03 / 05 / 2024

Gazprom doğalgaz sevkiyatı

Gazprom doğalgaz sevkiyatı

Alexei Miller, yeni hat üzerinden Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatının Aralık 2016'da başlamasının planlandığını belirtti.Alexei Miller, yeni hat üzerinden Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatının Aralık 2016'da başlamasının planlandığını belirtti.

Doğalgaz fiyatları o rakamı aşacak! Duyan inanamadı! Herkes önümüzdeki kışı nasıl geçireceğini düşünüyor!

Gazprom Başkanı Aleksey Miller Avrupa'da doğalgaz fiyatlarının bin metreküp başına 4000 doları geçebileceğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Doğalgaz akışı 3 gün boyunca kesilecek! Son dakika haberi az önce geldi

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesinin bakımı nedeniyle 31 Ağustos’tan itibaren 3 günlüğüne doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı.

Gazprom’dan doğalgaz vanasını kapatıyor! İşte detaylar!

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesini doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı. İşte detaylar!

Rus doğalgazında indirim!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Gazprom ile BOTAŞ'ın yüzde 10,25'lik doğalgaz indirimi konusunda anlaştıklarını ancak anlaşma metninin henüz imzalanmadığını belirtti.

Gazprom, Türkmengaz'ın doğalgaz fiyatı için mahkemeye başvurdu!

Rus doğalgaz şirketi Gazprom'un, Türkmenistan'ın Türkmengaz şirketinden aldığı doğalgazın fiyatını mahkeme aracılığıyla değiştirmeye çalıştığı bildirildi.

Gazprom, Almanya'ya yeni doğalgaz boru hattı inşa edecek!

Rus enerji şirketi Gazprom, Almanya 'ya iki koldan uzanacak yeni bir doğalgaz boru hattı inşa edecek. Yeni boru hattının yıllık 55 milyar metreküplük kapasiteye sahip olacağı ifade edildi.

Türk Akım doğalgaz boru hattı projesinin inşasına başlandı!

Rus doğalgaz üreticisi Gazprom'un CEO'su Alexei Miller, Rusya ile Türkiye'yi birbirine bağlayacak Türk Akım doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başlama kararının alındığını söyledi.

Türk Akımı doğalgaz sevkiyatı 2016'da başlayacak!

Enerji Bakanı Taner Yıldız Türk Akımı üzerinden Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatının Aralık 2016'da başlamasının planlandığını söyledi. Yıldız 'Türk Akımı' projesinin muhtemel rotası üzerinde 4 saatlik bir helikopter turu ile teknik incelemelerde bulundu

Yeni doğalgaz boru hattından ilk sevkiyat 2016'da!

Gazprom CEO'su Alexei Miller, Rusya'nın yapacağı yeni hattan Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatının Aralık 2016'da başlamasının planlandığını söyledi...

Gazprom'dan Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatı açıklaması!

Alexei Miller, yeni hat üzerinden Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatının Aralık 2016'da başlamasının planlandığını belirtti.Alexei Miller, yeni hat üzerinden Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatının Aralık 2016'da başlamasının planlandığını belirtti.

Türkiye'ye ucuz doğalgaz müjdesi!

Rusya'dan Türkiye'ye yeni doğalgaz boru hattı projesi hakkında değerlendirmede bulunan GAZPROM Kontrat Yapılandırması ve Fiyatlandırma Direktörü Sergei Komlev, "Bence bu çok gerçekleştirilebilir bir proje" dedi

Sergei Komlev: Doğalgaz fiyatları mantıklı ucuzlar!

GAZPROM Kontrat Yapılandırması ve Fiyatlandırma Direktörü Sergei Komlev, ‘ Türk Akımı ’ olarak nitelendirilen yeni boru hattı projesindeki ortaklığın Türkiye’ye daha ucuz doğalgaz sağlayacağını belirtti.

Taner Yıldız doğalgaz indirimi açıklaması yaptı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz indirimiyle ilgili Gazprom yetkililerinin bugün veya yarın Türkiye'ye geleceğini belirterek, hedeflerinin ay sonuna kadar oranı netleştirmek olduğunu söyledi.

Gazprom doğalgaz sevkiyatı Haberi

Gazprom doğalgaz sevkiyatı

Rus enerji devi Gazprom yeni hat üzerinden Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatının Aralık 2016'da başlayacağını açıkladı.


Gazprom CEO'su Alexei Miller, yeni hat üzerinden Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatının Aralık 2016'da başlamasının planlandığını belirtti.


Gazprom geçen yıl AB ile anlaşmazlık nedeniyle Güney Akım hattından vazgeçmiş ve Ukrayna topraklarını kullanmadan Türkiye'ye yılda 63 milyar metreküp taşıyacak yeni bir hat inşa edeceğini açıklamıştı. Söz konusu plana göre AB'nin Rus doğalgazını Türkiye sınırına kadar inşa edeceği ayrı bir boru hattı üzerinden alması öngörülüyor. Avrupa'nın doğalgaz ihtiyacının üçte birini karşılayan Rusya, şu anda sevkiyatın yarısını Ukrayna'dan geçen boru hatları üzerinden...