ertelendiği açıklandı.

Gaziray Banliyo Hattı'nın yüzde 85'i tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziray Banliyo Hattı Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 85’i tamamlandı. 

Gaziray Projesi'nde sona doğru!

Gaziray Projesi'nde sona gelindi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Gaziray'ın yüzde 77'sinin tamamlandığını bildirdi.

Gaziantep Gaziray projesi yıl sonunda tamam!

200 milyon liraya mal olan Gaziray projesi 2018 yılı sonunda tamamlanarak hizmete açılacak.

Gaziantep Gaziray projesi 2018’de hizmete girecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Şahinbey Belediyesi meclis toplantısına katıldı. Toprak, Gaziaray projesinin 2018’de faaliyete geçeceğini söyledi.

Gaziantep'te GAZİRAY projesi için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Gaziantep'te GAZİRAY projesi için 166 gayrimenkulde acele kamulaştırma kararı aldı..

Gaziantep Gaziray projesinin hazırlıkları tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) işbirliğiyle kente yapılacak "Gaziray" projesi için hazırlıklar tamamlandı. Projenin alt ve üst yapı inşaat ihalesi 11 Mart 2016 tarihinde yapılacak.

Gaziray'ın ihalesi 11 Mart'ta yapılacak!

Gaziray projesi, Başpınar ile Çimento Fabrikasının Çaprazı arasında 25 km uzunluğunda 17 istasyonla hizmet verecek. Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte şehrin giderek yoğunlaşan trafik akışına ciddi katkı sunması bekleniyor.

Gaziray projesinin ihalesi 1 Ekim'e ertelendi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye'nin TCDD ile birlikte hayata geçirmeyi planladığı Gaziray Projesi, yine ertelendi. 17 Eylül'de yapılması planlanan ihale bu kez 1 Ekim 2015'e ertelendi.

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

Gaziray projesi Haberi

Gaziray projesi

T.C. Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün “Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Eylem Planı” kapsamındaki “Başpınar – Gaziantep – Mustafa Yavuz İstasyonları Arasınının Yeniden İnşa Edilmesi, Altyapı ve Üstyapı (Gaziray) Yapım” ihalesi ile ilgili yeni gelişmeler kaydedildi.


Alınan bilgiye göre, ihalenin daha önce 1 Eylül 2015 gününden 17 Eylül 2015 gününe ertelenen son teklif verme tarihi bu kez de 1 Ekim 2015 gününe ertelendi.


Gaziantep...