03 / 05 / 2024

geçitköy barajı ne zaman tamamlanacak

geçitköy barajı ne zaman tamamlanacak

KKTC Su Temin Projesi'nin yakın zamanda biteceğinin müjdesini veren Özkaldı; '5 aşamadan oluşan bu dev projeyi bütün kademeleri ile beraber 7 Mart 2014 tarihinde Alaköprü Barajı ve Geçitköy Barajı'nı tamamlayacağız...

Kiracılara müjde! İşte kira artışının önüne geçecek yöntemler!

Fahiş kira artışının önüne geçmek için yasal düzenleme yolda. Kira zammına yüzde 25 sınırının süresinin uzatılması kesinleşirken, fahiş kira zammıyla haksız kazanç sağlayan kişilere 3 seneye kadar hapis cezası verilmesi planlanıyor. Peki kira artışlarının önüne geçmek için ne yapılması gerekiyor?

Euro ve dolar burun buruna geldi! Dolar harekete geçti! Euro kuru ne kadar oldu?

Euro ve dolar arasındaki sıkı çekişme devam ediyor. Bugün dolar kuru yükseliş eğilime geçerken euro ile burun buruna geldi. Kripto para piyasasındaki düşüş dolara olan talebi artırdı. Dolar harekete geçerken euro kuru ne kadar oldu? İşte son dakika dolar ve euro kuru...

Geçen yıl 100 liraya dolan gıda sepeti şimdi kaç liraya doluyor?

Birleşik Kamu İş Sendikası'nın yaptırdığı araştırmada geçen yıl Eylül ayında 100 liraya dolan gıda sepetinin bugün kaç liraya dolduğu gözler önüne serilirken aynı dönemde, emeklinin ve çalışanın 100 lirasının ise bugün ne kadar olduğu soruları yanıt buluyor.

Avan proje tasdik ücreti 2022! Avan proje tasdik ücreti bu yıl ne kadar oldu?

Avan proje, hayata geçirilecek projenin ön hazırlığı yani taslağına deniliyor. Projenin ilk ve kesin olmayan hali avan proje olarak ifade ediliyor. Peki, Avan proje tasdik ücreti bu yıl ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

İzmit Çınar Evler projesinde detaylar gün yüzüne çıktı!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin detayları gün yüzüne çıktı. 

Balıkesir Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde inşa edilen Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi. İstimlak bedelinin düşük olduğunu söyleyen çiftçiler, arazi fiyatlarının çok yükseldiğini belirtti.

Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesi 132 daireden meydana geliyor. Peki Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

Yeniköy Konakları ne zaman teslim?

Yeni Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yeniköy Konakları projesi 362 konut ve 12 ticari birimden oluşuyor. Peki Yeniköy Konakları ne zaman teslim?

Samsun Cumhuriyet Meydanı yeni yüzüne kavuşuyor!

Samsun'daki Cumhuriyet Meydanı yeni yüzüne kavuşuyor. Büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında dış cepheleri giydirilen binalara dev led ışıklı çelik levhalar yerleştiriliyor.

Balıkesir Reşitköy Barajı ihalesi 19 Ocak'ta!

Burhaniye Reşitköy Barajı ihale tarihi 19 Ocak 2017 Perşembe günü olarak belirlendi. Resmi olarak yayınlanan ilan da, açık ihale usulü ile yapılacağı belirtilen “Balıkesir Reşitköy Göleti İnşaatı” sözleşme yapıldıktan sonra 30 gün içerisinde yer teslimi yapılarak 1450 gün içerisinde bitirilecek.

Ordu Ayanikola Adası gün yüzüne çıkıyor!

Geçmişin izlerini koruyarak geleceğin modern Ordu’sunu inşa eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, ziyaretçi potansiyeli açısından oldukça önemli olan Ayanikola Adası’nı, yapacağı restorasyon ve çevre düzenlemesiyle gün yüzüne çıkaracak.

Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim edilecek?

Bakırköy City ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de 163 konut ve 33 mağaza bulunuyor. Proje 200 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Bakırköy City ne zaman teslim edilecek?

geçitköy barajı ne zaman tamamlanacak Haberi

geçitköy barajı ne zaman tamamlanacak

Devlet Su İşleri'nde (DSİ) 2014 yılının 'Kalkınmada Hizmet Yılı' olarak ilan edildiğini ifade eden DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, 'Bu bağlamda 2014 yılı, DSİ Genel Müdürlüğü'nün 60. kuruluş yılı olmakla birlikte, çok önemli projelerinin tamamlanacağı, son derece önemli bir yıldır. 'Asrın Projesi' diye ifade ettiğimiz ve dünyada daha önce denenmemiş bir sistemi uyguladığımız 'KKTC Su Temin Projesi', 'Mega Proje' olarak nitelendirdiğimiz GÖL-SU '1000 Günde 1000 Gölet' ve Sulama Projesi, Şanlıurfa Suruç Tüneli, Gerede İçme Suyu Projesi gibi son derece önemli projeleri 2014 yılı içinde tamamlayarak milletimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz' dedi.


BARAJLAR 7 MART'TA TAMAM


KKTC Su Temin Projesi'nin yakın zamanda biteceğinin müjdesini veren Özkaldı; '5 aşamadan oluşan bu dev projeyi bütün kademeleri ile beraber 7 Mart 2014 tarihinde Alaköprü Barajı ve...