02 / 05 / 2024

Gebze Metrosunun ihalesi ne zaman

Gebze Metrosunun ihalesi ne zaman

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ön yeterlilik ihalesi yapılan Gebze Metrosu’nun yapım ihalesi 18 Mayıs 2018 tarihine ertelendi.

Gebze Belediyesi 19 bin 500 metrekarelik arazi satacak!

Kocaeli İli Gebze Belediye Başkanlığı, Gebze Pelitli'de yer alan araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı tren hattının ihalesi TBMM'de!

CHP Mersin Millervekili Ali Mahir Başarır, Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı arasında yapılacak tren hattı projesinin ihalesine ilişkin soru önergesi verdi...

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosunun ihalesi yapıldı. Dev ihalede 8 firma yarıştı. 

Gebze Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gebze Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

İzmir Buca Metrosu'nda çalışmalar başlıyor!

İzmir'in Buca ilçesinde hayata geçirilecek Buca Metrosu için ihale süreci başlıyor. 1 milyar Euro’yu aşan bütçesiyle kent tarihinin en yüksek bütçeli yatırımı olacak Buca Metrosunun ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

Buca metrosunun ihalesi için tüm engeller kaldırıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mart ayı birinci olağan meclis toplantısında Buca metrosunun uluslararası ihaleye çıkması için tüm engellerin ortadan kaldırıldığını dile getirdi. 

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi bugün!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Gebze'ye 301 yeni konut müjdesi!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 1 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kocaeli Kirazpınar 577 konut ihalesi yarın!

Kocaeli Gebze Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Gebze Kirazpınar TOKİ ihalesi 24 Mart'ta!

Kocaeli Gebze İlçesi Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Mart Salı günü yapılacak.

Kirazpınar TOKİ 577 konut ihalesi 24 Mart'ta!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Mart'ta yapılacak.

TOKİ Gebze Kirazpınar 577 konut ihalesi 24 Mart'ta!

Kocaeli Gebze Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Gebze Metrosunun ihalesi ne zaman Haberi

Gebze Metrosunun ihalesi ne zaman

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ön yeterlilik ihalesi yapılan Gebze Metrosu’nun yapım ihalesi 3 Mayıs’ta gerçekleştirilecekti. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ön yeterliliği kazanan dev firmalar ve konsorsiyumlar projeyi detaylı incelemeleri için ek süre talep etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi taleplerinin üzerine de ihale 18 Mayıs 2018 tarihine ertelendi.

SÜRÜCÜSÜZ METRO

Son teknolojinin kullanılacağı metro hattı 4. Otomasyon düzeyinde bulunan (GoA4) tam otomatik sürücüsüz metro olarak hizmet verecek. Yüksek performans, yüksek güvenilirlik ve düşük sefer aralıkları, düşük işletme maliyeti sürücüsüz, yolcu taleplerine daha iyi yanıt verebilme metroların cazibesi artıran unsurlar arasında bulunuyor. Bu sebeplerden dolayı dünyada da geçişlerin başladığı tam otomatik metro sistemi Gebze- Darıca hattında da uygulanmaya...