19 / 05 / 2024

geçitkale Reis plato

geçitkale Reis plato

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlatan “Reis” filminin çekimleri Kıbrıs’ta yapılacak. Bu nedenle Geçitkale kasabasında küçük bir “Kasımpaşa” oluşturmak için inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Arsago'dan Kıbrıs'a yeni proje! Kıbrıs Geçitkale Oasis projesi daire garantili arsa payı sunuyor!

Kıbrıs'ta hayata geçirilen daire garantili arsa payından oluşan Kıbrıs Geçitkale Oasis projesine yatırımcılardan büyük ilgi oluştu.

3 milyar TL'lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 adet konut için uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. 

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!

Kayseri Oruçreis Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, arasında imzalar atılmaya başladı. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı.

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

Piri Reis Konutları fiyat listesi!

Piri Reis Konutları fiyat listesi 243 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.  Vefakar Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Silivri'de planlanan metrobüs güzargahında yükselecek.. 

Silivri Piri Reis Konutları geliyor! Yeni proje!

Piri Reis Konutları Silivri Alipaşa Mahallesi'nde planlanan metrobüs güzargahında hayata geçirilecek. 364 daireden oluşacak projede fiyatlar 243 bin TL'den başlıyor. 

Karaman Piri Reis Vadisi cazibe merkezi olacak!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliğinde hayata geçirilen ve Karaman’ın en prestijli konut projesi özelliğini taşıyan Piri Reis Vadisi

Karaman Piri Reis Vadisi Konut'un hak sahipleri mağdur mu?

Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Piri Reis Vadisi Konut Projesi'nde, ön müracaatta bulunan hak sahiplerinin dairelerinin belirlenmesi için kura çekilişi yapıldı. Ancak hak sahipleri mağdur olduklarını dile getirdiler.

Karaman Piri Reis Vadisi Konutları'nın kuraları çekildi!

Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Piri Reis Vadisi Konut Projesi'nde, ön müracaatta bulunan hak sahiplerinin dairelerinin belirlenmesi için kura çekilişi yapıldı. Çekilişle 208 hak sahibinin daireleri belirlendi.

Piri Reis Vadisi Konut Projesi'nde kura çekilişi 11 Mayıs'ta!

Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Piri Reis Vadisi Konut Projesi'nde, ön müracaatta bulunan hak sahiplerinin dairelerinin belirlenmesi için 11 Mayıs 2016 tarihinde kura çekilişi yapılacak.

geçitkale Reis plato Haberi

geçitkale Reis plato

Kıbrıs’ın Geçitkale kasabasında plato hazırlıkları sürüyor. Bir yandan kasaba meydanının parke taşları yenilenirken, bir yandan da o noktadaki işyerleri restore ediliyor.


Kıbrıs’ın Geçitkale kasabasının eski meydanı, çekimleri 22 Ocak’ta başlayacak “Reis” için 1950’li yılların Kasımpaşa’sı haline getiriliyor. Film ekibinin Kasımpaşa olarak Geçitkale’yi seçmesinin nedeninin, kasabanın eski ve orijinal hali olduğunu açıklandı. Meydanda yerlere parke taşı döşeme ve işyerlerinin restorasyonu sürerken, birçok sokak da filmin senaryosuna uygun hale getirilebilmesi için trafiğe kapatıldı.


KURULUM BÜTÇESİ 4 MİLYON DOLAR

“Reis” filminin yapımcısı Ali Avcı, Hürriyet’e yaptığı açıklamada Kıbrıs’ın uygun iklimi ve korunan yapısı ile “doğal bir plato” olduğuna dikkat çekerek “Filmin yüzde 70’i adada çekilecek. Lefkoşa’nın 50 kilometre doğusundaki Geçitkale kasabası başta olmak üzere çekimlerin yapılacağı yerlerin hazırlanması da dahil 4 milyon dolarlık kurulum bütçesi...