12 / 05 / 2024

Geda majör asansör

Geda majör asansör

Geda-Majör Limited Şirketi: "Şirketimiz Torunlar İnşaat’a kiralanan asansörlerin güvenli şekilde montajı, periyodik bakım/onarımları ve demontajından sorumludur. Asansör sisteminin işletilmesi ise sözleşme kapsamında değildir " dedi.

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 6.2 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO, 2024 yılının ilk çeyrek satış rakamlarını açıkladı. Buna göre satış şampiyonu proje Majör Gölyaka oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun ilk çeyreğe ilişkin satış rakamları...

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka 2. etap satışta! Dev projede yüzde 10 peşinatla konut fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Majör Gölyaka projesinde 2. etap satışa çıktı. Teslimlerin 48 sonra yapılması planlanan projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor.

Majör Gölyaka'da lansman fırsatı! Yüzde 10 peşinatla 6 ay ödemesiz dönem!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde lansman fırsatı sunuluyor. Projedeki konutlar için yüzde 10 peşinat ödendiğinde 6 ay ödemesiz dönem fırsatından yararlanılabiliyor. 

Majör Gölyaka'nın inşaat tamamlanma seviyesi yüzde 4.66 oldu: Değeri 4.5 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Firüzköy 2. Etap'ın (Majör Gölyaka) projesinin 2023 yıl sonu değerinin ne kadar olduğunu açıkladı. Peki Majör Gölyaka'nın değeri ne kadar oldu? İşte bilgiler... 

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin yükseliyor!

Kripto para birimleri hala aktif. Yeni yılda sert bir düşüş yaşayan majör kripto para birimi Bitcoin yükselişini sürdürüyor. Bitcoin, son altı ayda zirve yaptıktan sonra Ağustos 2022'den bu yana en yüksek değerine ulaştı.

Torun Center davasında 1 tahliye!

İstanbuk Mecidiyeköy'dc bulunan Torun Center inşaatında 6 Eyliil'de 10 işçinin hayatını kaybettiği iş cinayetine ilişkin davada, tutuklu sanıklardan Geda Majör firması montaj elemanı Adem Akyıldız tahliye edildi.

Asansör faciasında Torunlar'a takipsizlik!

Mecidiyeköy'de 10 işçinin öldüğü asansör faciası ile ilgili soruşturma tamamlandı. İddianamede 15'er yıl hapis istenen 25 şüpheli arasında Geda Majörün sahibi Orhan Demirel, Önder Türksoy. Torunlar'ın proje müdürü Murat Aytimur da yer aldı.

Torunlar asansör faciası ile ilgili soruşturma tamamlandı!

Mecidiyeköy'de 10 işçinin öldüğü asansör faciası ile ilgili soruşturma tamamlandı. İddianamede 15'er yıl hapis istenen 25 şüpheli arasında Geda Majörün sahibi Orhan Demirel, Önder Türksoy. Torunlar'ın proje müdürü Murat Aytimur da yer aldı.

Torun Center asansör kazasında bilirkişi raporu tamamlandı!

İstanbul Mecidiyeköy’de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan facianın raporunda asansör firması Geda Major ve Torunlar şirketi asli kusurlu, iş güvenliği firması ve uzmanları tali kusurlu bulundu...

Torunlar asansör firması ile imzaladığı sözleşmeyi feshetti!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 10 işçinin hayatını kaybettiği 'Torun Center Projesi'nde insan ve yük taşıma asansörlerinin montaj, bakım, ve onarımına ilişkin Geda Majör ile imzaladığı sözleşmeyi feshettiğini açıkladı.

Geda-Majör firması Torunlar'ı suçladı!

İstanbul, Mecidiyeköy'de Torun Cenfer' daki rezidans inşaatında meydana gelen sansör kazasında 10 işçinin ölmesinin ardından, Torunlar GYO' nun asansör firması Geda-Majör ile sözleşmesini feshettiği ortaya çıktı...

Geda majör asansör Haberi

Geda majör asansör

Geda-Majör Limited Şirketi, Şişli'deki asansör kazasına ilişkin, "Şirketimiz Torunlar İnşaat’a kiralanan asansörlerin güvenli şekilde montajı, periyodik bakım/onarımları ve demontajından sorumludur. Asansör sisteminin işletilmesi ise sözleşme kapsamında değildir" açıklamasını yaptı.


Geda-Majör Limited Şirketi'nden yapılan açıklamada, "Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO)-Torun Yapı ve Kapıcıoğlu Ortaklığı tarafından Mecidiyeköy'de yapımı süren çok katlı binada 6 Eylül 2014 Cumartesi günü saat 19.45'te meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan elim asansör kazası dolayısıyla fevkalade üzgünüz. Hayatını kaybeden işçilerin yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.


Asansörleri proje ortaklığına kiralayan Geda-Majör Limited Şirketi'nin, inşaat sektöründe yük ve insan taşıma asansörleri, dış cephe işlemleri için vinç ve platformlar üreten bir Türk-Alman ortak şirketi olduğu kaydedilen açıklamada, Almanya'da 80 yıldır inşaat sektöründe hizmet veren Geda ile yüksek...