23 / 07 / 2024

geka Güney Ege yatırımları

geka Güney Ege yatırımları

GEKA 'nın Denizli, Aydın ve Muğla'yı kapsayan bölgedeki işletmelerin yenilik, teknoloji, tasarım ve markalaşma kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla geliştirilen "Yenilikle Dönüşüm Mali Destek Programı" başvuruları sonuçlandı.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı başladı!

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı Muğla Milas'ta düzenlendi. 12 Mart'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuara 40 firma katıldı.

Melek Yatırımcılar Güney Ege'de buluştu!

Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen "Melek Yatırımcılar Güney Ege'de" Projesi kapsamında Pamukkale Teknokent Konferans Salonu'nda bir seminer düzenlendi...

GEKA 2015 yılında destek vereceği projeleri açıkladı!

Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) Alternatif Turizm, Üretim ve Ticaret Altyapısının Geliştirilmesi ile Yenilenebilir Enerji alanlarında ilan ettiği 2015 yılı Proje Teklif Çağrısı'nda değerlendirme süreci sona erdi.

Kuşadası'na GEKA'dan 1 milyonluk destek geldi!

Kuşadası Kaymakamlığı, AB ve Proje Birimi öncülüğünde hazırlanan iki projeye Güney Ege Kalkınma Ajansı'ndan ( GEKA ) 1 milyon liralık destek geldi.

Germencik kentsel dönüşüm projesine GEKA'dan destek!

Germencik Belediyesi tarafından Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) 2014 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programına başvurusu yapılan “Germencik Kentsel Dönüşüm Sosyal Etki Analizi” konulu proje, başarılı bulunarak destek almaya hak kazandı.

GEKA' dan turizme 25 milyon TL'lik destek!

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), 2015 yılı proje teklif çağrısına çıktı. GEKA; Alternatif Turizm, Üretim ve Ticaret Altyapısını Geliştirilmesi ile Yenilenebilir Enerji Mali Destek programlarında toplam 25 milyon TL destek sağlayacak.

Güney Avustralya'daki yangınlarda onlarca ev yandı!

Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Victoria ve Güney Avustralya eyaletlerinde cuma günü başlayan yangınlar devam ediyor. Victoria'daki yangınlar kontrol altına alınırken, Güney Avustralya eyaletindekiler kontrolsüz bir şekilde sürüyor.

İngiliz turistler Güney Ege'ye paketsiz gelebilecek!

İngiliz turistler Güney Ege'ye paketsiz gelebilecek. İngilizler, Türkiye'de tatil için en fazla tercih ettikleri yer olan Güney Ege'ye konulan tarifeli seferler sayesinde paket turlar dışında da gelebilecek.

Güney Amerika'da hidroelektrik santrali tüneli çöktü!

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da bir Çin firması tarafından yapılan hidroelektrik santrali inşaat alanında dün tünelin çökmesi sonucu 13 isçi hayatını kaybetti...

Güney Akım doğalgaz boru hattı projesi resmen kapandı!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Güney Akım doğalgaz boru hattı projesinin resmen kapandığını AB'ye iletti. Novak Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic ile telefonla görüştü.

Güney Akım resmi olarak kapandı!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Güney Akım doğalgaz boru hattı projesinin resmen kapandığını AB'ye iletti. Novak Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic ile telefonla görüştü.

geka Güney Ege yatırımları Haberi

geka Güney Ege yatırımları


Kısa adı GEKA olan Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın 2014 programları için başvurular alındı. Denizli, Aydın ve Muğla'yı kapsayan bölgedeki işletmelerin yenilik, teknoloji, tasarım ve markalaşma kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla geliştirilen "Yenilikle Dönüşüm Mali Destek Programı" başvuruları sonuçlandı. Buna göre, Aydın'dan 47, Denizli'den 78, Muğla'dan 29 olmak üzere toplam 154 proje başvurusu yapıldı. Özel sektör, üniversite, kamu kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları arasında işbirliğinin geliştirilmesini amaçlayan "Yenilikle Dönüşüm Küçük Ölçekli Altyapı Projeleri Mali Destek Programı" içinse Aydın'dan iki, Denizli'den bir, Muğla'dan beş olmak üzere toplam sekiz başvuru geldi.


Çevreye özel önem

Çevresel sürdürülebilirliği sağlamak üzere bölgede çevre kirliliğinin azaltılması, atıklardan yeni ürün ve enerji üretilmesiyle katma değerin artırılması amacını taşıyan "Çevre Mali Destek Programı" kapsamında da 15'i Aydın, 20'si Denizli, 13'ü Muğla'dan toplam...