01 / 05 / 2024

Gebze Kavşağı ile Körfez Kavşağı ulaşım

Gebze Kavşağı ile Körfez Kavşağı ulaşım

TEM’in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle yarın sabaha karşı 03.00’den itibaren 81 gün süreyle 24 Temmuz’a kadar ulaşıma kapatılacak.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli-TEM İzmit-1 kavşakları açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit-1 Kavşağı arası 19 Eylül Cumartesi günü saat 23.59'da açılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Akyazı Kavşağı yıl sonunda açılacak!

Kuzey Marmara Otoyolu ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "2020'nin sonunda Akyazı Kavşağı'na kadar bağlayacağız" dedi...

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı için tünel yapılıyor!

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı çalışması kapsamında Kavakpınar ile Orhangazi’yi birbirine bağlayacak tünelin yapımına başlandı.

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Sakarya TOPÇA Kavşağı'nın inşaatı başlıyor!

TOPÇA Kavşağı’nda çalışmaların bugün itibariyle başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “TOPÇA Katlı Kavşağı ile şehrimizin önemli giriş noktalarından birinde daha ulaşımlar hızlı ve kolay hale gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Gebze Anibal Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal Kavşağı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Tuzla İçmeler ve Esenyalı Kavşağı imar planı askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, İçmeler ve Esenyalı Kavşağı ile E - 5 ve Demiryolu Arası 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı 24 Temmuz'da askıdan indirilecek...

Bursa Panayır Kavşağı tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Karayolları ile işbirliğinde yaptığı Panayır Kavşağı’nda imalatları büyük ölçüde tamamladı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Denizli Bozburun Köprülü Kavşağı tamamlanıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı kapsamında açıkladığı 121 Dev Proje ile hayata geçirilecek Bozburun Köprülü Kavşağı çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Gebze Anibal Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal kavşağı çalışmalarını yerinde inceledi.

Gebze Kavşağı ile Körfez Kavşağı ulaşım Haberi

Gebze Kavşağı ile Körfez Kavşağı ulaşım

Kocaeli Valiliği tarafından sürücülerin bilgilendirilmeleri amacıyla yapılan açıklamada, TEM’in Gebze Kavşağı ile Körfez Kavşağı arasındaki bölümün üstyapı iyileştirilmesi çalışmaları yapılacağı belirtildi. Açıklamada 81 gün süreyle viyadüklerin üstyapı ve izolasyon yenileme çalışmaları yapılacağı bildirildi. Valilik, çalışmaların 5 Mayıs 2014 tarihinde saat 03.00’da başlayacağını, ’mastik asfaltın teknik zorunluluğundan dolayı’ 24 saat esasına göre çalışma yapılacağı belirtilirken, 24 Temmuz 2014 tarihinde saat 17.00’da tamamlanacağı belirtildi. Onarımın yapılacağı 81 gün süreyle bu güzergahta TEM’e diğer bağlantı yolları da kapatılacak.


Valilikten verilen bilgide, ulaşımın Gebze-Körfez arasında D-100 karayolu’ndan sağlanacağı, onarım çalışmalarının 3 etapta tamamlanacağı, ileriki etaplarda yolun diğer bölümleri ulaşıma kapatılacağı ifade edildi. Kocaeli Valiliği, bu çalışmalar nedeniyle tüm güvenlik önlemlerinin alındığı ve işaretlemelerin yapıldığı, sürücülerin de trafik işaretleri ile görevlilerin uyarılarına uymaları...