11 / 05 / 2024

Gediz Havzası Çevresel Altyapı Değerlendirme Toplantısı katılımcıları

Gediz Havzası Çevresel Altyapı Değerlendirme Toplantısı katılımcıları

GEDİZ Nehri’nin çevresel tehditlerinin ortadan kaldırılmasına yönelik, Gediz Havzası Çevresel Altyapı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’un da katıldığı toplantıda, Gediz Nehri masaya yatırıldı.

Antalya Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı'nın çevresel zararları TBMM'de!

Antalya'da yer alan Yukarı Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı ve HES Projesi'nin çevreye verdiği zararlara dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gediz Havzası çamur sorunundan kurtulacak!

Gediz Havzası Arıtma Çamuru Yönetim Planının hazırlanması için İzmir’de proje açılış çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, havzaya sınırı bulunan Manisa, İzmir, Kütahya ve Uşak illerine yönelik çalışmalar gündeme geldi.

Gediz Nehri'nin temizlik çalışmalarıyla ilgili yol haritası belirlendi!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, ‘Gediz Havzası Evsel ve Endüstriyel Kirlilik İzleme Programı Değerlendirme Çalıştayı’na katıldı. Belediyenin çevresel yatırımlarını ve Gediz Nehri’nin temizlenmesi yönündeki hassasiyetini anlattı.

Erdoğan Bektaş'tan Gediz Nehri çözümü!

Gediz Havzasındaki kirlilik hakkında konuşan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, “Kirlilik Türkiye’de Gediz tek değil, başka havzalar da var, ama biz Gediz’den sorumluyuz. Biz geldiğimiz günden bu tarafa bir yol haritası koyduk önümüze..." dedi.

Şile Ömerli Havzası imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Şile İlçesi, 1/5.000 ölçekli Ömerli Havzası Bir Kısmına ilişkin 15 Mayıs 2014 tasdik tarihli plan tadilatı dün askıya çıktı.

Gediz Belediyesi TOKİ 4. Etap için müracaat yaptı

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, 4. Etap TOKİ konutları için müracaat yapıldığını açıkladı. Başkan Saraoğlu açıklamasında "4 etap 3+1 ve 2+1 konutlar için TOKİ'ye müracaat yapılmıştır." dedi.

Gediz Belediyesi TOKİ 4. etap için müracaat yaptı!

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, 4. Etap TOKİ konutları için müracaat yapıldığını açıkladı. 4. Etap olarak hem 3+1 hem de 2+1 konut üretilerek üçemize kazandırılacak.

Gediz 4. Etap TOKİ Konutları için start verildi!

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, 4. Etap TOKİ konutları için müracaat yapıldığını açıkladı. Başkan Saraoğlu: " 4 Etap olarak hem 3+1 hem de 2+1 konut üretilerek ilçemize kazandırılacak" diye konuştu.

Gediz Belediyesi 4.Etap TOKİ konutları için başvuruda bulundu!

Gediz Belediye Başkanı olan Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, 4. Etap TOKİ konutları için müracaatta bulunduğunu açıkladı. Gediz Belediyesi'nde konut hamlesine bir yenisini daha eklediklerini belirtti.

TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap kura yeri!

Kura çekimi bugün saat 17:00'de gerçekleşecek olan Kütahya Gediz 3. Etap'ta 8 bin 291 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap kura yeri...

TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap kurası ne zaman çekilecek?

Kütahya Gediz 3. Etap TOKİ Evleri fiyatları 69 bin 94 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje alt gelir grubuna özel olarak kurayala satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap kurası ne zaman çekilecek?

Kütahya Gediz 3. Etap TOKİ kura çekimi nerede?

Tamamı 2+1 dairelerden oluşan Kütahya Gediz 3. Etap TOKİ kura çekilişi kapsamında 3 adet konut alt gelir grubuna özel olarak satışa sunuluyor. Peki Kütahya Gediz 3. Etap TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Kütahya Gediz 3. Etap kura çekilişi bugün. Toplam 3 adet konutun alt gelir grubu kapsamında satışa sunulduğu projede daire fiyatları 69 bin 94 TL'den başlangıç gösteriyor.

Gediz Havzası Çevresel Altyapı Değerlendirme Toplantısı katılımcıları Haberi

Gediz Havzası Çevresel Altyapı Değerlendirme Toplantısı katılımcıları


Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ve Çevre Koruma Daire Başkan Vekili Gökhan Arslan ile birlikte Gediz Havzası Çevresel Altyapı Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ünsal Öztürk, Vali Erdoğan Bektaş, ilçe başkanları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Gediz Havzası’nın kurtarılmasındaki önceliğin katı atık bertaraf tesisi ve atık su arıtma tesisleri olduğunu vurguladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin evsel katı atık bertaraf tesislerini kurmak, kurdurmak, işletmek ve işlettirmekle yükümlü olduğunun altını çizen Koç, Yunus Emre ilçesi Uzunburun Mahallesi Sarıçam Mevkii’nde kurulacak olan Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’ndeki son duruma ilişkin bilgi verdi. Koç, 150 bin ton/yıl mekanik...