08 / 07 / 2024

Gebzesporun yeni tesisinde neler olacak

Gebzesporun yeni tesisinde neler olacak

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele veren Gebzespor’da yeni tesislerin 3D boyutunda çizilen projesi beğenildi. 3 kattan oluşurken tesis projesinin çatı kısmına ise restoran yapılacağı ifade edildi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın LED ekranları Amasya'dan!

Birçok stadyumların ve televizyon kanalının LED ekranlarını üreten Taglıg, Amasya'daki tesisinde İstanbul Yeni Havalimanı'nda kullanılacak LED ekranlarını üretecek.

Multipor, artık Türkiye'de!

Türk Ytong’un Çatalca’daki yeni tesisinde üretimine başlanan mineral esaslı Multipor Isı Yalıtım Levhası, yüzde 100 yangın dayanımı ve maksimum enerji tasarrufu ile dikkat çekiyor.

Berdan Cam, üretim kapasitesini 4 katına çıkardı!

Dekoratif cam, ısı cam, ayna kumlama, vitray, cam ve ayna, hazır mutfak, plastik ve kapı üretimi yapan Berdan Cam, 6 milyon TL'lik yatırımla kurduğu yeni tesisinde üretim kapasitesini 4 katına çıkardı.

Adel Kalemcilik yeni fabrikasını hizmete açtı!

Adel Kalemcilik, 77 milyon TL’lik yeni tesisinde üretim kapasitesini yüzde 30 artırdı. Kartal’dan Çayırova’daki yeni üretim tesislerine taşınan şirket; son iki yılda cirosunu iki kat artırarak 252 milyon liraya çıkardı.

Düfa'dan 10 bin boya ustasına eğitim!

Boyanın ustası Düfa, düzenlediği eğitim seminerleri ile Türkiye çapında 10 bini aşkın ustayla bir araya geldi. Düfa, yeni tesisinde AB standartlarına uygun kalitesiyle üretilen boyalarını ve yeniliklerini ustalarla paylaştı.

Gündoğdu Grup yeni markayla 50 milyon Dolar ciro hedefliyor!

Gündoğdu Grup, 2016'da deneme üretimi sürecini başlatacağı yeni tesisinde hem ihracata odaklanacak hem de yurt içine üst grup mobilya üretecek. Şirket üretiminin yüzde 50'sini ihraç etmeyi hedefliyor.

Gündoğdu Grup İnegöl'de ek bir tesis kuracak!

Gündoğdu Grup, 2016’da deneme üretimi sürecini başlatacağı yeni tesisinde hem ihracata odaklanacak hem de yurtiçine üst grup mobilya üretecek. Şirket üretiminin yüzde 50’sini ihraç etmeyi hedefliyor.

Arnavutköy İtfaiyesi’nin yeni tesisi hızla yükseliyor!

Türkiye ve Balkan ülkeleri itfaiye müdürlükleri arasında düzenlenen İtfaiye Olimpiyatları’nda göstermiş oldukları çaba ile rekor kıran ve şampiyon olan Arnavutköy İtfaiyesi çok kısa bir süre içerisinde yeni tesisinde hizmet vermeye başlayacak.

Arnavutköy İtfaiyesi'nin yeni tesisinde inşaat çalışmaları devam ediyor!

İtfaiye Olimpiyatlarında rekor kırarak şampiyon olan Arnavutköy İtfaiyesi’nin yeni tesisi hızla yükselmeye devam ediyor. Arnavutköy İtfaiyesi çok kısa bir süre içerisinde yeni tesisinde hizmet vermeye başlayacak.

Isıdem yeni tesisinde üretime başlayacak!

Isıdem, yaptığı tesis yatırımıyla ulaştırmada, petrokimya tesislerinde ve yenilenebilir enerji sistemlerinde kullanılan elastomerik kauçuk köpüklerinin üretimine başlayacak. Isıdem Genel Müdürü Murat Erenoğlu,boru ve levha üretimine başlayacaklarını açıkl

Dilay Mobilya yıl sonunda yeni tesisinde üretime başlayacak!

BURSA Mobilya ve Ağaç İşleri İhtisas OSB'deki 22 bin metrekarelik alana sahip yeni fabrikasına yıl sonuna kadar taşınmayı planlayan Dilay Mobilya, yatak ve yemek odası ile koltuk üretimine burada devam edecek.

DHL Supply Chain Esenyurt’ta depo yatırımı yapıyor!

Yaklaşık 1 yılda inşaatı tamamlanan Esenyurt deposu için 5 milyon doların üzerinde yatırım yapan DHL Supply Chain Türkiye, yeni tesisinde perakende ve teknoloji sektörüne hizmet verecek. Şirket yaptığı yeni yatırımlarla büyümeye devam edeceğinin sinyalini

Reis Gıda yeni fabrika açtı!

Reis Gıda üretimine Taşköprü Ağcıkişi Mahallesi'ndeki yeni tesisinde devam edeceğini açıkladı...

Gebzesporun yeni tesisinde neler olacak Haberi

Gebzesporun yeni tesisinde neler olacak

Mevcut tesislerin yerine yapılması planlanan tesisin projesi, bilgisayar ortamında iç mimarlar Kadir Çağrı Turhan ve Emir Malkoç tarafından çizilirken, ortaya çıkan 3D çalışmalarının fotoğraflarını Başkan İlker Çakır sosyal medya hesabından taraftarların beğenisine sundu. 3 kattan oluşurken tesis projesinin çatı kısmına ise restoran yapılacağı ifade edildi. Mevcut tesisler yıkılır yıkılmaz yeni tesis inşaatında ilk kazma vurulacak.


Bizim...