01 / 05 / 2024

Geberit banyo konforu

Geberit banyo konforu

Geberit, gömme rezervuarlar ve de yeni nesil akıllı klozet sistemi Aqua Clean Sela ile beş yıldızlı lüks otellerin süit odalarında kullanılan konforu ev banyolarına taşıyor.

Geberit Sigma50 ile banyo mimarisine değer katın!

Geberit, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği Sigma50 ile banyolarda devrim yaratıyor. Endüstriyel Tasarımcı Christoph Behling’in yeniden tasarladığı Sigma50, zarif ve pürüzsüz tasarımıyla büyük beğeni topluyor.

Geberit kumanda kapaklarıyla kusursuzluğu keşfedin!

Geberit, modern banyolar için geliştirdiği tablet görünümlü kumanda kapağı Sigma70 ile teknoloji ve konforu aynı anda sunuyor. Sigma70, üstün kalitesi ve fonksiyonelliğiyle, banyolarında kalite ve şıklıktan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi oluyor.

Geberit ile banyolarda işlevsellik ve estetik bir arada!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Geberit gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Duravit'ten yeni ME by Starck banyo tasarımı!

Modern banyo tasarım trendi, günümüzde otantik malzemeleri içeren ve erkeksi karakteri yansıtan maskülen tasarıma yönelmiştir. Belirgin yapının hakim olduğu doğrusal formlar ve keskin kenarlar bu tarzı tanımlar.

Tema Banyo'da müşteri memnuniyeti ön plana alınıyor!

Tema Banyo, müşterilerini daha yakından tanımak ve beklentilerini yakından takip etmek, müşteri beklentilerine uygun ürün ve uygulamalar geliştirmek üzere yenilikçi bir projeyi hayata geçirdi.

Geberit Türkiye 2015 yıl sonu yüzde 27 büyümeyi hedefliyor!

Geberit, sürdürülebilirlikle büyüyecek Son birkaç yılda, her yıl yüzde 35'lik bir büyüme gösteren Geberit Türkiye, 2015 yılı sonunda, geçtiğimiz yıla göre yüzde 27 büyümeyi amaçlıyor.

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

Geberit Omega serisiyle banyolara renk katıyor!

İsviçreli sıhhi tesisat ve gömme rezervuar devi Geberit, banyolarına yeni bir dokunuş getirmek isteyenler için fonksiyonel ürünler sunuyor.

Ideal Standard banyo ürünlerini Yapı Fuarı'nda tanıtıyor!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, devrim niteliğindeki son teknoloji ürünlerini Yapı Fuarı’nda tanıttı.

Bien Seramik'in Organic banyo serisine 2 ödül!

Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘Organic’ banyo serisi tasarım dünyasının iki önemli ödülü olan ‘Red Dot Design Award’ ve ‘A’Design Awards’ı aldı.

Geberit, Sigma70 ile banyolarda fark yaratıyor!

Geberit, henüz tasarım aşamasındayken "Design Plus powered by ISH" ile ödüllendirilen yeni kumanda kapağı Sigma70 ile banyolara teknolojiyi ve konforu bir arada sunuyor.

Tema Banyo'dan Niğde'ye güneş enerjisi santrali!

Yapı malzemeleri sektörünün oyuncularından Tema Banyo, güneş enerjisine yatırım yapmaya hazırlanıyor. Tema Banyo, Niğde'de kuracağı güneş enerjisi santrali ile yılda 1.6 milyon kw/saat enerji üretecek.

Geberit banyo konforu Haberi

Geberit banyo konforu

Avrupa’nın bir numaralı sıhhi tesisat ve rezervuar markası Geberit, beş yıldızlı lüks otellerin süit odalarında tercih edilen Geberit AquaClean Sela serisi ve gömme rezervuar sistemi ile lüksü ve konforu banyolara taşıyor. Sadelik ve modernliği bir arada sunan Geberit, zarif dokunuşlarıyla banyolara yeni bir soluk katıyor.


Suit Oda Konforunda Akıllı Klozet Sistemi

Tek bir tuşla su akışını sağlayan AquaClean Sela, eşsiz tasarımı, gizlenmiş bağlantıları ve sade kapağı sayesinde otomatik taharet sistemli bir WC gibi değil, normal bir klozet gibi görünüyor. Akıllı püskürtme spreyi teknolojisi, elektrik ve su bağlantıları seramiğin içine gizleniyor. Vücut sıcaklığında, yumuşak sprey sayesinde tek tuşla kişisel temizlik sağlanıyor. Kullanıcı algılama fonksiyonu sayesinde klozete yaklaştığınız anda su otomatik olarak ısınmaya başlıyor. AquaClean Sela otomatik taharet özelliği ile benzersiz tuvalet hijyenini,...