19 / 05 / 2024

gebze adliyesi güzeltepe konutları

gebze adliyesi güzeltepe konutları

Gebze Adliyesi’nde görevli 40’ı aşkın hâkim ve savcının da oturduğu 450 konutluk sitede ‘yönetim krizi’ çıktı. HSYK site yönetiminde aylık ücret alan hakim ve savcıların kazanç elde edemeyeceğini belirterek konuya el koydu...

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

İstanbul Üsküdar Belediyesi Çengelköy'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı Çengelköy Güzeltepe'de yer alan 1.436,57 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Üsküdar Belediyesi arsa ve 5 katlı bina satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Güzeltepe ve Ahmediye'de yer alan arsa ve 5 katlı binayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı tren hattının ihalesi TBMM'de!

CHP Mersin Millervekili Ali Mahir Başarır, Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı arasında yapılacak tren hattı projesinin ihalesine ilişkin soru önergesi verdi...

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze'de Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parselin toplam değeri 9 milyon 691 bin 388 TL, KDV dahil toplam değeri ise 11 milyon 435 bin 837 TL olarak belirlendi.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm projesi için karşı komite kurulacak!

İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için bölge sakinlerinden Güzeltepe Kentsel Dönüşüm halk komitesini kurma kararı alındı.

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

Sabiha Gökçen Havalimanı ile İstanbul Havalimanı YHT ile bağlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "118 kilometrelik Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı- Yavuz Sultan Selim Köprüsü- İstanbul Havalimanı arasında yapılacak YHT hattı kısmında etüt-proje çalışmalarını tamamladık. Bütçe imkanları dahilinde yapım ihalesine çıkmayı planlıyoruz" dedi.

5. Levent Güzeltepe KİPTAŞ!

5. Levent Güzeltepe KİPTAŞ projesinde fiyatlar 923 bin 907 TL'den başlıyor. Projede 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daireler yer alıyor...

Halkalı-Gebze banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Halkalı-Gebze arası yeni banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı. Sona yaklaşılan projede yeni istasyonlar belli oldu.

gebze adliyesi güzeltepe konutları Haberi

gebze adliyesi güzeltepe konutları


Gebze Adliyesi’nde görevli 40’ı aşkın hâkim ve savcının da oturduğu 450 konutluk sitede ‘yönetim krizi’ çıktı. Üç kişilik site yönetiminde bir de savcı yer aldı. Görev alan savcılara aylık 600 TL’lik huzur hakkı ödendi. Sorun HSYK’ya taşındı. HSYK, ilgili kanuna göre, hâkim ve savcıların site yönetimine girerek kazanç elde edemeyeceklerini bildirdi. HSYK yazısının gönderildiği gün, yönetimdeki savcı görevinden istifa etti.


Kocaeli Çayırova’da bulunan 450 daireli Güzeltepe Konutları’nın bir bölümünde Gebze Adliyesi’nde görevli hâkim ve savcılar oturuyor. 42 dairenin mülkiyeti Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’na ait. Hâkim ve savcılar da bu dairelerde kalıyor. Geri kalan daireler ise diğer kişilere ait. 2008’den bu yana yaşanmaya başlanan sitede yönetim oluşturuldu. Üç kişilik yönetimin yanı sıra üç kişi de denetim kurulu üyesi olarak görev aldı.


YILLIK...