11 / 05 / 2024

gebze olimpik tesis yüzme havuzu

gebze olimpik tesis yüzme havuzu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'de yapımına başlanan olimpik yüzme havuzunun çalışmaları devam ediyor. Havuz toplam kapalı 11 bin 850 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor...

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Ali Koç yönetimi Gebze'ye tesis yapabilir! 

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkan Aziz Yıldırım yönetimi döneminde aldığı Gebze’deki arazi SİT alanı olduğu için tesis yapamıyordu. Fakat Yıldırım’ın alt yapıyı taşımayı planladığı Gebze’deki araziyle ilgili bir gerçek ortaya çıktı...

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Gebze'ye yeni sporcu tesisi geliyor!

Gebze’de spora ve sporculara yönelik modern bir tesis olarak inşa edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Gebze'ye iki yeni spor tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de iki tesis birden hayata geçiriyor.

Gebze'ye yeni spor tesisi!

Kocaeli'deki Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi kapsamında pilot bölge olarak belirlenen Gebze'ye yeni bir tesis inşa edildi.

Gebze'ye 4 katlı yeni spor tesisi geliyor!

Gebzespor’da mevcut binanın yerine yapılması planlanan 4 katlı tesis projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onay gördü. Şimdi gözler Gebze Belediyesi’nde. Mevcut tesislerin yıkım işlemine yakında başlanacak.

Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak!

Kentte yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor, tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek.

Konya Meram'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Konya Meram Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi'nde yaptırılacak sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzundan oluşan tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Konya Meram Sosyal Tesis Ve Ticaret Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi’nde yaptırılacak olan sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzlarından oluşan tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Meram Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi'nin temeli atıldı!

Meram Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzlarından oluşan tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Meram’da Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi’nde yaptırılacak olan sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzlarından oluşan tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

gebze olimpik tesis yüzme havuzu Haberi

gebze olimpik tesis yüzme havuzu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'de yapımına başlanan olimpik yüzme havuzunun çalışmaları devam ediyor. Toplam kapalı inşaat alanı 11 bin 850 metrekare olan tesiste olimpik, ısınma ve çocuk olmak üzere iki ayrı havuz yer alacak. Tesis bodrum ve zemin olmak üzere iki kattan meydana gelecek. 


750 seyirci kapasiteli


 Soyunma odaları, sauna, masaj, fitness center, teknik merkezler ve ısınma salonu gibi bölümlerin yer aldığı Olimpik Yüzme Havuzu’nun birinci katında danışma, bilet satışı, büfe, ofis, seyirci fuayesi, kafeterya ve mutfak yer alacak. Tesisin havuz ve tribün çatısı çelik çatı olup, üzeri kenetli sistem trapezoidal kaplama şeklinde düzenleniyor. Tesisin içinde bir adet 2 metre derinliğinde 25x50 ölçülerinde olimpik havuz, 1.60 metre derinliğinde 16x25 ölçülerinde ısınma havuzu ve 4.50x11.00 ebadında bir de çocuk havuzu bulunacak. Tesisin...