03 / 05 / 2024

Gebze Çayırovo bağlantı yolları

Gebze Çayırovo bağlantı yolları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ve Çayırova’nın bağlantısını oluşturan Bosna Caddesi’ni daha modern hale getiriyor. Belediye bin 700 metre uzunluğundaki caddede asfalt, parke, yağmursuyu gibi imalatlar yapacak.

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa doğal gaz, faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Kampanya, temmuz, ağustos ve eylül ayı boyunca geçerli olacak.

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

Kuzey Marmara Otolu Bağlantı Yolları Projesi onaylandı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yapılacak olan Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı Yolları Proje onaylandı. Proje kapsamında çalışmaların önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.

Gebze ve Çayırova'nın bağlantı yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ve Çayırova’nın bağlantısını oluşturan Bosna Caddesi’ni daha modern hale getiriyor. Belediye bin 700 metre uzunluğundaki caddede asfalt, parke, yağmursuyu gibi imalatlar yapacak.

Gebze Çayırova'daki projeler hızlanacak!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Çayırova’daki projeleri inceledi.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için mart ayında yapılması planlanan ihaleler beşinci kez ertelendi. Söz konusu ihalelerin, 4 Mayıs'ta yapılacağı belirtildi.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu bağlantısı açıldı!

Gebze, Orhangazi, İzmir Otoyolunun Kemalpaşa, Torbalı bağlantı yolu düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım katıldı.

Ödül Yapı'dan ev alan herkese Kudüs bağlantılı Umre hediye!

Ödül Yapı'dan ev alan herkese Kudüs bağlantılı Umre hediye ediliyor. Ödeme planı kaspamında 50 ay vade imkanı sunan Ödül Yapı projelerini Kayseri'de hayata geçiriyor.

Kocaeli Gebze Çayırova TOKİ başvuru!

Kocaeli Gebze Çayırova TOKİ başvuru dönemi 15 Haziran'da başlayacak. Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL ile 141 bin 693 TL arasında değiştiği projede dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Trabzon'da inşaatta yoğunluk Nisan ayı itibariyle başladı!

Trabzon İnşaatçılar Odası ve Faal emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan, istihdama en çok katkı sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektöründe yoğunluğun Nisan ayı itibariyle başladığını belirtti.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolu plan değişikliği onaylandı!

Kuzey Marmara Otoyolu Formula Bağlantı Yolu Revizyonu Projesine ilişkin 1/5000-1/1000 ölçekli plan değişikliği teklifi, İBB Meclisi tarafından 17 Nisan 2015 tarihli 5. birleşiminde oybirliği ile kabul edildi...

3.köprü bağlantı yolları ihalesine ikinci kez erteleme geldi!

Kuzey Marmara Otoyolu ( 3. Boğaz Köprüsü dahil ) Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihalesi ikinci kez ertelendi.

Gebze Çayırovo bağlantı yolları Haberi

Gebze Çayırovo bağlantı yolları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gebze ile Çayırova ilçelerini birbirine bağlayan Bosna Caddesi’ni yeniden düzenliyor. Bin 700 metre uzunluğundaki caddede asfalt, parke, yağmursuyu gibi imalatlar yapılacak.


9 BİN 500 TON ASFALT


Çayırova Emek Mahallesi’nde yer alan Bosna Caddesi’nde 9 bin 500 ton asfalt, 6 bin metrekare parke imalatı tamamlandı. Ayrıca yağmursuyu imalatları, aydınlatma imalatları ve yol çizgi imalatları tamamlanarak trafiğe açıldı.


3 KAVŞAK YAPILDI


Öte yandan iş kapsamında cadde üzerinde 3 adet kavşak imalatı tamamlanarak cadde yeni bir görünüme

kavuşturuldu.




Demokrat...