05 / 05 / 2024

Gebze-İzmir otoyolu gişeleri hazır mı

Gebze-İzmir otoyolu gişeleri hazır mı

İstanbul-İzmir seyahatini 3,5 saate indirecek Gebze-İzmir otoyolunun gişeleri hazır. Sistemlerin kullanıcı eğitimlerine de başlandı. Orhangazi, Kılıç ve Gemlik Kavşağı gişelerinin teslimatı da yakın dönemde gerçekleşecek.

Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak!

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası, yapılacak üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle 9 Ağustos'a kadar 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun parlattığı 96 bölge!

İstanbul ile İzmir arasındaki mesafeyi 140 kilometre kısaltacak olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, güzergahı üzerindeki 96 bölgedeki tarla ve arazi fiyatlarını yükseltti...

Gebze-İzmir Otoyolu konut, imarlı arsa ve tarla fiyatlarını katladı!

Endeksa, Gebze-İzmir Otoyolu projesi güzergahında bulunan Bursa ve İzmir‘de konut, imarlı arsa ve tarla fiyatlarındaki değer artış oranlarını açıkladı...

İstanbul-İzmir arası yolculuk süresi kısalıyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu kapsamında İzmir ve Manisa'yı birbirine bağlayan 49 kilometrelik Kemalpaşa-Saruhanlı etabında yolculuk başladı...

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul- Bursa - İzmir otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor.

İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu'nda inceleme!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Yönetim Kurulu, İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu projesinde görev alan inşaat mühendislerini ziyaret etti. Yetkililer, inşaat mühendislerinden projeyle ilgili bilgi aldı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 95'i tamam!

İstanbul ile İzmir arası karayolu ulaşımını 9 saatten 3,5 saate indirmesi planlanan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 95'i tamamlandı.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun yüzde 50’si tamamlandı!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüzde 50'si tamamlanan projenin 2019 Eylül veya Ekim ayında hizmete açılacağı açıklandı.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda sona doğru!

Çalışmaların tam gaz devam ettiği İstanbul-İzmir Otoyolu'nda sona gelindi. Otoyolda 6 bin 421 personel ve 1.570 iş makinesi çalışıyor...

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 90'ı tamam!

İstanbul ile İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yaklaşık yüzde 90'ı tamamlandı...

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu trafiği rahatlatacak!

İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 9 saatten 3,5 saate indirecek İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun, Balıkesir trafiğini de rahatlatacak.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu yeni ödüller bekliyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin yapımını üstlenen Otoyol A.Ş. yaklaşık 8 milyar dolar tutarındaki finansman için 8 Türk, 4 yabancı banka ve finans kuruluşundan 5 milyar dolar tutarında kredi sağladı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 88'i tamam!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 88'i tamamlandı.Yol hizmete açıldığında İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 9 saatten 3,5 saate inecek. Proje kapsamında hayata geçirilen 36 viyadükten 17'si bitti. 

Gebze-İzmir otoyolu gişeleri hazır mı Haberi

Gebze-İzmir otoyolu gişeleri hazır mı

Projenin ilk etapta trafiğe açılması beklenen Gebze – Orhangazi kesiminde sistemin Ana Kontrol Merkezi, Bölge Kontrol Merkezi ve Altınova Kavşağı Gişe Alanında kurulu ücret toplama gişeleri teslim edildi.


Teslim edilen sistemlerin kullanıcı eğitimlerine de başlandı. Orhangazi, Kılıç ve Gemlik Kavşağı gişelerinin teslimatı da yakın dönemde gerçekleşecek.


Sistemde OGS, HGS, kredi kartı ve nakit ödemelerinin tamamını kabul eden gişeler kullanılıyor. Ayrıca, OGS ve HGS gibi elektronik ödemelerde anında bakiye sorgulaması yapılarak kullanıcıların bakiyelerinin geçiş ödemesi için yeterli olup olmadığı kontrol edilebiliyor.


Giriş ve çıkışların tamamında araçların ön ve arka plakaları için otomatik plaka tanıma teknolojisi kullanıldı. Sistemde, denetimler için bağımsız araç sayma ve sınıflandırma özellikleri de...