05 / 05 / 2024

GDF Suez Areva anlaşması

GDF Suez Areva anlaşması

Sinop santralini inşa edecek Fransız-Japon konsorsiyumunda yer alan Fransız enerji şirketi GDF Suez santralda kullanılacak reaktörlerin temini konusunda ekonomik sıkıntılar içinde olan reaktör üreticisi Areva'dan garanti aldığını açıkladı.

Böyle fiyat görülmedi! Grundig GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesinin fiyatı görenleri şaşırttı!

Beyaz eşya sektörüne yönelik oldukça iddialı ürünler üreten Grundig, sınıfının en iyi ürünlerinden biri olacak bir bulaşık makinesiyle geri döndü. GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesini üreten Grundig, ürüne ilişkin tüm detayları paylaşırken, ürünün fiyatıyla da herkesi şaşırttı.

Grundig GDF 6501 bulaşık makinesi resmen dibi gördü! İşte GDF 6501 bulaşık makinesinin teknik özellikleri ve fiyatı...

Grundig, sınıfının en iyilerinden biri olacak bulaşık makinesini tanıttı. GDF 6501 bulaşık makinesi, Grundig güvencesiyle satışa çıktı.

Grundig GDF 6503 S Bulaşık Makinesi en uygun nerede, özellikleri ne? 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Grundig GDF 6503 S Bulaşık Makinesi, 14 kişilik geniş iç hacmi, hızlı programı, otomatik kapı açma ve ekstra durulama özelliği ile dikkat çekiyor, Peki, Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesinde mini program var mı? İşte detaylar...

Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Grundig, Türk halkı nezdinde kadim bir geçmişe sahip. Büyklerimizin evinde de gördüğümüz markanın bulaşıl makinesi için fiyat araştırması yapanlar haberimizi inceleyebilir. Peki Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Grundig bulaşık makineleri uygun fiyatlarla satışta! Teknosa'dan kredi fırsatı... İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi

2022 kampanyaları arasında bulaşık makinesi ihtiyacı olanlar da unutulmamaış. Teknosa'dan uygun kredili Grundig bulaşık makinesi için haberimizie göz atın Peki Grundig GDF 6504 I D 6 Program Bulaşık Makinesi fiyatı ne kadar?

Grundig Bulaşık Makinesi Media Markt'da! İşte 3 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

Media Markt,GRUNDIG GDF 8503 I E Enerji Sınıfı 8 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi'ni satışa çıkardı. Peki Grundig Bulaşık Makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Suez Su Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Suez Su Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

GDF Suez Sinop santrali için Areva'dan garanti aldı!

Sinop santralini inşa edecek Fransız-Japon konsorsiyumunda yer alan Fransız enerji şirketi GDF Suez santralda kullanılacak reaktörlerin temini konusunda ekonomik sıkıntılar içinde olan reaktör üreticisi Areva'dan garanti aldığını açıkladı.

Termik santraller için bazı yatırımcılar süre uzatımı istedi!

Kemerköy, Yeniköy, Çatalağzı ve Yatağan termik santralleri için aralarında Sabancı Holding, Aksa Enerji, Fransız GDF-Suez, IC İçtaş ve Limak'ın da yer aldığı bazı yatırımcılar süre uzatımı talebinde bulundular.

Fransız GDF İskenderun'a termik santral kurmak istiyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Fransız bir devin Karadeniz'de petrol arama çalışmalarına katılacağını söyledi. Yıldız, GDF'nin ise termik santral kurmak istediğini açıkladı...

Taner Yıldız: GDF Suez Türkiye’ de 7-8 milyar avroluk yatırım öngörüyor!

Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) Bakanlar Toplantısı dönem başkanlığı nedeniyle Paris’te bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TRT Haber canlı yayınında 2 gün sürecek Paris temaslarını ve dönem başkanlığını değerlendirdi...

Türkiye'deki belirsizliklere rağmen yatırımlar sürüyor

CarrefourSA, Krea Gayrimenkul ve Areva yatırımlarını artırırken, Allianz da Yapı Kredi Sigorta'ya talip oldu..

GDF Suez Areva anlaşması Haberi

GDF Suez Areva anlaşması

Borçlarını idare etmeye çalışan ve yeni sipariş almakta sıkıntı yaşayan Areva, geçen yıl Mayıs ayında Sinop santralinde kullanılmak üzere dört tane nükleer reaktörü sağlamak için konsorsiyumla anlaşmıştı.


Ancak Areva'nın kâr uyarıları ve kredi notunun geçen yıl yatırım yapılabilir düzeyin altına indirilmesi şirketin yeni "Atmea" tipi reaktörleri geliştirmeye yetecek kadar sermayesi olmayabileceğine dair soru işaretleri yarattı. Şirketin hâlâ "EPR" adlı modelinin planlanandan birkaç yıl daha uzun süren geliştirme ve hedefleri bir milyar euro aşan maliyetleriyle boğuşuyor.


4 MART'TA AÇIKLAYACAKLAR

Areva'nın yeni yönetimi şirketin yeni stratejilerini ve borçları azaltmak için atılacak adımları 4 Mart'ta açıklayacak. GDF Suez CEO'su Gerard Mestrallet, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu değişikliğin reaktörlerin sağlanması önünde engel oluşturmasını istemiyoruz. Areva'nın yeni yönetimi de bunun farkında ve bize garanti verdi"...