05 / 05 / 2024

Gedik Üniversitesi nerede

Gedik Üniversitesi nerede

Pendik’in ilk üniversite kampüsü olan Gedik Üniversitesi Ana Kampüsü’nün temel atma töreni yapıldı.

İstanbul Gedik Üniversitesi 30 Öğretim Üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı…

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü çok sayıda Öğretim Üyesi alınacağını duyurdu. İşte detaylar…

İstanbul Gedik Üniversitesi 39 Öğretim Üyesi alımı yapıyor! Son başvuru tarihi 16 Şubat 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü 39 Öğretim Üyesi alımı yapacağını bildirdi. İlanlara son başvuru tarihi 16 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak! Son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılara fırsat! 

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde bulunan 2 adet mağazayı satacak. İşte detaylar...

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan 2 adet mağazayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Gedik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Utlu ve Mustafa Koçak tarafından kuruldu.

Pendik Gedik Üniversitesi Ana Kampüsü’nün temeli atıldı!

Pendik’in ilk üniversite kampüsü olan Gedik Üniversitesi Ana Kampüsü’nün temel atma töreni yapıldı.

Ziya Yılmaz’a Fahri Doktora unvanı verildi!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul Gedik Üniversitesi Senatosu tarafından “Fahri Doktora” unvanına layık görüldü. 

Ziya Yılmaz’a Fahri Doktora unvanı verilecek!

Geliştirdiği nitelikli projeler ile ulusal ve uluslararası alanda sayısız başarılara imza atan DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul Gedik Üniversitesi tarafından Fahri Doktora unvanıyla onurlandırılıyor.  

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Karasu Belediyesi’nden mimarlık öğrencilerine destek!

İstanbul Gedik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri çeşitli projeler çizmek ve kendilerini geliştirmek adına, büyümeye en açık olan ilçelerden Karasu’yu kendilerine seçtiler.

Kartal Teras Kule satılık daire!

Kartal Teras Kule satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Gedik Üniversitesi'nin karşısında inşa edilecek projede ön talep süreci devam ediyor.

Gedik Üniversitesi nerede Haberi

Gedik Üniversitesi nerede

Pendik’in ilk üniversite kampüsü olan Gedik Üniversitesi Ana Kampüsü’nün temeli atıldı. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, törene AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katılım gösterdi. Şeyhli Mahallesi’nde Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 kilometre mesafede 75 bin metrekare alana kurulacak kampüs; eğitim, araştırma, sosyal, kültürel ve spor alt yapısına sahip olacak. Kampüste Fakülteler, Enstitüler, Araştırma Uygulama Merkezleri ve AR-GE laboratuvarları bulunacak.

Hep bir karanlık el yerli ve milli sanayinin karşısına çıktı

Tören öncesi açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş:...