16 / 05 / 2024

Geberit duş drenaj çözüm

Geberit duş drenaj çözüm

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, kişisel tarzınızı yansıtma imkânı sağlayan çözümleriyle keyifli bir duş deneyimi sağlıyor. Geberit duş drenaj çözümleri geliştiriyor ve ayrıca kolay ve güvenli bağlantı imkânı sunuyor...

Oğuz Gündoğdu: En iyi dönüşümü deprem yapacak!

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde, Doç. Dr. Selma Koç Akgül koordinatörlüğünde ‘Afet Yönetimi Kadın ve Medya’ konulu söyleşi bugün gerçekleştirildi. Söyleşiye İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu'da katıldı.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden Necmettin Doğdu'ya ihale yasağı!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Necmettin Doğdu'ya 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Geberit CleanLine ile duşun keyfini çıkar!

Geberit banyolarda bakteri oluşturmayan, tasarımıyla adından söz ettiren ve kolay temizlenebilme özelliğiyle ön plana çıkan CleanLine duş kanalını kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

E.C.A Slim duş başlıkları ile beğeni kazanıyor!

Ürünlerinde ileri teknoloji, fonksiyonellik ve estetik görünümü bir araya getiren E.C.A, lüks konut projeleri ve oteller için geliştirdiği Slim duş başlıkları ile beğeni kazanıyor.

Adolf Hitler’in doğduğu ev istimlak edilecek!

Avusturya Hükümeti, Nazi sempatizalarının ilgi odağı haline gelmesini engellemek için Adolf Hitler’in doğduğu evi istimlak etmeyi planlıyor. Karar, Nazilerin ilgisinin nasıl durdurulabileceği konusunda devam eden istişarelerin ardından alındı.

Trabzon'daki Erdoğdu Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesi 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi’nde yaptırılan Gençlik Merkezi inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından tefrişat çalışmalarına süratle devam ediliyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Aydoğdu Mahallesi’ne Etüt Evi Projesi yapılacak!

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Aydoğdu Mahallesi’nde yapılacak olan Etüt Evi Projesi görüşüldü. Gülferah Güral ziyaret sonrası Aydoğdu Mahallesi’ne yapılacak yatırımların artırılacağı açıkladı.

Bingöl Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi yatırımlarla canlanıyor!

Vali Köşger, Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi Bingöl’ün yeni merkezlerinden biri olma yolunda ilerliyor. Üniversite, mahallemize büyük bir canlılık kazandırdı” dedi.

Gönül Yazar'ın doğduğu ev onarılmayı bekliyor!

İzmir'de sahipleri tarafından onarılıp, restorasyonu yapılmak yerine kaderine terk edilen eski yapılar tehlike oluşturuyor. Eski evler arasında, ünlü sanatçı Gönül Yazar'ın doğduğu ev de bulunuyor.

Geberit: Küçük banyonuzun yeni ilham perisi!

Geberit, modern banyolar için yaratıcı çözümler sunuyor. Son teknoloji ve üstün işlevselliği çarpıcı tasarımlarla birleştiren Geberit, Omega serisinin yenilikçi kumanda kapakları ile dar alanlarda kusursuz bir görünüm sağlıyor

Oğuz Gündoğdu: Deprem riskine karşı kentsel dönüşüm şart!

'Gemlik'te Depremsellik' panelinde konuşan Yrd. Doç Dr, Oğuz Gündoğdu, deprem riskine karşı kentsel dönüşümden başka çarenin olmadığını ifade etti. Gümdoğu; "Doğayı da koruyacak bir kentsel dönüşüm ile deprem riskinin en aza indirilebilir" dedi.

TOKİ Kocaeli Gündoğdu 1. Bölge başvuru!

TOKİ Kocaeli Gündoğdu 1. Bölge başvuru dönemi 1 Mart 2016 tarihi itibariyle başlıyor. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Eskişehir Gündoğdu’da dönüşüm başlıyor!

Eskişehir’de beklenen bir Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi de Büyükşehir Belediyesi tarafından Gündoğdu Mahallesinde uygulanacak. Üç bölgeye ayrılan Gündoğdu’da hak sahipliği tespiti ve arazi çalışmalarına başlanıyor.

Geberit duş drenaj çözüm Haberi

Geberit duş drenaj çözüm

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, kişisel tarzınızı yansıtma imkânı sağlayan çözümleriyle keyifli bir duş deneyimi sağlıyor. Banyonuzun güzelliğini ortaya çıkarıp duş ekipmanlarını görünmez kılan Geberit, özel olarak geliştirdiği duş drenaj çözümleriyle banyonuzu yepyeni bir tarza büründürüyor.

Geberit, zarif tasarımı ve kolay montajı bir araya getiren ve geleneksel duş drenaj sistemlerine yeni bir alternatif sunan duvar içi drenajıyla hemzemin duşları yeniden tanımladı. Geberit duş elemanı, gideri zeminden duvara taşıyor, böylece hemzemin duşlar için şık bir görünüm sağlarken, kolay ve güvenli bağlantı imkânı sunuyor.


Kolay Temizlik için Çıkarılabilir Gider Kapağı


Paslanmaz çelikten yapılmış kapağı ile banyolara tarz katan Geberit duş elemanı, banyonuzun şıklığını ortaya çıkarıyor; parlak krom, paslanmaz çelik, beyaz alpin veya duvarınız ile uyumlu materyal ile kaplayabileceğiniz özel kapak alternatifleriyle banyonuza kişisel dokunuşlar...