27 / 04 / 2024

Geberit serileri

Geberit serileri

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte evlerde de değişim rüzgârı esmeye başladı. Bu değişim keyifli olsa da tadilatlar, planlanan süreyi aşabiliyor. Geberit, banyonuzda yapacağınız tadilatın kısa sürmesi için size birçok öneri sunuyor.

Prestij ve marka değeri yükek BMW 5 serileri bayilerde sizi bekliyor!

BMW 5 Serisi, performans odaklı bir otomobil serisidir. İyi denge sağlayan şasi yapısı, güçlü motor seçenekleri ve keskin direksiyon sistemiyle sürüş keyfi sunar. BMW'nin M5 gibi yüksek performanslı versiyonları da mevcuttur. 12 Mayıs 2023 fiyat listesi

BMW X2'nin Şubat ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Kendine has stilleriyle X serileri aynı stili X2'de de devam ettiriyor. X2 güçlü motoru sayesinde muadillerinden çok ayrı bir yerde anılıyor. Peki X2'nin özellikleri nedir? 18 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

BMW'nin X serilerinde Şubat zammı ne kadar? BMW X1-X2-X3 2023 09 Şubat fiyat listesi

Kendisine has tarzıyla BMW'nin X serileri dolduruyor. BMW X2'nin spor modeline 73.000 TL, Edition modeline 80TL'lik Şubat zam yapılırken  alıcıları ise X1-X2-X3 fiyat listesini merak ediyor.  İşte 2023 09 Şubat fiyat listesi

Geberit'ten yüksek binalarda yer tasarrufu için SuperTube! 

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, yüksek binalarda yer tasarrufu sağlayan SuperTube sistemi ile binalarda hem yatayda hem de dikeyde daha fazla yaşam alanı sunuyor...

İngiliz Mimarlar Kraliyet Enstitüsü onursal üyesi Hanif Kara İstanbul'da!

Zamanın Ötesinden Tasarım Kâşifleri etkinliği kapsamında Geberit’in davetlisi olarak İstanbul’a gelen Strüktür Mühendisi Prof. Dr. Hanif Kara, mimarlık ve strüktürel tasarım kavramları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Strüktür mühendisi Hanif Kara Türkiye’de!

Mimarlık ve strüktürel tasarım kavramlarında konuşulan Hanif Kara, Geberit’in davetlisi olarak ‘Zamanın Ötesinde Tasarım Kâşifleri’ etkinliği kapsamında Türkiye’ye geliyor. Hanif Kara, 10 Aralık Salı günü İTÜ Maçka Kampüsünde, mimarlar, mimarlık öğrencileri, mühendisler ve tasarımcılarla bir araya g

Geberit bursunun kazananı Alihan Sağlam oldu!

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, Arkitera Seyahat Bursu programıyla öğrencilere destek oluyor. Bu yıl bursu kazanan kişi Alihan Sağlam oldu.

Çanakkale Seramik, Wabi ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor!

Çanakkale Seramik’in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Villeroy&Boch'tan zemine soluk aldıran karolar!

Villeroy&Boch dış mekanlar için karo serileri geliştirdi. Porselen karo serileri, tasarımı özgürleştiriyor.

Geberit, AquaClean Mera'yı tanıttı!

142 yıllık deneyimini arkasına alarak ürünler geliştiren Geberit, en önemli yaşam kaynağımız suyu sürdürülebilir kılmak için 2017 yılına devrim niteliğindeki bir ürünle ‘merhaba’ dedi.

Geberit serileri Haberi

Geberit serileri

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte evlerde de değişim rüzgârı esmeye başladı. Bu değişim keyifli olsa da tadilatlar, planlanan süreyi aşabiliyor. Özellikle evlerin ortak kullanım alanı olan banyoların yenilenme süreci beklenenden daha fazla zaman alabiliyor. Geberit, banyonuzda yapacağınız tadilatın kısa sürmesi için size birçok öneri sunuyor. 


Banyolarda kolay monte edilen ürünlerle kısa sürede büyük değişimler yaratmak artık mümkün. Banyolarda kullanılan ürünlerin fonksiyonelliğine ve şıklığına önem verenlerin tercihi Geberit, banyosunu yenileyecek olanlara hızlı montaj ve estetik görünüm sağlayan “Monolith” ile akıllı çözümler sunuyor. Banyonuzda modern dokunuşlarla bambaşka bir atmosfer yaratmak istiyorsanız “Geberit Monolith Rezervuar ve Lavabo Modülleri” banyonuz için ideal bir seçim olacak. Geberit Monolith ailesi ile banyonuzda uzun süren tadilata gerek kalmadan istediğiniz modern banyoya kavuşacaksınız. 


Sade konsept,  hızlı montaj

Banyonuzda eziyet veren uzun...