06 / 07 / 2024

Gazprom uyarı

Gazprom uyarı

Enerjiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic ile dün Moskova'da görüşen Miller, yaptığı açıklamada, maddi zorluklar nedeniyle Ukrayna'nın kasım ve aralık aylarında gerekli miktarlarda doğalgaz alamadığını iddia etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ndan baca temizliği uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Celil Sipahi baca tutuşmasının çok sayıda yangına neden olduğunu belirterek Yaz mevsiminin sonuna yaklaşıldığı bu günlerde mutlaka bacalarınızı temizlettirin uyarısında bulundu...

Moody’s ve S&P’den Türkiye'ye uyarı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard &Poor’s (S&P) ve Moody’s’den Türk bankacılık sektörünü yakından ilgilendiren iki ayrı uyarı geldi: Kredi büyümeleri yavaşlayabilir, para girişi güç kaybedebilir

Isı Yalıtımı Sanayi Derneği'nden önemli uyarı!

Isı Yalıtımı Sanayi Derneği önümüzdeki kış ısınma maliyetlerini düşürmek için evlerdeki ısı kaybının büyük bölümünün yalıtımsız binalardan kaynaklandığını ve en önemli koşulun yalıtım olduğunun uyarısını yineledi.

Trabzon Akyazı Stadı'na bilim adamlarından uyarı!

Trabzonspor'un ikinci yarıda maçlarını oynamayı planladığı Akyazı Stadyumu için bilim adamlarından şok bir uyarı geldi. Mustafa Yaylalı, yaklaşık 5 yıl önce, proje henüz inşaat aşamasına gelmeden yaptıkları uyarıyı kimsenin dikkate almadığını belirtti.

Trabzon Akyazı Stadı'na bilim adamlarından uyarı geldi!

Trabzonspor'un ikinci yarıda maçlarını oynamayı planladığı Akyazı Stadyumu için bilim adamlarından şok bir uyarı geldi. Mustafa Yaylalı, yaklaşık 5 yıl önce, proje henüz inşaat aşamasına gelmeden yaptıkları uyarıyı kimsenin dikkate almadığını belirtti.

Gazprom'dan Türk Akımı açıklaması!

Gazprom Başkan Yardımcısı Medvedev, "Biz Türk ortaklarımızla ilk önce birinci etabın belirlenmesi, diğer etapların ise sonra konuşulması konusunda anlaştık" dedi.

Valilikten emlak dolandırıcılarına karşı uyarı!

İstanbul'un önemli projelerinin bulunduğu bölgelerdeki devlete ait gayrimenkullerin çeşitli illegal yöntemlerle kişilere satıldığı gerekçesiyle Valilik tarafında uyarı niteliğinden açıklama yapıldı.

Uğur Dumankaya inşaat sektörü hakkında uyarıda bulundu!

Dumankaya İnşaat’ın patronu Uğur Dumankaya, son yıllarda her isteyenin inşaat sektörüne girmesiyle şehirlerin kimliklerinin kaybolduğuna işaret ederek, bunun faturasının büyük olacağı uyarısında bulundu.

Gazprom, Türkmengaz'ın doğalgaz fiyatı için mahkemeye başvurdu!

Rus doğalgaz şirketi Gazprom'un, Türkmenistan'ın Türkmengaz şirketinden aldığı doğalgazın fiyatını mahkeme aracılığıyla değiştirmeye çalıştığı bildirildi.

Gazprom: OMV Türk Akımı ile ilgileniyor!

Rus doğalgaz şirketi Gazprom, "Türk Akımı" boru hattının güzergâhının deniz kısmının araştırmasını tamamladı. Gazprom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aleksandr Medvedev, "En yakın zamanda keşif çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Gazprom, Almanya'ya yeni doğalgaz boru hattı inşa edecek!

Rus enerji şirketi Gazprom, Almanya 'ya iki koldan uzanacak yeni bir doğalgaz boru hattı inşa edecek. Yeni boru hattının yıllık 55 milyar metreküplük kapasiteye sahip olacağı ifade edildi.

Seyhan Belediye Başkanı'ndan müteahhitlere uyarı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, müteahhitler ile biraraya geldiği toplantıda, çalışma arkadaşlarına yasal olmayan işler için yıkılması talimatını verdiğini vurguladı. İşte Başkan Karalar'ın yaptığı uyarılar...

Emir Uyar kimdir?

Permak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Emir Uyar kimdir? Emir Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emir Uyar, ne zamandan beri Permak Şirketler Grubu bünyesinde hizmet veriyor? İşte Emir Uyar...

Gazprom uyarı Haberi

Gazprom uyarı


Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller, Ukrayna üzerinden Avrupa'ya gönderilen Rus gazının kesilme ihtimalinin devam ettiğini söyledi.


Avrupa Komisyonu'nun Enerjiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic ile dün Moskova'da görüşen Miller, yaptığı açıklamada, maddi zorluklar nedeniyle Ukrayna'nın kasım ve aralık aylarında gerekli miktarlarda doğalgaz alamadığını iddia etti.


Ukrayna'nın Rusya'dan doğalgaz almak yerine sahip olduğu yeraltı depolama tesislerinden gaz çektiğini öne süren Miller, "Kış aylarında doğalgaz tüketiminin ocak sonu ve şubat boyunca pik yaptığı düşünüldüğünde, Avrupalı tüketiciler için Ukrayna transit riski halen sürmektedir" dedi.


Güney Akım Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin iptal edildiğinin Avrupa'daki yetkililere tebliğ edildiğini belirten Miller, şunları kaydetti:


"Halihazırda Ukrayna üzerinden transit geçişi sağlanan 63 milyar metreküp doğalgazın tek tedarik yolu "Tük Akımı" boru hattıdır. Başka bir seçenek yok. Yunanistan sınırından itibaren gerekli...