11 / 05 / 2024

gazprom yeni boru hattı

gazprom yeni boru hattı

GAZPROM Resmi Sözcüsü Sergey Kupriyanov, şirketin Türkiye'ye boru hattı inşaatı için "Gazprom Russkaya" adlı işletme kurduğunu bildirdi.

BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması geldi; Doğalgaz iddiasına cevap verdiler

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ), son günlerde sosyal medyada dolaşan ve Rus petrol ve doğal gaz şirketi Gazprom'un BOTAŞ'ı devralacağına dair iddiaları yalanladı. BOTAŞ yetkilileri, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

Doğalgaz fiyatları yeni aya zamlı girdi! İşte detaylar!

Doğalgaz fiyatına yeni zam yapıldı. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), eylül ayı tarifesini açıkladı. İşte detaylar!

Gazprom’dan doğalgaz vanasını kapatıyor! İşte detaylar!

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesini doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı. İşte detaylar!

Safiport'un Derince'deki yeni terminal projesinde çalışmalar sürüyor!

Son bir yıl içinde 6 milyon ton dolgu malzemesi ile 270.000 m² yeni terminal alanını tamamlayan Safiport Derince’nin yeni rıhtımlarına ait 40 km uzunluğundaki çelik boru kazıkların çakımına hızla devam ediliyor.

TürkAkım'da derin deniz boru inşaatı başladı!

Rus enerji şirketi Gazprom, TürkAkım Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin derin deniz kısmındaki boru hattının inşasına başlandığını açıkladı.

Gazprom, Türk Akımı'nın ikinci hattı için Allseas ile anlaştı!

Rus enerji şirketi Gazprom ile İsviçreli Allseas şirketi arasında, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinde ikinci hattın inşa edilmesi için anlaşma sağlandı.

Gazprom, Türk Akımı projesinin inşası için ilk izni aldı!

Rus enerji şirketi Gazprom, Türk Akımı doğalgaz boru hattının inşası için diplomatik kanallar vasıtasıyla Türkiye'den ilk iznin alındığını bildirdi. Gazprom Üst Yöneticisi Aleksey Miller, projenin uygulama safhasına geçilebileceğini belirtti.

Rusya Türkiye'ye boru hattı inşa edecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya ile ilişkilerin normalleşmesiyle yeni projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Çavuşoğlu, ''Rusya iki boru hattı inşa etmek istiyor'' dedi.

Gazprom yarın Türk yetkililerle Türk Akımı projesini görüşecek!

Gazprom'dan yapılan açıklamada, yarın Türk yetkililerle Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinin nasıl canlandırılabileceğinin konuşulacağı bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

BOTAŞ yeni boru hattı inşa edecek!

BOTAŞ, doğudaki arz kaynaklarından alınan doğalgazın batı ve güneybatıdaki talep noktalarına iletim hizmetlerinin sürdürülebilirliği ve sistem güvenliğinin sağlanması için yeni boru hattı inşa edecek.

Rusya Türk Akımı projesi için yeni hükümeti bekliyor!

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Rusya'dan doğalgaz taşıyacak "Türk Akımı" boru hattı projesini imzalamak için, Türkiye'de yeni hükümetin kurulmasını beklediklerini söyledi.

Türk Akımı'nda İtalyan şirketle yapılan sözleşme feshedildi!

Rus doğalgaz şirketi Gazprom'un boru hattı projesinin ilk aşamasını yapacak İtalyan Saipem şirketi ile imzaladığı sözleşmenin iptal edildiği bildirildi.

Gazprom: OMV Türk Akımı ile ilgileniyor!

Rus doğalgaz şirketi Gazprom, "Türk Akımı" boru hattının güzergâhının deniz kısmının araştırmasını tamamladı. Gazprom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aleksandr Medvedev, "En yakın zamanda keşif çalışmalarına başlayacağız" dedi.

gazprom yeni boru hattı Haberi

gazprom yeni boru hattı

 GAZPROM Resmi Sözcüsü Sergey Kupriyanov, şirketin Türkiye'ye boru hattı inşaatı için "Gazprom Russkaya" adlı işletme kurduğunu bildirdi. 

Sergey Kupriyanov, "Gazprom Türkiye ile aramızda inşa edilecek yeni boru hattı için bir işletme kuruyor. Şirket St. Petersburg'da kayıtlı olacak. İşletmeye Gazprom Russkaya ismini verdik" ifadelerini...