11 / 05 / 2024

gekanın muğla akıllı durak projesine hibesi

gekanın muğla akıllı durak projesine hibesi

Muğla Belediyesi'nin, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)'ndan destek hakkı kazandığı "akıllı durak" projesi için hibe sözleşmesi imzalandı. Proje, "Avrupa Bisiklet Rotaları EuroVelo Potansiyeli" adını taşıyor...

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Muğla'ya 546 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projeside 546 konut yer alıyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projesinde 546 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor. 304 konutun yer aldığı projede 8 dükkan da bulunuyor.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih açıklandı! 304 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Muğla projesinde 304 konut yer alacak.

TOKİ'den Muğla'ya tam 304 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesinde yer alan 304 konut yarın ihaleye çıkıyor. İşte Muğla TOKİ 2023 detayları...

2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu!

2023 yılının en iyi akıllı telefonu ortaya çıktı? iPhone 14  mü yoksa Samsung Galaxy S23 mü daha başarılı? İşte 2023’ün en iyi akıllı telefonu...

2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu! 4 Mart 2023 fiyat listesi...

2023'ün en iyi akıllı telefonu hangisi, iPhone 14 mü yoksa Samsung Galaxy S23 ailesi mi daha başarılı? Daha fazlasını buradan öğrenin.

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi. 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Aradığınız HUAWEI akıllı saatler artık daha uygun! 25 Eylül 2022 fiyat listesi 

Önde gelen bilgi ve teknoloji firması Huawei ürettiği telefonlarla hem Samsung hem Apple telefon pazarını salladığı gibi akıllı saatlerde de iddiasını sürdürüyor. Peki HUAWEI WATCH GT 3 ve HUAWEI WATCH GT 2 Pro kaç lira? İşte sizin için kıyaslamalı bir liste hazırladık.

BİM'de uygun fiyatlı akıllı telefonlar satışta! Tükenmeden alın! Xiaomi ve Oppo 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de hizmet veren en büyük zincir marketler arasına adını kazıyan BİM, bugün birbirinden benzersiz akıllı cep telefonlarını satışa çıkardı! Peki, BİM kataloğunda yer alan bu akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

gekanın muğla akıllı durak projesine hibesi Haberi

gekanın muğla akıllı durak projesine hibesi


Muğla Belediyesi'nin, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)'ndan destek hakkı kazandığı "akıllı durak" projesi için hibe sözleşmesi imzalandı. Belediye, GEKA 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında, "Avrupa Bisiklet Rotaları EuroVelo Potansiyeli" projesi adı altında desteğe hak kazanmıştı. Proje kapsamında 48 bin 710 TL hibe için ayrılan bütçe, bisiklet rotalarının belirlenmesi, kullanılacak bisikletlerin alımı, rotaların belirlenmesi için saha çalışması ve seminerlerde kullanılacak. Muğla Bisiklet Derneği ile yürütülecek projede, şehir içerisindeki EuroVelo Avrupa Bisiklet Yolları Ağı potansiyelinin belirlenmesiyle il içinde gerekli potansiyele sahip rotaların belirlenerek Atina'ya kadar gelen rotanın deniz yoluyla Muğla'ya bağlanması amaçlanıyor.


Bodrum'da...