01 / 07 / 2024

gelen dilek inşaat nerede

gelen dilek inşaat nerede

Gelen Dilek Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Gelen ve Bayram Dilek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

İnşaat sektöründe kartelleşme tepkisi: Projeler yarım kaldı, çimento zamları için yüksek cezalar gelsin!

Çimento fiyatlarına geçtiğimiz günlerde gelen zam, inşaat sektöründe tepkilere neden oldu. Sektör temsilcileri, inşaat malzemelerindeki kartelleşme için ağır cezalar talep etti. İşte ayrıntılar...

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! İnşaat sektöründe gerilim arttı! 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük bir zam geldi. Son günlerde peş peşe gelen zamlar inşaat sektöründe gerilimi artırdı. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe bayram var! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yarattı. Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 20 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektörünü sevindirmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye başladı. Gelen indirimlerle birlikte demir fiyatları resmen çakıldı.  1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 20 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 26 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına gelen zamlar inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Demir fiyatlarına bu hafta peş peşe zamlar gelmeye başladı. Gelen zamlar ile demir fiyatları resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 26 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatları resmen fırladı! 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demire büyük zam geldi. Gelen zamlar inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektöründe bayram var! İşte 16 Kasım 2022 güncel demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda art arda indirim haberleri geldi. Gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yaratırken vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 16 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Demir çakıldı! 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi arasında olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim haberi inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Peki demir fiyatları ne kadar? İşte güncel 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat malzemelerine gelen zamlar inşaat sektörünün belini kırdı! Beton, çimento ve tuğla fiyatları ne kadar?

İnşaat sektöründe dövizdeki yükselişe paralel olarak inşaat malzeme fiyatları arttı. Son zamanlarda özellikle çimento ve betona gelen zamlar gündeme oturdu. Peki çimento, beton ve tuğla fiyatları ne kadar? İşte beton, tuğla ve çimento 2022 fiyat listesi...

İnşaat sektörü demir fiyatlarına gelen indirimlerle rahatladı! Demir fiyatları dip seviyelere düştü!

Son zamanlarda inşaat malzemelerine gelen fahiş zamlar inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Zamların ardından, bir hafta içerisinde demir fiyatlarına peş peşe dört indirim geldi. Demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektörünü rahatlattı. İşte 15 Nisan 2022 demir fiyatları...

gelen dilek inşaat nerede Haberi

gelen dilek inşaat nerede

Gelen Dilek Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Gelen ve Bayram Dilek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.


Gelen Dilek Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik tesisler, toplu konutlar, mesken, iş merkezleri, ofis, dükkan ve büro inşa etmek,  konusu ile ilgili beton, çelik kargir, park bahçe ve prefabrik inşaatı ve projelendirilmesi işlerini yapmak. Çevre düzenlemesi ve peyzajlama işlerini yapmak veya başkalarına yaptırmak, 2- Kat karşılığı arsa almak, parsellemek sureti ile aracılık yapmamak kaydıyla satmak, takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak, 3- Toplu konut ve siteler, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, her türlü turistik tesis ve yapılar, kooperatif binaları, iş merkezleri,...