27 / 04 / 2024

Gediz toki 4. etap

Gediz toki 4. etap

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, 4. Etap TOKİ konutları için müracaat yapıldığını açıkladı. Başkan Saraoğlu açıklamasında "4 etap 3+1 ve 2+1 konutlar için TOKİ'ye müracaat yapılmıştır." dedi.

Gediz Belediyesi TOKİ 4. etap için müracaat yaptı!

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, 4. Etap TOKİ konutları için müracaat yapıldığını açıkladı. 4. Etap olarak hem 3+1 hem de 2+1 konut üretilerek üçemize kazandırılacak.

Gediz 4. Etap TOKİ Konutları için start verildi!

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, 4. Etap TOKİ konutları için müracaat yapıldığını açıkladı. Başkan Saraoğlu: " 4 Etap olarak hem 3+1 hem de 2+1 konut üretilerek ilçemize kazandırılacak" diye konuştu.

Hiç evi olmayanlar bekliyordu, TOKİ 4 yeni kampanya duyurdu! Bu illere 1.232 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirde toplamda 1.232 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin hayata geçireceği projelerin ihaleleri Mart ayı içerisinde yapılacak.

Bitlis Merkez TOKİ 4. Etap'ta fahiş aidat tepkisi: Sakinler sorunlarının çözülmesini istiyor!

Bitlis merkez TOKİ 4. Etapta bulunan 924 konutun sahipleri ve kiracıları, fahiş aidat bedellerine dikkat çekti ve çözüm talebinde bulundu. İşte sakinlerden konu ile ilgili yapılan o açıklama...

TOKİ 4 bin 848 TL taksitle sudan ucuza konut satacak! Başvurular yarın resmen başlıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 bin 848 TL taksitle sudan ucuza konut satacak. Proje için başvurular yarın resmen başlıyor. Kaçırmayın...

Kütahya Gediz TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ Kütahya Gediz 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Gediz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Gediz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Gediz sosyal konut projesi...

Orhangazi TOKİ 4. Etap konut inşası tamamlandı! 

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından yapılan konutların inşaat çalışmaları tamamlandı.

Orhangazi TOKİ 4. Etap konutları yıl sonunda tamam!

Orhangazi’de inşaatı devam eden TOKİ 4.etap konutlarında inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Nusaybin TOKİ 4. Etap'ta iş yerleri dağıtılacak!

Nusaybin'de yapımı tamamlanan TOKİ Konutlarında kalan 4 etaptaki iş yerlerin (dükkan) dağıtılmaya başlanacağı duyuruldu.

TOKİ 4 ildeki 267 konutu satıyor!

TOKİ, İstanbul, Manisa, Balıkesir ve Bursa'da bulunan 267 konutu açık artırma usulü ile satıyor. Konutlar, yüzde 25 peşin 120 ay vade ile satışa sunulacak.

Orhangazi'de TOKİ 4'üncü etap ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen TOKİ 4.Etap İnşaat İhalesi yapıldı. 292 konutluk projenin ihalesine 24 firma katıldı.

Şehitkamil TOKİ 4. Etap son başvuru tarihi ne zaman?

Şehitkamil TOKİ 4. Etap son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 47 adet 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

TOKİ 4 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara, Burdur, Gaziantep ve Muğla İllerinde Zemin Etüd Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Bolu Mudurnu TOKİ 4. Etap için talep toplanıyor!

TOKİ ve Mudurnu Belediyesi tarafından Bolu'nun Mudurnu ilçesinde inşa edilen 4. Etap konutları için talep toplama süreci devam ediyor. Başvurular 16 Kasım'da sona erecek.

TOKİ 4 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak! 

Ankara, Burdur, Gaziantep ve Muğla İllerinde Zemin Etüd Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 25 Ekim 2018 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Gediz toki 4. etap Haberi

Gediz toki 4. etap

Gediz'de konut hamlesine bir yenisini daha eklediklerini belirten Başkan Saraoğlu açıklamasında "İlçemiz Salur Mahallesinde mülkiyeti belediyemize ait parsellerde Meclis Kararı ile toplu konut alanı olarak imar plan tadilatı yapılmıştır. İmar plan tadilatı ile toplu konut alanına çevrilen alanda yapılması planlanan 4 etap 3+1 ve 2+1 konutlar için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na (TOKİ) müracaat yapılmıştır. 4. Etap olarak hem 3+1 hem de 2+1 konut üretilerek ilçemize kazandırılacaktır. Birçok vatandaşımızı ev sahibi yapan toplu konut projeleri ile büyük bir konut hamlesi gerçekleştiren ilçemiz, 4. Etap ile bu hamlesini daha da genişletecekti" ifadelerini kullandı. 


Bizim...