30 / 04 / 2024

GBC inşaat konuta yöneliyor

GBC inşaat konuta yöneliyor

Geçtiğimiz 20 yılda 810 proje gerçekleştiren GBC İnşaat, konutta büyümeyi hedefliyor. GBC İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Dinç, özel projelere imza atmayı planladıklarını anlattı.

İnşaat sektörü temsilcileri 2024 yılından tedirgin! Arz sıkıntısı yaşanabilir!

Eflasyonist ortam, inşaat sektöründe kendini en çok konuta erişim zorluğu ve fahiş kira artışlarında gödterdi. İnşaat temsilcileri 2024'e karşı vatandaşları uyarıyor, uzmanlar 2023 yılının zorlu geçtiğini, 2024’e ise daha temkinli baktıklarını belirtti.

İnşaat sektörü 2023 yılından umutlu! İşler hareketlendi, güven artıyor! Yeni Evim Kampanyası konuta talebi artıracak

Seçim öncesi inşaat sektörüne yönelik açıklanan destek ve kredi paketleri, inşaat malzemeleri üretimini de hareketlendirdi. İMSAD tarafından yayınlanan Ocak 2023 Raporu’na göre, önümüzdeki aylarda sektörü hareketli günler bekliyor.

İnşaat maliyet endeksi arttı! Konut fiyatlarına zam mı geliyor?

TÜİK`e göre Türkiye`de her yıl 1,5 milyon civarı konut satılıyor. 2002 – 2020 yılları arası kiracı sayısı yüzde 10 artarken, ev sahipliği oranı yüzde 13 azaldı. TÜİK aynı zamanda inşaat maliyet endeksini açıkladı. Konuta zam mı geliyor sorusu gündeme geldi.

İnşaat sektörünün önü açık!

Türkiye'de nitelikli konuta olan ihtiyaçla inşaat sektörünün son 15 yılda önemli gelişim gösterdiğini belirten Süleyman Çetinsaya, "Türkiye'nin ve inşaat sektörünün önünü oldukça açık görüyorum. Sektördeki yatırımlarımız da bu güvenimizin önemli bir göstergesi" dedi.

Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatı Eylül'de başlıyor!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatına Eylül ayında başlıyor.

Cihan Ferruh Asal: İnşaat sektöründe yapsatçılar türedi!

İnşaat sektöründe yaşanan sorunlara dikkat çeken MGH Group CEO'su Cihan Ferruh Asal, Türkiye'de bankaların faiz oranlarının da düşmesinin etkisiyle konuta talebin artmasıyla birlikte inşaat sektöründe yapsatçıların türediğini belirtti.

İnşaat sektörü büyük konut projelerinde prefabrike dönüyor!

“Sektör olarak konuta girmek istiyoruz” şeklinde konuşan Türkiye Prefabrik Birliği Genel Sekreteri Bülent Tokman, “Büyük şehirlerde inşaat süresini kısaltmak amacıyla büyük konut projelerinde ibrenin prefabrike dönmeye başladığını görüyoruz” dedi.

Beyaz Park Topkapı'nın inşaatı başladı!

İstanbul'da binlerce konuta imza atan, Topkapı'da; Mira Rezidans, Beyaz Rezidans 1, Beyaz Rezidans 2 gibi projeleri hayata geçiren Beyaz İnşaat, yeni projesi Beyaz Park Topkapı'nın inşaatına başladı.

Beyaz Park Topkapı Projesi inşaat çalışmaları başladı!

İSTANBUL'da binlerce konuta imza atan, Topkapı'da; Mira Rezidans, Beyaz Rezidans 1, Beyaz Rezidans 2 gibi projeleri hayata geçiren Beyaz İnşaat, yeni projesi Beyaz Park Topkapı'nın inşaatına başladı.

İnşaatçılardan vatandaşa yatırım mesajı!

Küresel ekonomideki belirsizliklerin dolardaki yükselişi tetiklemesi üzerine inşaat temsilcilerinden vatandaşlara yatırım mesajı geldi. İnşaatçılar, ev sahibi olmak isteyenlerin kur artışının maliyetlere yansımadan bir konuta yazılması önerisinde bulundu.

GBC İnşaat konut projeleriyle büyüyecek!

20 yıllık bir süre içerisinde, OY AK, Pınar, Sütaş, SEK, Eti, Özdilek gibi sanayi kuruluşlarına 810 endüstriyel tesis üreten GBC İnşaat, önümüzdeki dönemde konut sektöründe özel projelerle büyümeyi hedefliyor.

GBC İnşaat biyogaz tesisleriyle büyüyor!

1978 yılından bu yana inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza atan GBC İnşaat, biyogaz tesisleri konusundaki uzmanlığıyla, Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veriyor.

GBC inşaat konut projelerine yönelecek!

Geçtiğimiz 20 yılda 810 proje gerçekleştiren GBC İnşaat, konutta büyümeyi hedefliyor. GBC İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Dinç, özel projelere imza atmayı planladıklarını anlattı.

GBC inşaat konuta yöneliyor Haberi

GBC inşaat konuta yöneliyor

ANKARA  - 20 yıllık bir süre içerisinde, OYAK, Pınar, Sütaş, SEK, Eti, Özdilek gibi sanayi kuruluşlarına 810 endüstriyel tesis üreten GBC İnşaat, önümüzdeki dönemde konut sektöründe özel projelerle büyümeyi hedefliyor. GBC İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Dinç, konut, iş ve alışveriş merkezleriyle birlikte hizmet yelpazelerinin genişlediğini belirterek, özellikle konut sektöründe özel projelerle büyümeyi hedefl ediklerini ifade etti. 


DÜNYA’ya konuşan GBC İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Dinç, hem şirket hedefl erini ve projelerini anlattı hem de sektörün son durumuna ve önündeki engellere ilişkin bilgi verdi. GBC İnşaat olarak 20 yıl içinde 810 proje gerçekleştirdiklerini bildiren Dinç, “Grubumuz bünyesinde bulunan PB Prefabrik ve Emek İnşaat firmaları olarak ülkemizin gelişmesine paralel olarak önemli sanayi kuruluşlarına hizmet veriyoruz. Betonarme prefabrik elemanları alanında söz sahibi...