17 / 07 / 2024

Gebze altyapı projeleri

Gebze altyapı projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallerine yapılacak altyapı ve arıtma tesisi hakkında vatandaşa bilgi aktardı

Mega otoban projeleri yolda, İstanbul-Ankara arası daha da hızlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni ulaşım projeleri kapsamında bir dizi önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Eroğlu'nun açıklamaları ve haberin detayları...

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Gebze Emlak Konutları 2. Etap yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze 2. Etap Emlak Konutları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri kapsamında (Gebze Emlak Konutları 2. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/2, 6435/1 ve 6436/1 Parseller Konut, Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi bugün!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Gebze'ye 301 yeni konut müjdesi!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 1 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gebze altyapı projeleri Haberi

Gebze altyapı projeleri


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallerine yapılacak altyapı ve arıtma tesisi hakkında vatandaşa bilgi aktardı. Cumaköy Biyolojik Arıtma Tesisi’nin işletmeye alınmasıyla birlikte bölgenin önemli bir eksikliği giderilmiş oldu. Başkan Karaosmanoğlu bilgilendirme toplantısında, “Halkımızın kaliteli yaşaması için kaynaklarımızı verimli kullanarak projeler üretiyoruz. Hizmetlerimizi alan vatandaşımızın mutluluğu ve gururu yine halkımızın başarısıdır” dedi.



İÇMESUYU VE KANALİZASYON HATLARI YAPILACAK


Gebze Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallelerinde içme suyu ile kanalizasyon inşatlarının başlaması da bu bölge için en önemli hizmet olarak görülüyor. 2 milyon 750 bin Türk Lirasına yapılan arıtma tesisinin hemen ardından büyük hamleyle yapılmaya başlanacak içme suyu ve kanalizasyon hatları bu arıtma tesisine bağlanarak daha kaliteli bir yaşam...