17 / 05 / 2024

geberit zemin drenajları

geberit zemin drenajları

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, banyolardaki farklı ve kullanışlı ürünleriyle tasarım harikası banyolar yaratıyor. Geberit, özel olarak geliştirdiği duş drenaj çözümleriyle banyonuzu yepyeni bir tarza büründürüyor

Kocaeli Başiskele'de zemin etüt çalışması bitti!

Başiskele'de her geçen gün nüfus artışıyla birlikte yeni yapılaşma talepleri geliyor. Başiskele Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Zemin ve Deprem İnceleme Birimi, ilçedeki toplam 49 hektarlık alanda başlattığı zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Başiskele Belediyesi 49 hektar alanda zemin etüt çalışmaları yaptı!

Başiskele Belediyesi, ilçede her geçen gün arta nüfusa bağlı olarak gelen yapılaşma taleplerine karşılık 49 hektar alanda zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Aura Residence B Blok Kartal'da kuruldu.

Taksim Meydan Düzenleme Projesi'nin zemin yenileme çalışması başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi’nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

Geberit Türkiye 2015 yıl sonu yüzde 27 büyümeyi hedefliyor!

Geberit, sürdürülebilirlikle büyüyecek Son birkaç yılda, her yıl yüzde 35'lik bir büyüme gösteren Geberit Türkiye, 2015 yılı sonunda, geçtiğimiz yıla göre yüzde 27 büyümeyi amaçlıyor.

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Babayiğit, Mesut Babayiğit, Mansur Babayiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Haliloğlu Yapı Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Yapı Zemin Mühendislik Limited Şirketi, M. Mustafa Haliloğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi, Altıntaş İş Merkezi'nde kuruldu.

Geberit Omega serisiyle banyolara renk katıyor!

İsviçreli sıhhi tesisat ve gömme rezervuar devi Geberit, banyolarına yeni bir dokunuş getirmek isteyenler için fonksiyonel ürünler sunuyor.

Bursa Timsah Arena'da zemin çalışmaları başladı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve tüm geliri Bursaspor'a devredilen Timsah Arena'da çalışmalar son hızla devam ediyor. Tribün inşaatı tamamlanan ve koltukları dizilen Timsah Arena'da zemin çalışmaları da başladı.

Geberit, Sigma70 ile banyolarda fark yaratıyor!

Geberit, henüz tasarım aşamasındayken "Design Plus powered by ISH" ile ödüllendirilen yeni kumanda kapağı Sigma70 ile banyolara teknolojiyi ve konforu bir arada sunuyor.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları Mayıs ayında başlayacak!

VODAFONE Arenada sona yaklaşılıyor. Yönetimin her fırsatta yeni sezona yetişeceğini söylediği statta önemli bir aşama yaklaşıyor. Çatı inşaatı devam eden Arena'nın zemin çalışmalarına mayıs ayı sonunda başlanacak.

Güngören zemin altı katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Güngören Merkez Mahallesi, Zemin Altı Katlı Otopark, Zemin Üstü Yeşil Alan (Park) amaçlı hazırlanan 1/5.000 ölçekli imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı...

Göktaş Zemin Araştırma İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Zemin Araştırma İnşaat Proje Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Güngör tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mart'ta kuruldu.

geberit zemin drenajları Haberi

geberit zemin drenajları


Günümüzün yoğun yaşam temposunda banyolarda rahatlamak için geçirilen zamanlar giderek artıyor. Geberit duş drenajları, kişisel bakım ve yenilenmenin en önemli alanı banyolar için yenilikçi ve fonksiyonel yaklaşımlar sunuyor.

Geberit’in birinden farklı tarzda şık zemin ve duvar drenajları banyonuzun güzelliğini ortaya çıkarırken duş ekipmanlarını görünmez kılıyor. 


Banyonuza Kişisel Bir Dokunuş Katın

Geberit’in yenilikçi duvar içi drenajı banyo dizaynında yeni imkânlar sunuyor. Hemzemin duşlar için duvar içi drenajı zeminden duvara taşıyarak banyolarda yer açıyor. Ferahlık ve şıklık birleşirken aynı zamanda temizlik kolay ve hızlı hale gelerek pratik avantajlar sağlıyor. Parlak krom, paslanmaz çelik, beyaz alpin veya duvarınız ile uyumlu materyal ile kaplayabileceğiniz özel kapak alternatifleriyle banyonuza kişisel bir dokunuş katabilirsiniz. 

Yeriniz ister küçük ister büyük olsun, Geberit’in sunduğu fonksiyonel duş drenajları sayesinde banyonuz sınıf atlayarak...