03 / 05 / 2024

Geberit mutfak

Geberit mutfak

Dünyanın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNlCERA'da en iddialı ürünleriyle yerini alacak. Unicera Fuarı, 28 Şubat-2 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Geberit'ten yeni Monolith serisi!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte evlerde de değişim rüzgârı esmeye başladı. Bu değişim keyifli olsa da tadilatlar, planlanan süreyi aşabiliyor. Geberit, banyonuzda yapacağınız tadilatın kısa sürmesi için size birçok öneri sunuyor.

Parktepe'de yaşayan kadınlar Hacker mutfak ile tanışacak!

Ev alım sürecinde kadınların ihtiyaç ve zevklerinin yönlendirici olmasını dikkate alan Parktepe Evleri, kadınları Alman kalitesini tasarım ve teknolojiyle bütünleştiren Hacker mutfak ile tanıştıracak

Kelebek, yeni mutfak mağazası ile Söke’de!

Kelebek’in yeni mağazacılık konseptiyle Aydın Söke’de faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “Kelebek, mutfaklarda çok beğenilen tasarımlara imza atıyor.

Geberit Türkiye 2015 yıl sonu yüzde 27 büyümeyi hedefliyor!

Geberit, sürdürülebilirlikle büyüyecek Son birkaç yılda, her yıl yüzde 35'lik bir büyüme gösteren Geberit Türkiye, 2015 yılı sonunda, geçtiğimiz yıla göre yüzde 27 büyümeyi amaçlıyor.

Kelebek Mutfak, ada üniteleri ile mutfakların havasını değiştiriyor!

Kelebek Mutfak, ada üniteli şık ve modern koleksiyonları ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor. Kelebek Mutfak, yenilikçi koleksiyonları ile mutfak dizaynına modern bir bakış açısı kazandırıyor.

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güzel, Hasan Memişoğlu, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Cuccinella Mutfak yurtdışı pazarına açılacak!

Yeni nesil ve fonksiyonel yapılara imza atan Cuccinella Mutfak, çalışmalarını hızlandırdı. Şirket, yurtdışına açılmayı hedefliyor. Cuccinella, İtalyan halk dilinde "Benim güzel küçük mutfağım" anlamına geliyor.

Geberit Omega serisiyle banyolara renk katıyor!

İsviçreli sıhhi tesisat ve gömme rezervuar devi Geberit, banyolarına yeni bir dokunuş getirmek isteyenler için fonksiyonel ürünler sunuyor.

Akel'in elektrikli mutfak eşyaları Libya pazarında büyüyecek!

Elektrikli mutfak eşyaları sektöründe Libya’ya en çok ihracat yapan kuruluşların başında gelen Akel, bu ülkede büyümek için düğmeye bastı.

Karra Demircan Mutfak yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

İzmir ’de mutfak ve banyo tasarımı üretimiyle montaj faaliyetleri yürüten Karra / Demircan, üretimde el değmeden homojenlik, renk bütünlüğü, çizilmezlik sağlayan robot teknolojisi yatırımı yaptı.

Geberit, Sigma70 ile banyolarda fark yaratıyor!

Geberit, henüz tasarım aşamasındayken "Design Plus powered by ISH" ile ödüllendirilen yeni kumanda kapağı Sigma70 ile banyolara teknolojiyi ve konforu bir arada sunuyor.

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yurtbay Seramik mutfak ve banyolardaki dekorasyonu yeniliyor!

Seramik sektörünün güçlü markası Yurtbay Seramik, mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Erica Serisi ile mutfak ve banyolardaki dekorasyonlarda baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Geberit mutfak Haberi

Geberit mutfak

Her yıl tüketici ve sektör profesyonellerini bir araya getiren Unicera Fuarı, 28 Şubat-2 Mart 2015 tarihleri arasında Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşerek 2015 yılının banyo, mutfak trendlerini belirleyecek. Geliştirdiği farklı ürünlerle su tasarrufuna yön veren Geberit, UNİCERA 2015'te yepyeni tasarımlarıyla ziyaretçilerle buluşacak. Gecen yıl 21 ülkeden 310 firmanın katıldığı ve 67 bin 229 kişinin ziyaret ettiği UNİCERA Fuarı'nda bu yıl daha fazla ziyaretçi beklenirken, Geberit fuarda yeni yıla özel tasarım ve teknoloji uzmanı ürünlerini...