14 / 05 / 2024

Gebze Kavşağı

Gebze Kavşağı

Tem Otoyolu'ndaki bakım çalışmaları nedeniyle TEM otoyolunun Körfez ve Gebze arasındaki bölümü trafiğe kapatıldı

Gebze Anibal Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal Kavşağı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Gebze Anibal Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal kavşağı çalışmalarını yerinde inceledi.

Gebze Anibal Kavşağı'na alternatif güzergahlar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UTDK’nın kararı gereğince, D-100 Gebze Anibal Kavşağı’nda yapılacak köprü işleri, üst yapı inşaatı nedeniyle yan yollar kullanılamayacak.

Şemsettin Ceyhan Eynerce Kavşağı’nı inceledi!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Gebze- İzmit arasında ulaşımı sağlayan D-100 karayolu üzerindeki Eynerce (doğu) Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.

Gebze Topçular Kavşağı trafiğe açıldı!

Topçular Köprülü Kavşağı hizmete açıldı. Gebze Belediyesi tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen Topçular Köprülü kavşağında çalışmalar tamamlandı.

Topçular Köprülü Kavşağı’nda sona gelindi!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen D-100 Topçular Köprülü Kavşağı’nın inşasında sona gelindi.

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nda yürüttüğü inşaat çalışmalarında son aşamaya geldi, 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce, yeni yılın ilk günlerinde araç trafiğine açılacak.

Balat Kavşağı kapandı, Mudanya Yolu felç oldu!

Bursa – Mudanya yolunda günün büyük kısmında trafik yoğunluğu yaşanan Geçit Kavşağı’nın doğu–batı aksı UKOME kararıyla trafiğe kapatıldı. Uygulamanın ilk gününde bölgede trafik felç oldu.

Manisa Lisesi Kavşağı peyzaj çalışmalarıyla yeni görünümüne kavuştu!

Manisa Lisesi Kavşağı, Şehzadeler Belediyesi'nin yaptığı peyzaj çalışmasıyla yeni bir görünüme kavuştu. Özel bir teknikle yapılan peyzaj çalışmasında organik bitki ayraçları ve mevsimlik dekoratif çiçekler kullanıldı.

Antalya Çallı Kavşağı köprüsü internette oylanacak!

Mevlana Kavşağı gibi üç katlı hale getirilecek olan Çallı Kavşağı projesinde son sözü halk söyleyecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar muhtarlıklarda sandık kurarak gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili referandumları dijital platforma taşıyor.

Tonami Köprülü Kavşağı'nın açılış tarihi değişti!

Önce 25 Ekim, ardından 15 Kasım tarihlerinde açılacağı duyurulan Tonami Köprülü Kavşağı’nın ne zaman açılacağı bilinmiyor. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Köprülü Kavşak aralıktan önce açılmaz" dedi.

Üçkuyular Marina Kavşağı yeraltına alınıyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki alt geçidi inşaatını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Üçkuyular Marina kavşağındaki sıkışıklığın önüne geçecek ve Çeşme Otoyolu ile kesintisiz ulaşım sağlayacak karayolu alt geçidi için düğmeye bastı.

Gebze Kavşağı Haberi

Gebze Kavşağı

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol bakım çalışmaları nedeniyle TEM Otoyolu'nun Körfez ve Gebze Kavşağı arasındaki bölümü trafiğe kapatıldı. 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Anadolu Otoyolu Ankara-İstanbul istikametinin 45 ve 74. kilometreleri arası ve Körfez Kavşağı ile Gebze Kavşağı arasındaki köprü ve viyadüklerin izolasyon ve asfalt yenileme çalışmaları başlatıldı. 

Söz konusu çalışmaların yapılacağı kesimlerde otoyolun tamamen kapatılarak trafik akışının D-100 karayoluna yönlendirileceği ve çalışmaların 19 Ekim Cuma gününe kadar devam edeceği...