08 / 05 / 2024

Geberit Duofresh markası

Geberit Duofresh markası

Avrupa’nın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, üstün teknoloji ve tasarımı harmanlayarak banyolar için yenilikçi fikirler sunuyor.

API GRUOP'ın yeni markası yurtiçi pazarındaki ağırlığını arttıyor!

Türkiye'de villa kiralama alanında faaliyet gösteren API GRUOP'un yeni markası Villaburada.com, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yeni villaları ve villa projelerini bünyesine katarken yurtdışından sonra yurtiçi pazardaki ağırlığını da hızla arttırıyor.

Geberit inovatif ürünleriyle su tasarrufu sağlıyor!

GEBERIT,su tasarrufu fonksiyonuna büyük önem vererek geliştirdiği inovatif ürünleriyle, su kaynaklarının korunması yolları üzerine yatırım yapıyor.

Geberit'ten yeni Monolith serisi!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte evlerde de değişim rüzgârı esmeye başladı. Bu değişim keyifli olsa da tadilatlar, planlanan süreyi aşabiliyor. Geberit, banyonuzda yapacağınız tadilatın kısa sürmesi için size birçok öneri sunuyor.

Gaysan Mobilya Multimo markasıyla yeniliklere devam ediyor!

Türkiye 30 yıldan bu yana çok fonksiyonlu mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, “Multimo” markasıyla 38 metrekarelik en küçük evde bile ne kadar güzel yaşanabileceğine dikkat çekti.

Ege Seramik Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında!

Seramik sektöründe daima öncü rol oynayan Ege Seramik 2015 araştırma sonucuna göre Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yer aldı.

Fuzul, Nevita markası ile Körfez'e açıldı!

Fuzul Grup, gayrimenkul sektörüne daha fazla yabancı yatırımcı çekebilmek amacıyla 'Nevita' markasıyla Körfez ülkelerindeki ilk ofisini açtı. Şirket yılsonunda 30 milyon dolar satışa ulaşmayı hedefliyor.

Çift Geyik Karaca markası 2.şubesini Osmaniye'de açtı!

Osmaniye'nin tanınmış sevilen başarılı iş adamlarından Ayhan Karayiğit, daha önce Park 328 Alışveriş Merkezinde açtığı "Çift Geyik Karaca" markasının ikinci şubesini Atatürk Caddesi (eski Teknosa Marketin yerinde) açarak Osmaniye halkının hizmetine sundu.

Çilek Mobilya Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk markası oldu!

Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve genç kategorisinde Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu.Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek açıklama yaptı.

Akkuş Grubu inşaat sektöründe kendi markasını yaratmayı hedefliyor!

10 şirketi arasında yer alan Akkuş Grubu, iki yıl önce girdiği inşaat sektöründe de hızlı büyüyor. Avrupa'nın önemli markalarına satan Akkuş Grubu, inşaat sektöründe ise kendi markasını yaratma hedefinde.

Geberit Türkiye 2015 yıl sonu yüzde 27 büyümeyi hedefliyor!

Geberit, sürdürülebilirlikle büyüyecek Son birkaç yılda, her yıl yüzde 35'lik bir büyüme gösteren Geberit Türkiye, 2015 yılı sonunda, geçtiğimiz yıla göre yüzde 27 büyümeyi amaçlıyor.

Şişecam Nude markasıyla Milano'da mağaza açtı!

Dünya şirketi olmak için bir denge oluşturduklarını belirten Şişecam Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Kırman, Nude (çıplak) ile dünya markası olacaklarını söyledi. Şişecam, 130 bin ton camı çöpten kurtarmış..

Geberit Omega serisiyle banyolara renk katıyor!

İsviçreli sıhhi tesisat ve gömme rezervuar devi Geberit, banyolarına yeni bir dokunuş getirmek isteyenler için fonksiyonel ürünler sunuyor.

GEBERIT, DuoFresh ürünüyle banyolarda ferahlık sağlayacak!

Avrupa’nın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, üstün teknoloji ve tasarımı harmanlayarak banyolar için yenilikçi fikirler sunuyor.

Geberit Duofresh markası Haberi

Geberit Duofresh markası

Stil ve fonksiyonel tasarımları ile banyoların havasını değiştiren Geberit, DuoFresh kumanda kapağına entegre edilmiş koku giderme sistemi ile kokuları kaynağına hapsediyor. 



İsviçre’nin rezervuar sistemlerinde lider markası Geberit,  tüketiciye sunduğu şık, hijyenik ve son teknoloji çözümler ile banyolarda yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Geberit, geliştirdiği DuoFresh teknolojisiyle istenmeyen kötü kokuları klozet taşının içinden emerek, ortamı kötü kokudan arındırıyor. Ortama temiz hava salınımı sağlayan Geberit DuoFresh gömme rezervuar sistemi fonksiyonel özellikleri ile banyolarında hijyenik çözümler arayanlara ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. 


Geberit DuoFresh kötü kokuları klozetin içinde hapsederek bu kokuları kumanda kapağının arkasındaki aktif karbon filtresi sayesinde temizliyor. Havalandırma borularından veya diğer havalandırma sistemlerinden bağımsız olarak çalışıyor.  Geberit bu sistem ile artık kış aylarında cam açmanıza gerek kalmadan banyonuz için ferah bir hava...