12 / 05 / 2024

geda majör asansörleri

geda majör asansörleri

Geda-Majör Limited Şirketi: "Şirketimiz Torunlar İnşaat’a kiralanan asansörlerin güvenli şekilde montajı, periyodik bakım/onarımları ve demontajından sorumludur. Asansör sisteminin işletilmesi ise sözleşme kapsamında değildir " dedi.

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 6.2 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO, 2024 yılının ilk çeyrek satış rakamlarını açıkladı. Buna göre satış şampiyonu proje Majör Gölyaka oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun ilk çeyreğe ilişkin satış rakamları...

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka 2. etap satışta! Dev projede yüzde 10 peşinatla konut fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Majör Gölyaka projesinde 2. etap satışa çıktı. Teslimlerin 48 sonra yapılması planlanan projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor.

Majör Gölyaka'da lansman fırsatı! Yüzde 10 peşinatla 6 ay ödemesiz dönem!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde lansman fırsatı sunuluyor. Projedeki konutlar için yüzde 10 peşinat ödendiğinde 6 ay ödemesiz dönem fırsatından yararlanılabiliyor. 

Majör Gölyaka'nın inşaat tamamlanma seviyesi yüzde 4.66 oldu: Değeri 4.5 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Firüzköy 2. Etap'ın (Majör Gölyaka) projesinin 2023 yıl sonu değerinin ne kadar olduğunu açıkladı. Peki Majör Gölyaka'nın değeri ne kadar oldu? İşte bilgiler... 

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin yükseliyor!

Kripto para birimleri hala aktif. Yeni yılda sert bir düşüş yaşayan majör kripto para birimi Bitcoin yükselişini sürdürüyor. Bitcoin, son altı ayda zirve yaptıktan sonra Ağustos 2022'den bu yana en yüksek değerine ulaştı.

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Sinop'ta site yöneticisinin sağlıkçılar için astığı yazı tepki çekti!

Sinop'ta site girişine asılan 'sağlık çalışanlarının ön asansörleri değil, arka asansörleri kullanmalarını rica ederiz' yazılı uyarı tepkilere yol açtı. Uyarı yazısının asıldığı sitenin yöneticisi Zafer Karagülle, tepkilerden sonra özür diledi.

Depremde yüksek güvenlik sağlayan yapay zekalı asansörler!

Mitsubishi Electric, yüksek hızlı, konforlu ve enerji tasarruflu asansörleri ile dünyaca ünlü prestijli projelere imza atıyor..

Antalya Dostlar Sitesi’nin asansör beyin kartlarına haciz!

Antalya'da iki bloğu bulunan sitenin asansörlerine ait beyin kartları, 352 bin TL'lik borç nedeniyle haczedildi. Yaklaşık 25 gündür asansör kullanamadıklarını söyleyen apartman sakinleri, işlemin iptali için dava açtı.

Ev almadan asansörleri kontrol edin!

Uluslararası tarafsız denetim firması Liftinstituut'ten dünya devi uzman firma uyarıyor...Ev almadan asansörleri kontrol edin...

Otis Türkiye mimarların yaratıcılıklarına hitap ediyor!

Dünyada ve Türkiye’de prestijli yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi asansörleri tercih ediyor.

geda majör asansörleri Haberi

geda majör asansörleri

Geda-Majör Limited Şirketi, Şişli'deki asansör kazasına ilişkin, "Şirketimiz Torunlar İnşaat’a kiralanan asansörlerin güvenli şekilde montajı, periyodik bakım/onarımları ve demontajından sorumludur. Asansör sisteminin işletilmesi ise sözleşme kapsamında değildir" açıklamasını yaptı.


Geda-Majör Limited Şirketi'nden yapılan açıklamada, "Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO)-Torun Yapı ve Kapıcıoğlu Ortaklığı tarafından Mecidiyeköy'de yapımı süren çok katlı binada 6 Eylül 2014 Cumartesi günü saat 19.45'te meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan elim asansör kazası dolayısıyla fevkalade üzgünüz. Hayatını kaybeden işçilerin yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.


Asansörleri proje ortaklığına kiralayan Geda-Majör Limited Şirketi'nin, inşaat sektöründe yük ve insan taşıma asansörleri, dış cephe işlemleri için vinç ve platformlar üreten bir Türk-Alman ortak şirketi olduğu kaydedilen açıklamada, Almanya'da 80 yıldır inşaat sektöründe hizmet veren Geda ile yüksek...