21 / 05 / 2024

Gazprom şirketleri

Gazprom şirketleri

Gazprom Türkiye hattı için şirket kuracak. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in geçtiğimiz hafta Ankara'ya ziyareti sırasında Türkiye üzerinden yeni bir doğalgaz hattı kurulacağı açıklaması yapılmıştı.

BOTAŞ iddialarının ardından Gazprom iki ülkenin borcunu erteledi

BOTAŞ erteleme istedi iddiasının ardından Gazprom iki ülkenin doğalgaz borcunu erteledi.

Gazprom resmen tehdit etti! 20 Ekim’e kadar süre verildi!

Rusya-Ukrayna savaşında ki tutumu nedeniyle gaz sevkiyatlarının düşürüldüğü Moldova’ya, Rusya’dan tehdit gibi açıklama geldi. Rus enerji şirketi Gazprom, aksayan doğalgaz ödemelerinin 20 Ekim’e kadar yapılmaması halinde sevkiyatları durdurabileceğini bildirdi.

Gazprom’dan tehdit doğal gaz sözleşmesini her an feshedebiliriz

Rusya’nın enerji şirketi Gazprom, Moldova’nın düzenli olarak ihlal ettiği doğal gaz sözleşmesine ilişkin yaptığı açıklamada sözleşmeyi her an feshedebileceklerini açıkladı. Moldova’da Ocak ayında yeterli doğal gaz temin edilememesi nedeniyle olağanüstü hal ilan edilmişti.

Gazprom'dan Naftogaz açıklaması! Rusya'ya yaptırım uygulayabilir!

Uluslararası Tahkim Mahkemesi (ICC), Gazprom'un yazılı açıklamasıyla, Naftogaz'ın Rus doğalgazını Avrupa'ya tedarik etmekle ilgili olarak Gazprom'a yönelik suçlamalarını reddetti. 

Gazprom’dan doğalgaz vanasını kapatıyor! İşte detaylar!

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesini doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı. İşte detaylar!

FED Mart raporunu yayımladı! Şirketleri neler bekliyor?

ABD Merkez Bankası (Fed), Amerikan ekonomisinin mevcut durumunu baz alan "Bej Kitap" raporunun Mart sayısını yayımladı. Peki ABD'li şirketleri neler bekliyor? İşte detaylar...

Anadolu 500 listesindeki inşaat şirketleri 2020!

Ekonomist Dergisi, Anadolu 500 listesini açıkladı. Peki Anadolu 500 listesine hangi inşaat şirketleri adını yazdırabildi? İşte Anadolu 500 listesine adını yazdıran inşaat şirketleri...

Çinli gayrimenkul şirketleri temerrütten kaçınıyor!

Borç yükü altında olan Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande'nin yurt dışındaki yatırımcıları şirketin yeni haftanın ilk gününde vadesi sona erecek 148 milyon dolardan fazla tahvil kupon ödemesine ilişkin gelişmelere odaklanırken, diğer Çinli gayrimenkul şirketleri de temerrütten kaçınmaya çalışıyor.

Yurt dışında öne çıkan Türk inşaat şirketleri belli oldu!

Yurt dışında kurulu en büyük 50 Türk şirketi belli. Peki yurt dışında kurulu en büyük Türk inşaat şirketleri hangileri? İşte o şirketler...

Kiralık ev şirketleri geliyor!

Son zamanlarda artan kira fiyatlarına karşın yeni formül hayata geçiyor. Yeni hayata geçecek formül ile kiralık ev şirketleri kurulacak. 

Fortune 500 listesinde hangi inşaat şirketleri var?

Fortune 500 Türkiye 2020 listesi yayınlandı. Listede inşaat sektöründe faaliyette bulunan 30 firma yer aldı. İşte Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri...

Tasarruf finansman şirketleri 8 soruda tüm detaylarıyla!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, faizsiz finansman modeliyle konut ve araç edindiren 21 firmanın tasfiyesine karar verdi. Peki tasarruf finansman faaliyeti yürüten kaç şirket vardı? Hangi yıl kaç şirket kuruldu? İşte tasarruf finansman şirketleri 8 soruda tüm detaylarıyla...

Faizsiz konut şirketleri mağdurları ne yapmalı?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), faizsiz finansman modeliyle konut ve araç edindiren toplam 21 firmanın tasfiyesine karar verdi. Peki faizsiz konut şirketleri hangileri? Mağdurlar ne yapmalı?

Gazprom şirketleri Haberi

Gazprom şirketleri

Rus enerji şirketi Gazprom, Türkiye'den geçmesi planlanan doğalgaz boru hattı için yeni bir şirket kuracağını açıkladı.


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in geçtiğimiz hafta Ankara'ya ziyareti sırasında Türkiye üzerinden yeni bir doğalgaz hattı kurulacağı açıklaması yapılmıştı.


Türkiye üzerinden geçecek yeni doğalgaz hattıyla ilgili Rus enerji devi Gazprom'dan bugün bir açıklama yapıldı.


Gazprom, Türkiye'den geçecek hat için yeni bir şirket kuracağını açıkladı. Rusya'nın St.Petersburg kentinde kurulacak şirketin ismi ise, "Gazprom Russkaya" olacak.


'GÜNEY AKIM PROJESİ İPTAL'


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ankara ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı ortak basın toplantısında Avrupa’ya gaz taşıyacak Güney Akım Projesi'nin iptal edildiğini duyurmuştu.


İptal edilen Güney Akım Projesi, Rus doğalgazını Karadeniz altından geçerek Bulgaristan üzerinden Avrupa'ya taşıyacaktı.


İptal edilen proje yerine Türkiye'den geçecek yeni bir boru hattı planlanıyor.


Yeni boru hattı, yine Karadeniz'den...