29 / 04 / 2024

gebze ulus kentsel dönüşüm tepkisi

gebze ulus kentsel dönüşüm tepkisi

Gebze Rantsal Dönüşümle Mücadele Platformu, kentsel dönüşüm yapılacak olan Ulus Mahallesi sakinleriyle buluştu. Mahalleliler, dönüşüme karşı olduklarını bir kez daha haykırdı.

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Gebze'de inşaat alanında toprak kaydı, 5 katlı bina boşaltıldı!

Son zamanlarda kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken Gebze'de meydana gelen toprak kayması sebebiyle 5 katlı bina boşaltıldı...

Bursa Mevlana'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından riskli yapıların ortadan kaldırılması, sağlıklı ve güvenli yapılaşmanın sağlanması için Mevlana Ulus Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı.

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona gelindi!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettiği Hümahatun Evleri’ndeki 130 konut 10 Temmuz’da hak sahiplerine teslim edilecek.

Kocaeli'de kentsel dönüşüm için temayül yoklaması yapıldı!

Gebze Belediyesi'nce halk meclisinde vatandaşlara kentsel dönüşüm ile ilgili temayül yoklaması yapıldı.

Gebze Yavuz Selim Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm planı mecliste!

Gebze Yavuz Selim Mahallesi'nde 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören bina sayısı ve bölgeye yönelik bir kentsel dönüşüm planı olup olmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İsmail Edebali: Kentsel dönüşümde model olacağız!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşümde model olacağız" dedi.

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin kaba inşaatı bitti!

Darıca'daki kışla Millet Bahçesi oluyor! Gebze Belediyesi tarafından 4 bin 788 metrekare alanda inşa edilen Ulus Semt Polikliniği'nde sona yaklaşıldı. Kaba inşatı biten poliklinik açılışa hazırlanıyor. 

Gebze Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona yaklaşıldı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in girişimi ile inşaat çalışmalarına başlanan Ulus Semt Polikliniği inşaatında sona geliniyor. 

Ankara'da kentsel dönüşüm hız kazanmalı!

Ankara'da Ulus Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor.

Ulus ve Altındağ'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Başkanı İlhan Erdal, Ulus ve Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini açıkladı. 

Yıldırım'ın kentsel dönüşümünde yeni aşama başlıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 150 bin kişinin yaşadığı Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projesinde yeni aşamaya gelindiğini aktardı.

gebze ulus kentsel dönüşüm tepkisi Haberi

gebze ulus kentsel dönüşüm tepkisi

Gebze Rantsal Dönüşümle Mücadele Platformu, kentsel dönüşüm projelerinin uygulanacağı mahallelerde toplantılar yapmaya, halkı bilgilendirmeye devam ediyor. Gebze Ulus Mahallesi Yeşiltepe Caddesi üzerinde önceki gün gerçekleştirilen toplantıya; Gebze Rantsal Dönüşümle Mücadele Platformu Hürriyet Mahallesi Temsilcisi Yusuf Örnek, Ulus Mahallesi temsilcisi Mustafa Şınar ve mahalle sakinleri katıldı. Ulus Mahallesi temsilcisi Mustafa Şınar, mahallelerinde yapılmak istenen kentsel dönüşüme karşı güç birliği yapacaklarını söyledi. 


SÜRGÜN EDİLECEKSİNİZ


Avukat Recep Dursun ise Adem Yavuz ve Hürriyet Mahallesi'nin proje alanı ilan edildiğini söyleyerek, "Sizleri bir müşteri gibi görüp oturduğunuz evlerin metrekaresi 400-500 TL'ye satılacak. Bir sene sonra yapılacak imar uygulamasında buralar proje alanı ilan edilecek. Belediye burada büyük bir planlama yaparak rant sağlamaya çalışıyor. Ama bu planda sizler yoksunuz. Bu bölgeler deniz manzaralı, burada yapılacak dairelerin fiyatını sizler...